tiistai 7. elokuuta 2012

Viikon ostokset

Ajattelin näin ekaksi aloittaa ostospostauksella tämän tauon tapahtumien purkamisen, ihan vain siksi koska olen niin innoissaan uusista kivoista jutuista! Tämän postauksen lisäksi tulen höpöttelemään ainakin sekä Lintsi- että Korkeasaarireissuista ja viikon tapahtumista muutenkin mutta nyt ihan ekana niitä shoppailuja! Heti ensimmäisenä päivänä, eli torstaina me lähdettiin jo aamusella keskustaan pyörimään äidin, serkkuni ja Tiaran kanssa. Kaupungilla vierähti aivan liian monta tuntia ja kierrettiin miljoona kauppaa (vähintään). Reissun loputtua oli jalat siihen malliin muusina että seuraavan päivän Lintsireissu ei houkutellut yhtään, mutta olipa sielläkin sitten kuitenkin tosi kivaa. Mutta nyt kuvien vuoro!





Mulla vain pyörii neidin pian lähestyvät 1v-synttärit mielessä ja ensimmäisenä shoppailureissulla vuorossa olleessa Tigerissa mun silmät osuivatkin heti ihanan pinkkeihin kakkupapereihin joita sai 12 kappaletta kahdella eurolla. Tigerista mukaan tarttui myös supersuloinen salkku neidille, ihana puinen ensipalapeli, parit rasiat keittiöön, jonglöörauspallot (miksi ihmeessä, sitä en tiedä ne vaan näytti hauskalta!) ja suloiset cupcake-magneetit jääkaapin ovea koristamaan. Vaikka kierrettiinkin hullu määrä kauppoja niin mun ostokset rajoittui melkein kokonaan vain kolmen kaupan välille, Zaran Tigerin ja Kappahlin nimittäin. Muutama pieni juttu tarttui mukaan myös Sokokselta ja Tiimarista, mutta näppäränä tyttönä tungin pusseja sisäkkäin. Tuossa pikkukuvassa kaikki kassien sisällöt yhteen läjään ängettynä, tosin ei ne ihan siihen kaikki mahdu mutta eipä se mitään!
 Tiaralle löytyi Zarasta kahdet maailman söpöimmät paksua ja napakkaa trikoota olevat housut, tummanharmaina ja beigeinä. Noi beiget housut on oikeasti vähän tummemmat, enemmän sellaiset kuin tuossa postauksen ensimmäisessä kuvassa. Zarasta löytyivät myös ihanat sydän- ja pupupaidat jotka ovat vähintäänkin maailman söpöimpiä! Kappahlista mukaan tarttui alennuksessa ollut ihana harmaameleerattu trikoomekko, ja mun lemppariraitabody isommassa koossa, käytössä on nyt ollut koko 74 mutta täytyy nyt siirtyä käyttämään tuota 80-koon bodya niin saa laittaa viimeisetkin 74-koon vaatteet pikkuhiljaa varastoon. Ja sitten noi ballerinat, en voi kuvitella mitään söpömpää! Noi on ihan liian isot Tiaralle vielä, ne on kokoa 20 vaikka neidille sopivia on tällä hetkellä 16/17 -koon kengät. Mutta ne oli viimeinen pari ja mä en vaan voinut jättää niitä kauppaan! Ehkä ne menee sitten ensi kesänä, malli ja värit on ainakin sen verran ajattomia että niiden puolesta ne ovat ainakin aivan passelit myös ensi kesänä.
Mun oma ostossaalis jäi tällä kertaa aika pieneksi, mutta enpä mä tarvitsekaan nyt oikein mitään. Ylimmässä kuvassa joku ehkä bongaa mustat housut kaiken muun tavaran keskeltä, jotka tosiaan ostin itselleni Zarasta, mutta päätin sittenkin palauttaa ne kauppaan. Olin Zarassa jo niin poikki etten todellakaan jaksanut jonotella enää sovituskoppiin puolta tuntia, joten niinhän siinä sitten kävi että kotona sovittaessa housut olivatkin aivan liian isot enkä olisi niitä voinut käyttää. Mutta onneksi housuharmitusta helpottavat noi maailman söpöimmät niittikengät jotka ostin Zarasta myöskin. Ensin lehdistä ja erinäisistä muotiblogeista tuota "tohveli"-mallia bongailtuani vierastin sitä ihan hirveästi, "noihan näyttää ihan aamutossuilta!" mutta sitten törmäsin noihin niitikkäisiin yksilöihin ja menetin sydämeni ihan totaalisesti. Noi on mielettömän mukavat jalassa ja menee kivasti kaikkien vaatteiden kanssa.
          Sokokselta nappasin mukaani aivan loistavaksi osoittautuneen We Care Iconin puhdistusmaidon! Tuolla lähtee kaikki meikit ja kasvoille jää ihanan raikas ja puhdas tunne, hintakaan ei tosiaan ollut päätähuimaava ja toi tuoksuu ihan törkeen namille! Kotona mua odotti vielä ihana kirjekuori, joka ei siis ollut oma ostokseni vaan kiitoslahja Ipanaisen Annilta taannoisesta osallistumisesta Blogimutsit yllättää: Sinulle on postia! -haasteeseen. Kirjekuori sisälsi ihanan kortin, lakupötkön (jonka joku kerkesi kyllä syödä parempiin suihin ennen kuin kissaa kerkesin sanoa) ja tuon Raw Gaian ihanan luomuhuulirasvan. Lakupötkön varastamisen annan anteeksi mutta jos joku koskee tuohon maailman parhaaseen huulirasvaan niin mä kyllä itken, oon aivan ihastunut tohon nimittäin!
 Edelleen niitä Tiaran synttäreitä silmällä pitäen mä ostostelin Tiimarista vähän kutsukorttien askartelutarvikkeita ja sainkin ne jo puoliksi valmiiksi (tekstit pitää enää kirjoittaa). Löysin myös ihania tarjoiluvateja, jotka väriteemaltaan olivat aivan täydellisiä neidin synttäreitä varten. Otin yhden ison ja kolme pientä, isoon jos vaikka saisi jotain keksejä tai pieniä leivoksia ja noihin pieniin voisi sitten laittaa jotain oikeasti pieniä suupaloja kuten karkkeja tai pikkulihapullia. Josta päästäänkin synttärimenu-stressiin, mutta se onkin aivan toinen aihe jo sitten.
 Tirriskälle saapuivat viimeinkin ne H&M:n leopardipussilakanat ja -huppupyyhe, maailman söpöimpiä! Tiara oli äidin ja isin ihana pieni leopardi kun se konttaili pyyhkeeseen kääriytyneenä pitkin ja poikin meidän huushollia! Mutta tänään postisetä toi jotain vielä tsiljoona kertaa ihanampaa:
Arvaatteko jo mikä se on? Facebook -seuraajat tietävätkin jo, mutta siis tilasin neidille Babyshopista Molo Kidsin neonpinkin Pyxis Panther -haalarin talveksi ja voi se on maailman ihanin! Viime viikolla kävin Kampissa jossain lastenvaateliikkeessä tuota hipelöimässä, mutta tunsin itseni potentiaalisena haalarin ostajana jotenkin niin epävarmaksi niiden haalarikokojen ja sen faktan kanssa että nyt on vasta elokuu. Räiskyvän neonpinkki haalari jäi kuitenkin mieleen kaihertamaan ja varsinkin myyjän sanat "nää menee tosi äkkiä, syys- tai lokakuussa näistä ei ole jäljellä kuin hajakokoja" ja niinpä mä sitten illalla aikani klikkailtuani löysin kuin löysinkin tuon lempparihaalarin Babyshopin valikoimista. Torstaina iltamyöhäisellä tilattiin ja tänään se päivällä jo saapuikin joten toimitus oli ainakin huippunopea.
Mä kovasti toivon Molon hupaisasta nimestään huolimatta osoittautuvan laadukkaaksi ja hyväksi talvihaalariksi sitten joskus kun se pääsee käyttöön asti. Koko on 86 ja sen pitäisi talvella olla neidille passeli, nyt se on ainakin aika reilu vielä. Toi haalari on niin kirkkaan neonvärinen että voisin kuvitella spottaavani sen lentokoneesta jos vaan osaisin tuijottaa oikeaa puistoa, meidän koko keittiökin näytti ihan pinkiltä kun ripustin haalarin sen valkoisesta kaapinovesta roikkumaan, joten ainakaan Tiara ei mene puistossa hukkaan.

Sellainen ostosteluviikko meillä, jätin esittelemättä neidin parit uudet pehmolelut ja muut höpötykset kun en niitä löytänyt tuolta Tirriskän rötökasasta jota lelunurkkaukseksikin kutsutaan. Mä olen tyytyväinen näihin kaikkiin, nyt vielä pitäisi jostain metsästää välikausivaatetus ja haalariin sopivat asusteet. Mä postailen huomenna lisää, mulla nimittäin lähti viimeisetkin mehut kun neidin kummitäti piipahti meillä yllätysvisiitillä ja me kokkailtiin savulohibageleita. Ihanaa iltaa kaikille, pahoittelut vielä pitkittyneestä tauosta ja kiitos kaikista ihanista kommenteista joita olen teiltä viime aikoina saanut <3 b="b">

Suositteko jotain tiettyä merkkiä lastenne ulkovaatehankinnoissa? Mitä haalarikokoa teidän suunnilleen vuoden ikäiset lapset ovat käyttäneet?

62 kommenttia:

  1. Ihana tuo pinkki Molo-haalari <3

    Ticket2Heaven:in haalareihin ollaan vuodesta toiseen päädytty. Erittäin laadukkaita ja kestäviä olleet käytössä :) Ensimmäisellä lapsella oli vuoden ikäisenä koko 80cm haalarissa ja toisella 74cm. Koot olivat ainakin aiemmin vielä melko reiluja noissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tosi suloinen<3

      Mäkin kattelin ticketin haalareita ja ne oli tosi ihania, mut jotenkin toi neonpinkki vei mun sydämen :D! Ticketistä kaikki on sanonu joo et koot on tosi reiluja, Molosta taas se myyjä ainakin sanoi että ne on tosi nafteja ja siksi kokovalinta oli 86 :)

      Poista
  2. Olipa ihana ku postasit pitkästä aikaa<3 Oikeen piti hakia mässyjä tähän viereen! :D pinkki molo on oikein ihana, samotenko nuo leoparditavarat!!! :) hmmm mitähä kaitsu tuumais, ku sanoisin yhtäkkiä ohimennen sun ostaneen pinkin molon :DD pitäsköhän testata :'D Ihania kutsujaki oot väsänny<3
    Koko tän kommentin vois niputtaa sanaan ihanaihanaihana! :D:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pinkki molo XDXD hahaha

      Poista
    2. Ihana murunen<3 Kiitoksia vain paljon, oon itsekin rakastunut pinkkiin moloon :DDD<3 No mitäpä se Kaitsu tuumas, sanoitko sille :DDD Sut vois niputtaa sanaan IHANA<3 :D

      Poista
    3. sano jotain tyyliin "nnniii justii" ja ilime oli sellanen että sekoja nuo lasten&mammojen jutut :'''D joo määki tykkään pinkistä molosta, HAHHAHHAHHAH :DD huh sori, tuo vitsi ei vanhene varmaa ikinä hih x) kunnon puujalat on parhaimpia :DD !

      Niinku joka ikinen päivä saa töiski kuulla "emmää tiiä sano sää, säähän se ammattilainen oot!" - niin, mutta pistätkö reklamaatiota perää jos teen niinku haluan vai sanotko ennen alottamista ehottomat eit? :D luojan kiitos monet sanoo ton huonona vitsinä.. :) voi ku ois kauheesti taas kaikkea juoruttavaa mutta ku ei jaksa istua niin kauaa että ehtis höpöttää! :D

      Poista
  3. tosi ihania ostoksia! toi haalari on niin namin värinen :P koskas ne Tiaran 1v synttärit olikaan? ootan jo niin innolla et saan lukee niistä postausta ja nähä miten hienoks te kaiken laitatte! :) onkos Tiaralla jo asukin synttäreille?
    jaksoiko Tiara kierrellä kaupoissa kiltisti ja rauhassa niin kauan? :o aika siistiä jos jaksoi !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia<3 Siis toi haalari on oikeesti vielä ihanemman värinen, ärsyttää kun kuvissa ei tuu esille se kuinka räiskyvä se on :DD Ja Tirriskällä on 20.9. synttäripäivä mut pidetään pirskeet jo 15.9. :) eli ei oo enää kun kuukausi ja muutama päivä päälle! Ei oo neidillä vielä synttärimekkoa, se onkin sitten seuraavana hankintalistalla :D!! Ja kyllä se jaksoi, aina pysähdyttiin kahviloihin välillä ja neiti sai tulla mun kanssa sovituskoppiin hengailemaan ja tuijottamaan itseään peilistä :D Ajotettiin myös tuo reissu silleen että n. 2h siitä Tiara nukkui päikkäreitä vaunuissa :)

      Poista
  4. Ihana haalari ! Meillä oli molon haalari viime keväänä ja se oli ainakin kovassa käytössä. =)
    Mietin tässä just minkä haalarin hankkisin nyt talveksi mutta, jotenkin ei raaskis kauheen kallista ostaa kun se ei kumminkaan kauaa mene. Nyt meillä ois alkuun sopiva ehkä se äp:n haalari mut mun mielestä se on aika ruma (kuten mun mielestä lähes kaikki äp:n vaatteet). Että taitaa jäädä SEKIN äippäpakkausen vaate suht käyttämättömäks. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia paljon :)! Onhan se totta että hirmu lyhyen aikaa sitä haalaria pystyy käyttämään ja siksi se hintakin tuntuu ehkä suolaiselta maksaa, mut toisaalta itelläni on kyllä ainaki niin että en mä välttämättä käytä samoja kenkiä/laukkuakaan (säännöllisesti) sitä 6kk kauemmin ja saatan niistä maksaa saman verran kun neidin haalarista niin miksen ostais laatua myös Tiaralle sitten :)

      Se äp haalari on kyllä aika tylsä joo, meilläkään ei kyllä niitä vaatteita tullut käytettyä juurikaan :D Meillä on onneksi toinen Jonathanin haalari jonka kokolapussa lukee 74 mut koko on luonnossa melkein sama kun tolla Molo-haalarilla, että varmaan sitä käytetään siihen asti et Molo on sopiva :D

      Poista
  5. Ihan älyttömän söpö toi haalari ! <3 Ihana Tiara noissa kuvissa ja ihania ostoksia oot ostellu :) joskus ois kiva nähä teidät ihan livenä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana! :) Kiitoksia paljon<3 Ja tule ihmeessä moikkaamaan jos joskus näät meidät jossain :)!

      Poista
    2. Täytyy pitää silmät auki milloin Helsingissä liikun :)

      Poista
  6. Huh! Menihän siinä tovi luettua kaikki sun kirjoitukset, mutta nyt pääsin ajantasalle :) Mahtavaa tekstiä, varmasti jään seurailemaan jatkossakin!

    Ihana tuo Molon haalari <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihanaa että jaksoit lueskella, niitä onkin kertynyt jo aika liuta :D! Kiitoksia paljon ja tervetuloa mukaan seurailemaan :)!

      Poista
  7. Merkkien koot vaihtelevat tosi paljon, toisen 86 vai vastata toisen 92 tai jopa 98cm. Itellä ei ole molosta ( :D ) kokemusta ( paitsi toppahanskoista joita suosittelen!) joten en tiedä vastaako hyvin kokoaan. Meillä ollut käytössä cupcaken talvihaalari, todella tyytyväinen siihen 2v pojalla joka menee neuvolan keskikäyrää koko 86cm oli passeli, ticketiltä välikausihaalarit ja aina yksi koko pienempää kun mitä normaalisti, ovat reilua mitoitusta ja myös reimateciin olen ollut kestävyydessä tyytyväinen sekin todella reilua mitoitusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meille myyjä sanoi siellä lastenvaateliikkeessä jossa tuota ensin katselin että Mololla on tosi naftit koot ja siksi valittiin se 86. Katsoin siellä liikkeessä 80-kokoista, mutta se oli sellanen että ois ollu Tiaralle just nyt sopiva, ehkä seuraavan kuukauden ajan ja sit ois jäänyt jo pieneksi mut sen talvihaalarin kun kumminkin pitäis kestää sinne maalis-huhtikuuhun saakka :D Mä oon kans kuullut että Ticketin ja reiman haalarit on tosi reiluja mitoitukseltaan ja siksi ihmettelinkin Molon pieniä kokoja! :D

      Poista
  8. Tuo on kyllä ihana tuo Tiaran uus Molo! :D Meillä on se raidallinen Molon välikausihaalari, taitaa olla kokoa 80 ja menee Elskulle vieläkin, vaikka poika muuten käyttääkin 86senttisiä. :) Talveksi on tiedossa Ticketiä koossa 86. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Sekin on ihana kyllä se teidän raidallinen Molo! Mä katoin kaupassa 80-kokoista haalaria mut se oli niin pikkunen et ei ois menny ku varmaan pari kk ja talvella ei enää ollenkaan nii siks otin noin ison :D!

      Poista
  9. Nätti haalari! Eikös teillä ollut aiemminkin joku pinkki haalari?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo meillä on Jonathanin pinkki haalari myöskin mut se ei ole ihan noin räikee :DD

      Poista
  10. Mä tilasin ton ihan saman haalarin kans babyshopista.. Ei oo vielä tullu kotiin asti mut pitää toivoa että osasin arpoa oikeen koon. :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toivottavasti osuit oikeaan! Mä luulen ainakin et toi 86 on talvella just passeli kun se myyjä sanoi et noi koot on aika nafteja ja ainakin se 80-kokonen jota kaupassa kattelin oli niin pieni ettei ois mahtunut Tiaralle enää talvella :O

      Poista
  11. Mulla on kymmenen vuottan nuorempi pikkuveli ja äiti on ostanu sille paljon Ticket To Heavenin ulkovaatteita, ne on aika hinnakkaita, mut kans ihanan värisiä ja laadukkaita:) Toi teidänkin ostama haalari on kyl tosi kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Molo, Ticket ja Racoon ne taitaa olla ne ulkovaatteiden trendimerkit tällä hetkellä ja ainakin kaikki kehuu niiden laatua :) Toivottavasti osoittautuu hyväksi tuo meidän haalari! Kiitos :)

      Poista
  12. Jos sä olet hoitovapaalla niin kuinka sulla on varaa shoppailla noin paljon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäköhän se sulle kuuluu?

      Poista
    2. Siis oikeesti eikö kukaan itse hoitovapaalla oleva omista töissän käyvää miestä :DDD Ja enn ymmärrä miks noista raha asioistaki pitää aina kysellä, ei taida kuulua ulkopuolisille!

      Ihana postaus, ootan kans Tiaran synttäreitä :)

      Poista
    3. Mäkään en tajua että miksi aina tulee näitä kysymyksiä :DDD Siis onko se teidän kysyjien mielestä niin että ainoastaan äidin kuuluu maksaa lapsen kaikki vaatteet, ruuat, kengät, lelut ym kun aina ihmetellään vaan sitä kotihoidontuen pienuutta ja sitä kuinka se riittää :DDD Miten ois vaikka se miehen palkka siihen kaveriksi? Mun mielestä ainakin tasa-arvoisessa yhteiskunnassa kuten Suomessa on ihan normaalia että molemmat vanhemmat osallistuvat kustannuksiin yhtä lailla... Ja ainakin täällä Helsingissä kotihoidontuki on minimi äippärahaa suurempi että ei se niin pieni raha ole :)

      Kiitos Johanna! :)<3

      Poista
  13. Kohta 7v äitinä olon aikana on haalareita tullu ostettuu vaikka mitä niin kalliita kun halpojakin.EHdottomasti paras haalari oli henkkamaukka haalari! HUonoin on ollu tiksu :(. Karheumaa tulee polviin ja peppuun helposti ja yhdestä jopa ratkes saumat pesusta mutta satiin tilalle sitten uus josta menikin polvet puhki ekana talvena..tuon henkkamaukan aion tilata nyttenkin meidän 5v lle tuleva talvea varten:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitatko tiksulla Ticket2Heavenia? No hyvä ettei sitten ostettu sellasta! :D H&M-haalareista mulla ei ole kokemusta, mutta hienoa kuulla että halvemmallakin voi löytää kestävää ja laadukasta :)!

      Poista
    2. Teillä tainnut olla joku maanantaikappale Ticketiltä! Meillä on ollu kuusi Ticket haalaria, kaikkia kovasti käytetty ja yksi oli tuollainen, mutta muut pysyneet tosi siisteinä!

      Poista
  14. Tykkään lukee tosi paljon sun blogia, en tiiä ootko ite huomannu, mut mua on alkanu suunnattomasti ärsyttään kun kaikki on "maailman söpöintä" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhahah :DD Kesä aurinko on pehmentäny mun pään ja kaikki on maailman söpöintä ;) No ei, ehkä voisin jatkossa koittaa hehkuttaa kaikkea vähän vähemmän :DD

      Poista
  15. eiköhän toi 86 oo talvella hieman liian iso vielä vai kuinkas pitkä neiti teillä oikein on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molon haalareissa on todella pieni mitoitus ja 80-kokonen oli ainakin kaupassa katsellessa vähintään yhtä pieni tai ehkä jopa pienempi kuin meidän 74-koon Jonathan että luulen kyllä tuon haalarin olevan talvella ihan passeli :) Molon sivuilla myöskin on jaoteltu koot siten että koko 80 on 9-12kk vanhoille ja koko 86 on 1-1,5v vanhoille. Tirriskä on tällä hetkellä varmaankin n. 77cm pitkä, ainakin kotimittausten mukaan mut neuvolassahan me päästään käymään vasta syyskuun puolella kun neiti täyttää 1v :)

      Poista
    2. Niin ja kai se lapsi mieluummin on vähän väljemmässä puvussa, ku et se ois sellanen tiukka käärö ja seisoo kököttää ku lumiukko ku ei pysty liikuttamaan itteään.. Sitä paitsi, parempi että on vähän reilumman kokonen ni ei tuu kylmä niin helposti ku vähän tiukemmissa vaatteissa. Ja mahtuupahan kaiken maailman villapuvut sinne väliin silleen, että kädet mahtuu liikkumaan vielä ylöspäin ja jalat eteenpäin :)

      Poista
  16. Hajoo tosiaan ton haalarin nimelle :'D Mut toivottavasti on hyvä ja väri on ainaki perfect! Tee yks pinkkiaddikti :D

    VastaaPoista
  17. molo :'D onsejännä...

    VastaaPoista
  18. Kuinka iso neiti teillä on jos meinaat,että koko 86 on sopiva talvella? kun meillä neitillä sopi koko 86 kun oli 2 vuotias :O Tosin reiman haalarit on kooltansa ainakin isoja ja siksi meille neiti 3v menee tänä talvena vielä 92koon haalari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Reimasta oon kuullutkin että mitoitus on todella reilua, se on tää suomalainen mentaliteetti kun kaikki suomalaisten vaatemerkkien vaatteet on aina löysempiä kun muiden merkkien samankokoiset :DD Mololla taas mitoitus on aika tiukka kuten oon aiemmillekin ihmetelleille kertonut ja 80-koon haalari ei olis enää loka-marraskuussa mahtunut ja talvi kumminkin kestää sinne huhtikuuhun saakka vähintään :)

      Poista
  19. Musta kans tuntuu että toi haalari saattaa olla vielä aika reilu Tiaralle, toivottavasti ei mene hukkaan..

    Mä ostin keväällä poitsuille tiket to heavenin semmoset kevät/syysvaatteet kokoa 86 ja ne on ainaki tosi reilut et voi laittaa vielä nyt kun ilmat viilenee, ja viime talvena ostin jo Lassien 86 talvihaalarit, ja nehän oli järkyttävän isot. Toivottavasti menis vielä alkutalven :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se tällä hetkellä vähän reilu, mut 80cm ois ollut liian pieni parin kk:n päästä :) Mololla on tiukka mitoitus, tiukempi kuin suomalaisilla merkeillä/ticketillä :)

      Poista
    2. Ja lapset on niin eri kokosia, esim meidän 5,5kk tyttö siirtyy vaatteissa jo kohta kokoon 80, 74 cm haalarit on jo nafteja. Ettei niitä kauheesti voi vertailla , eiköhän se oo Tiaralle ihan sopiva =) ja vähän reilu ei haittaa mutta liian pieni taas ei oo hyvä juttu !

      Poista
  20. Ihanan värinen haalari! Molon haalarit on kyllä todella hyviä käytössä! Meillä oli viime talvena ja tänä talvena hankitaan kyllä kans. Viime vuonna nuo nuo haalarit oli vähän nafteja, onkohan sama vika tässäkin mallistossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On sama vika tässäkin mallistossa, ainakin koko 80 oli todella pieni ja ei ois enää kohta mahtunut Tiaralle ja siksi otettiin 86! :) Hienoa kuulla että Molot on olleet hyviä käytössä, toivottavasti siis tämä meidänkin yksilö on :)!

      Poista
  21. Hyi, etkö sä pese vaatteita kun tuot ne kaupasta? Samoin tuo pyyhe missä Tiara on, pyyhkeessähän on vaikka mitä homeenesto-myrkkyjä yms. Itse huomaan aina vähintään kotona sen lemun mikä kaupan vaatteissa on, pesen kaiken ennen käyttöä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :OOOOO Mistä sä päättelet etten pese niitä? Tottakai mä pesen kaikki vaatteet, kyllä sen myrkkyjen hajun tosiaan haistaa mutta en käsitä mistä ihmeestä keksit että mä en pesis niitä :DDD

      Poista
    2. Anonyymi; Hyi miten sä voit ostaa vaatteita, etkö sä tajua et kun kosket niihin vaatteisiin niin sun käsiin voi tulla niitä homeenesto-myrkkyjä ja voit vaikka vahingossa hipasta sormella suuhun ja sit sulla menee niitä myrkkyjä suuhun ja voit vaikka kuolla!! Ja siitä puhumattakaan että ne lemut voi tarttua sun omiin vaatteisiin kun kaupassa pujottelet ahtaiden vaatehyllyjen välistä ja sit sä alat lemuta! :ooooooooo APUA!!!!

      Poista
    3. Mä en pese vaatteita oston jälkeen ja ei oo mitään käynyt. :) Sitä paitsi esim. pörrösukat on kivoimman tuntuset heti kaupasta jalkaan.

      Poista
  22. Sulle rakas :)

    http://delalevu.blogspot.fi/2012/08/tunnustus.html

    VastaaPoista
  23. Meillä neiti on niin pieni, että 1-vuotiaana hällä oli Molon haalareista koko 74, mutta nyt taas pojalla on Molon haalareista just toi koko 86. Tykkään muutoinkin, että toppapuvun pitää olla sen verran väljä,että sinne mahtuu villatkin alle! Ja lapset kun kasvaa niin nopeaa, että alkutalvessa haalari on iso, mutta lopputalvesta jo melkeenpä nafti :D

    VastaaPoista
  24. Täällä neiti oli ainaki 2 vuotis neuvalassa ollu sen 86cm

    VastaaPoista
  25. Anonyymi8. elokuuta 2012 14.54
    Anonyymi; Hyi miten sä voit ostaa vaatteita, etkö sä tajua et kun kosket niihin vaatteisiin niin sun käsiin voi tulla niitä homeenesto-myrkkyjä ja voit vaikka vahingossa hipasta sormella suuhun ja sit sulla menee niitä myrkkyjä suuhun ja voit vaikka kuolla!! Ja siitä puhumattakaan että ne lemut voi tarttua sun omiin vaatteisiin kun kaupassa pujottelet ahtaiden vaatehyllyjen välistä ja sit sä alat lemuta! :ooooooooo APUA!!!!

    No en mä ainakaa laittais paketista otettua pyyhettä suoraan lapseni päälle. Varsinkin H&M:n myrkkyvaatetta.

    VastaaPoista
  26. Aivan ihana haalari ja muutkin <3

    VastaaPoista
  27. kun kävin tänään tiimarissa ja pengoin siinä jotain alelaaria niin siinä oli sellane shopping list- muistilappui ni tuli aivan sä ja sun blogi mieleen ku muistan ku joskus otit kuva sellasseet hienosta sun tekemästä kauppalistasta !
    ihania noi kaikki ostokset, varsiski toi pinkki molo ! (: voin vaa kuvitel siihe jonku ihana karvalaki ! (:

    VastaaPoista
  28. Vitsi toi Molon pinkki haalari on upee<3! Oon tarhantätinä nähny kyllä noita pukuja paljonki mut pinkkiä ei oo vielä tullu kellään vastaan. Mä himoitsin tulevalle vauvalle niitä ticket2heavenin vauvanhaalareita joissa on se karvareunus hupussa, mutta en ehkä kuitenkaan raaski maksaa yli satasta noin pienen vauvan vaatteesta :/ Ehkä ens vuonna sitte!

    Kivoja ostoksia muutenkin!

    VastaaPoista
  29. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  30. Se on hyvä, että muut raskii ostaa tuon hintaisia haalareita ja sitten kiikuttavat ne joskus kirpparille myyntiin ihan muutaman euron hintaan.
    Terv Aina vähän käytetyn reiman tai lassien haalarin muutamalla eurolla kirpparilta ostanut.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥