tiistai 27. marraskuuta 2012

Viimepäivien kuulumisia

Eilistä postausintoa häiritsi kovasti taas sitkeä päänsärky kuten Facebookissa kerroinkin, joten postaus jäi tälle päivälle sitten! Tänään on sitten vaivaksi ryhtynyt ah-niin-hehkeä närästys, näitä raskausajan ihanuuksia! Mä en kuitenkaan aio nyt pienistä lannistua vaan sitkeästä polttelusta huolimatta ajattelin nyt kirjoitella niitä kuulumisia. Me ollaan vihdoinkin saatu taulujakin seinille, kiitos meidän ihanien naapureiden joilla nämä remonttireiskan taidot on vähän paremmin hallussa kuin meillä! Koti alkaa näyttää päivä päivältä kotoisammalta, postausta ajattelin kodista tehdä seuraavan kerran ensi viikolla kunhan ollaan itsenäisyyspäivänä koristeltu koko asunto jouluisiin tunnelmiin. Hurjaa että itsenäsyyspäivä on jo ensi viikolla! Vastahan me juhlittiin mun ja Tiaran synttäreitä ja oli syyskuu ja nyt tässä odotellaankin jo huomenna toivottavasti alkavaa talven ensimmäistä kunnon lumisadetta. Mä odotan jo kovasti viikonloppua ja sitä että päästään ensimmäistä kertaa pulkkamäkeen koko perhe! Paitsi itse taidan tyytyä katsomaan Oton ja Tiaran pulkkailua ja nautiskella kuumaa kaakaota termospullosta, jos vaikka ensi talvena olisi sitten mun vuoro ottaa osaa hurjaan mäenlaskuun ja Otto saa pitää sitten meidän perheen pienemmälle mukulalle seuraa.
              Mä oon niin valmis jättämään tämän marraskuun taakseni ja siirtymään ihanaan joulukuuhun! Joulukuu on vuoden paras kuukausi, jokainen päivä tuntuu erityiseltä - ovathan ne päivät aina yhden askeleen lähempänä perheen yhteistä lomaa, herkkuruokia ja perinteistä Lumiukko -animaatiota. On adventtia, itsenäisyyspäivää, piparitalonleivontabuukkausta kalenterissa ja tietenkin sellainen täysin jouluun liittymätön mielettömän ihana asia joka myöskin joulukuun puolelle osuu; nimittäin rakenneultra parin viikon päästä jota jo malttamattomana odottelen! Tyyppi kyllä masussa onneksi ilmoittelee itsestään oikein reippain ottein harva se ilta, sain nimittäin eilen jopa kuvattua liikehdintää videollekin kun sen verran hurja kaveri on kyseessä. Ottokin on jo pian parin viikon ajan masun muljahteluita tunnustellut ja yhdessä ollaan naurettu vellovalle pötsille. Nyt kaveri on alkanut liikehtimään jo muutenkin kuin silloin kun makoilen paikoillaan, kaupassakäydessä on esimerkiksi välillä vähän hassu fiilis kun toinen niin kovasti muljuu menemään mahassa ja pitäisi koittaa näyttää edes suht normaalilta naamasta kun ei musta takki päällä edes raskautta vielä huomaa. Ilman takkia sen sitävastoin huomaa jo oikein selvästi: katsokaa vaikka!


Sunnuntaiselta Joulukulkueelta oli kamera täynnä kuvia mutta laatu ei kuvissa ollut mitenkään kovin mairitteleva, olisiko johtunut sitten siitä että satoi kaatamalla vettä ja mun kädet tärisi kylmästä kun ääliönä laitoin villakangastakin päälle (seliseli). Kulkueen hauskimmaksi jutuksi osoittautuivat hevosten meidän eteen jättämät höyryävät terveiset joita kulkueen koirat pysähtyivät haistelemaan iloisesti ja kaikki muut tyytyivät kiljahtelemaan "hyi" ja "yäk"  aina ohi (tai päälle) kävellessään. Kuten kuvistakin varmaan huomaa, suunnilleen koko Helsinki oli paikalla ja siitä johtuen ensimmäistä kertaa elämässäni jouduin jonottamaan, että pääsin metroasemalle sisälle kun asema oli niin täynnä että sinne ei mahtunut! Ja kyseessä sattui vielä olemaan Kaisaniemen asema joka ei tosiaan ole siitä ihan pienimmästä päästä joten voitte vaan kuvitella miten hurja tungos kaupungilla oli.


Tiara on muuten oppinut ensimmäisen lauseensa! "Memmää/mennää/meimää kiikkaa!!!". Aamulla ensimmäinen asia suunnilleen mitä Tiara tekee on se että hän suuntaa suoraan olohuoneen ikkunaan osoittamaan pihan keinuja sormella ja huutaa nuo kaksi sanaa innostuneella äänellä. Aika ihana pikku prinsessa,  eihän tollasta voi vastustaa ja niinpä me ollaankin käyty ahkeraan keinumassa viimepäivinä. Tiara on myös lopettanut yllättäen aikaiset aamuheräilyt ja alkanut nukkua aamuisin paljon pidempään. Mä nautin ilomielin näistä myöhäisemmistä aamuista, varsinkin kun Otto on iltavuorossa töissä ja tulee aina tavallista myöhemmin kotiin. Huomenna mulla olisi tarkoitus pitkästä aikaa ottaa pieni hetki omaa aikaa, suuntana olisi nimittäin Helsingin keskusta ja suunnitelmana käydä illallisella juhlistamassa neidin kummitädin syntymäpäivää. Synttäri-illalliselta siis mahdollisesti kuvamateriaaliakin luvassa lähipäivinä jos ruokaähkyssäni muistan kameraa ottaa esille! Ihanaa viikkoa kaikille!

79 kommenttia:

  1. Voi miten nätti sää ootkaan noissa metro-kuvissa <3

    Tsemppiä loppuraskauteen ja kiva kun jaksat pikkuvaivoista huolimatta kirjotella tänne meidän iloks :)

    Hyvää talven (vai syksyn..?) jatkoa teille sinne koko perheelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia hirmusti<3 :)Blogin kirjoittaminen on maailman mukavin harrastus ja te lukijat ihan mahtavia!

      Ihanaa joulunodottelua sinne, talvi nyt on jo ;)

      Poista
  2. Nuo ihanat housut masukuvassa, mistä ostettu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on Onlysta ostetut super mukavat haaremihousut! :)

      Poista
  3. Näistä sun postauksista tulee väkisinkin hyvälle mielelle ja rupee hymyilyttää lukiessakin! Tiara on suloinen<3

    VastaaPoista
  4. oi ihana kuva otosta ja tiarasta , miten ne voi olla noi sulosia molemmat !! awwss. ja tietty säkioootsuperihana noissa kuvissa, ihana tuo guessin laukku :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ihana<3 Otto ja Tiara on kyllä molemmat semmosia sydäntensulattajia että<3 :D

      Poista
  5. onko sulla viikkoja vasta 17 !!? :O noi iso jo ! :) ihana blogi <3 ;) ja tiara <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvanottohetkellä viikkoja oli 17+1 niinkun siinä lukee :D Toka kerral kasvaa nopeemmin! Kiitoksia<3

      Poista
  6. Oi,miten ihanasti masu kasvaa :)Onko mitään ajatuksia vauvansukupuolesta? Varmasti jännittävää!
    Olette olleet tosi kauniina ulkona!
    Ihanaa joulun odotusta ja toivottavasti saadaan lunta! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia paljon<3 Onneksi saatiin sitä lunta! :) Ja on meillä ajatuksia juu, saapa nähdä osuvatko ne oikeaan ;) Jännittää kovasti!

      Ihanaa joulunodotusta sinnekin<3

      Poista
  7. Sun hiukset on niin kivat ja terveen näköiset :-) Suoristatko niitä vai onko hiukset luonnostaan noin suorat? Juttu hiustenhoidosta ja tuotteista ois kiva! -Sini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä. Huomaa kyllä, että hiuksesi ovat jotenkin terveemmän näköiset, ku ennen. Enkä sano pahalla. Se vaan on tosi asia, että värjäys kuluttaa hiusta, jos sitä tekee liian usein. Itsekin olen ollut ilman värjäystä heinäkuulta asti ja hyvä kuntoisuuden lisäksi pituutta on tullut roimasti. Jos vaikka joulun kunniaksi laittaisin vähän raitoja, kun pukkaa tuo juurikasvu pian erottumaan liikaa ;D

      Hauskalta näyttää teidän kulkuepäivä, vaikka ei sitä lunta ollutkaan ja pahoja lintuja esiintyi :D

      Poista
  8. Oi, ihana massu ja suloinen Tiara! Vaikutat tosi onnelliselta ja se välittyy näistä heti. :) <3
    Onko teillä mitään toiveita sukupuolesta tai ootteko arvuutellut, kumpi kaveri sieltä on tulossa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, ihana kuulla :)<3

      On meillä ajatus siitä kumpaa sukupuolta kaveri ehkä on, toiveita ei ole muita kuin se että olisi terve :)<3 Katsotaan osuuko ajatukset oikeaan ;D

      Poista
  9. Näistä sinun postauksistasi tulee aina niin hyvä mieli :) Kaikkea hyvää teille ja ihanaa joulunodotusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun kiva, hurjasti kiitoksia ja ihanaa joulunodotusta myös sinne<3 :)

      Poista
  10. Olen niin kateellinen teidän koko perheelle, elätte just tarkalleen mun unelmaelämää! En voi edes sanoin kuvailla, kuinka hyvä blogi sulla on. Kiitos kun jaksat kirjoitella meille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kauniisti sanottu, kiitos tosi paljon<3 Teille on ihanaa kirjoittaa :)!!

      Poista
  11. Wautsi miten sopivan kokoinen vatsa:)!
    Itsellä kans rv17+2( nyt jo!!) ja vatsa on kyl olematon, mut ehkäpä johtuen siitä, että pienokainen on eka:)!
    Onnea odotukseen, jospa saisin uudestaan blogin pystyyn tästä odotuksesta, aika vaan menee kauheen nopeaa, kohta puikula syntyyki :D

    Niin, siis milloinka sulla oli LA?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wautsi miten sopiva kommentti, vihaan niitä "ompa sun maha tosi iso/sun mahaa ei melkeen ees huomaa" -kommentteja, kaikilla on just sopivan kokoinen maha niinkun sanoit että kiitos! Onnea odotukseen sinullekin hurjasti! Ja voin niin samaistua tuohon tunteeseen että aika menee todella äkkiä!! :D

      Mä en valitettavasti täällä viitsi tarkkaa päivämäärää paljastaa julkisesti mutta uskaltaisin veikata että meillä on tismalleen samana päivänä LA :D!

      Poista
  12. Aawww mä haluun sun vauvamasun! ihana :')

    Pakko muutes kysyy et ootko joutun tekee lisää kirjottajii sun blogii tai ostaa kuvatilaa, ku oot kuiteski aika kauan bloggan ja lisäät paljo kuvii? (Ite jouduin ostaa nyt ku ei tää blogger antan mun lisää kuvii siint huolimatta et tein uuden kirjottajan.. herjaa vaa sitä kuvatila juttuu ;S)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia<3 :)

      Itse ostin lisää kuvatilaa jo vuosi sitten kun se loppui ja silloin ostettu tila on toistaiseksi riittänyt tosi hyvin :) Siinä kesti mullakin pari päivää että sain lisätilan käyttöön, odottele rauhassa ja jossei sittenkään toimi niin laita googlelle viestiä! :)

      Poista
  13. Voi miten ihanaa varmaan päästä laittamaan joulua uuteen kotiin! :)

    Ite en osaa valmistautuu tarpeeks hyvin jouluun ikinä ihan vaan siks ku on noi cheerin SM-kisat siellä Helsingissä aina just ennen joulua nykyään, nytkin 8.-9.12.! Aika ja ajatukset menee sit niihi reenatessa. Sit ku ne on ohi niin hups, joulu onki ihan nurkan takana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä on, en malta odottaa itsenäisyyspäivää!! :D

      Ja toi on kyllä varmasti ihan totta että ei hirveesti kerkeä joulua miettimään jos on noin iso juttu joka vuosi aina just sitä ennen :D Mut se on toisaalta kivakin varmaan että joulu tulee ihan huomaamatta! :) Onnea kisoihin!

      Poista
  14. Oletko varma ettei ole kaksoset?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tietenkään, ne kaksi kätilöä jotka ovat mua kahtena eri kertana ultranneet olivat varmasti väärässä löytäessään kohdusta vain yhden sikiön!

      Poista
    2. Mulla meinas jäädä huomaamatta toinen sikiö rv 11 ku se kätilö katteli vaa siit päältä mut sitku liikutteli sivulle ni katos, kaksoset!

      Poista
  15. Itsellä on laskettu aika 6.12 niin innolla odotan!! :) tai toivon että syntyis jo ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vooii onnea odotukseen, nauti viimeisistä hetkistä, sitä masua nimittäin tulee hurja ikävä vaikkei heti uskoiskaan! :D

      Poista
  16. Ohhoh miten nopeasti sulla kasvaa masu ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo, se on kyllä ottanut kunnon kasvuspurtin :D

      Poista
  17. Sä saat postauksillas aina pelastettua mun huonoimmatkin päivät kun oot niin täynnä positiivista energiaa ja elämänasennetta <3 oot aivan valloittava tyyppi!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos<3 Et arvaakaan miten hyvä mieli mulle tuli sun kommentistasi :)!! Ihanaa joulunodotusta sinne ja paljon hyviä päiviä!

      Poista
  18. Tiaraki kattoo ihmeissään ku äitin masu on kasvanu ;)

    Luulin et Suomessa olis enemmän lunta entä täällä (ruotsissa).. Meillä on saman verran ;) Huomiseksi tännekin on luvattu luntaaa!♥ Lumesta sitten tulee enemmän joulufiilis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha niin se kattoo :D

      Ja joo täällä ei vielä tiistaina ollu lunta mut nyt on ihan hirmusti! Toivottavasti saitte sinnekin lunta ja joulufiilistä :)!

      Poista
  19. Tulipas hyvä mieli kun luin postauksen!! Oot aina vaan niin piristävä! :)

    http://calledlov3.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana, kiitos paljon<3 :) Kiva että tykkäsit!

      Poista
  20. tiara on niin suloinen ! :) tälleen vähän aiheeseen liittymätön kysymys, huomasin joskus kotipostauksistasi, että teillä on jääkaappimagneettina sellainen "kotelo" tai mikälie, mihin saa kyniä tai sakset. :D mistä se on peräisin, olisi nimittäin tosi tarpeellinen täälläkin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä on suloisin<3 Ja noi jääkaapin ovessa olevat magneettikotelot on Ikeasta, suosittelen :)!!

      Poista
  21. Mooi! Halusin kertoa et huomenna puolen päivän aikaan julkaisen sen "suosikki blogi" postauksen josta kerroin sinulle pari viikkoa sitten!
    Toivottavasti pidät siitä mistä olen kirjoittanut, älä saa vaan kauheita toivoja siitä tekstistä! On vaikeaa kirjoittaa miksi jostain tykkää :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva et kerroit ja kiitoksia! Mut haluutko laittaa viel linkkiä ku sun profiili on "suljettu" niin en pääse blogiisi kun en tiedä osoitetta enkä sitä näe sieltäkään :D!

      Poista
    2. En tiennyt et se oli suljettu! :o Pitää kattoa ja vaihtaa!

      http://miss-schlierie.blogspot.se/2012/11/suosikki-blogini.html
      tossa on ainakin suora linkki!

      Poista
  22. Ihana postaus JÄLLEEN KERRAN! :) Sait kyllä nyt mullekkin joulufiiliksen nousemaan kattoon! Ja miten nättinä oot taas ollut liikenteessä, kuten Tiarakin ;) Ihanaa joulun odotusta teille ja nautihan täysillä masuasukin muljautuksista ja kasvusta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon<3 Ihanaa että tykkäsit ja mahtavaa kuulla että nostin sun joulufiiliksen kattoon ;D! Mä nautin kyllä, on ihana seurata masuasukin touhuja<3 :) Ihanaa joulunodotusta sinnekin!

      Poista
  23. Haha nauroin noille hevosten läjille ja erityisesti noiden ihmisten ilmeille. :D
    Voi ei kun suakin on alkanut närästää. :( Se on aivan kamalaa, mua on tosiaan närästänyt jokaikinen päivä plussasta asti ja oon ihan kypsä, eikä vielä olla edes ihan puolivälissä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah joo ne oli suunnilleen parasta koko tapahtumassa :DD

      Ja voiei närästys on kamalaa! Mut voin luvata sen ainakin 100% varmuudella että se loppuu viimeistään synnytykseen ettei onneksi loppuelämäksi jää vaikka se välillä siltä tuntuukin kun ärsyttää ja on huono olla :D

      Poista
  24. Voi toi sun masu <3 se on ihan vallaton! Ja teijän asut Tiaran kanssa <3:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah kiitoksia<3 Masutyyppi on ainakin vallaton :DD Terkkuja sinne!

      Poista
  25. jeee vähän kivaa ku voin taas kommentoida :D!! ihana postaus jälleen kerran! mä niiiiin rakastan tätä sun blogia kun aina tulee niin hyvälle tuulelle :) ootte niin söpö pikku perhe ja aivan ihanaaa et saatte toisenkin pikkusen! innolla ootan et onko se tyttö vai poika.. vai aiotteko ottaa selville/kertoo blogiin? :) mut aaaaaaa miten siistiä!! :D ootte just niin loistavia, ihania ja rakastavia vanhempia et teille toivookin lisää lapsia!
    ja oon kyllä kans niin jouluihminen ku olla ja voi ja on niin ihana kun täältä saa vielä lisää joulufiilistä :) vähä söpöä ku joka postaukses ajaudut aina puhumaan joulusta :D:D missä te muuten vietätte jouluaaton? :)
    hyvää talvea ja joulunodotusta teille IHANAT <3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanasta ihanasta kommentista!<3 Tuli kyllä tosi hyvä mieli sun sanoista! Kyllä me toivotaan että saadaan tietää sukupuoli mutta ainahan sitä ei varmuudella voi ultrassa nähdä jos pikkuinen on vaikka huonossa asennossa :D kerron kyllä blogin puolella sitten jos/kun tiedän :) Jolu on kyllä ihan paras ja kiva jos täältä saat joulufiilistäkin ;D Me vietetään joulua eka kertaa ihan omassa kodissa ja aion tehdä kaikki ruuatkin alusta loppuun ihan itse :)! Mahtavaa joulunodotusta sinnekin<3 ;)

      Poista
  26. Hahah, jotenki näyttää iha joltai jalkapallolta siun maha varsinki tuossa toisessa kuvassa :D :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah jalkapallo se onkin :D ja sen sisällä on jalkapallon tuleva maailmanmestari ainakin liikehdinnästä päätellen :D!

      Poista
  27. Tuli mieleen että kun olet jouluihminen ja kunnioitat suomalaisa jouluperinteitä niin pystyisitkö kuvitella lähteväsi viettämään joulua ulkomaille? Johonkin lämpimään maahan? Kihlattuni haluaisi kovasti lähteä mutta olen hänen mielestään tylsä kun haluan jäädä viettämään joulua kotiin ja hän ei itseasiassa perusta koko joulusta. :D ajattelen joulusta melko samallatavalla kuin sinä, enkä osaa edes selittää sitä ihanaa fiilistä minkä se tuo! En osaisi kuvitellakaan jouluaattoa ilman perhettä, hyvää ruokaa ja sitä jännitystä kun lahjoja jaetaan :) ja koska mieheni ei pidä joulusta ja tämä on meidän ensimmäinen yhteinen joulu olemme joutuneet tappelemaan jopa siitä saanko laittaa jouluvaloja ja koristeita asuntoomme! :D onneksi pääsimme johonkin loppuratkaisuun ja saan sisustaa asuntoa kaikenmaailman jouluhärpäkkäillä kunhan niitä ei ole hänen mielestään liikaa. Olet kyllä oikeassa että joulukuu on vuoden paras kuukausi.

    Ps. Niin ylisulosia kuvia teidän tiarasta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielenkiintoinen kysymys! Olen aivan samaa mieltä että jouluun kuuluvat perhe, yhdessäolo ja hyvät suomalaiset perinnejouluruuat, mutta yhden joulun viettäminen ulkomailla voisi olla hieno ja avartava kokemus - tai sitten ei. :D Haluaisin kokeilla joskus viettää joulun vaikka Thaimaan lämmössä, mutta jokajouluista perinnettä en joulumatkailusta ulkomaille haluaisi! Siihen en kyllä itsekään suostuisi että ei saisi koristella kotia jouluiseksi!! :D Koristelu on just kivointa joulun odottelussa muiden jouluisten askareiden lisäksi :)! Ihanaa joulunodotusta sinne!

      Poista
  28. Voikun olette niin ihana perhe ! Ja Tiara mikä söpöys <3
    Ihanaa joulun odotusta teidän perheelle ja nauti mahan kasvatuksesta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia hirmuisesti!<3 Ja ihanaa joulunodotusta sinnekin<3 :)

      Poista
  29. voitko iina selata vähän näitä aikasempiakin postauksia, jos sulla on vaan aikaa ja energiaa, kun siellä on kommentteja joihin et oo vielä vastannu :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just selasin tuossa muutama päivä sitten ja vastailin mutta ilmeisesti tässä anonyymikommentoinnin sallimisen yhteydessä sitten tullut lisää, kiitos kun vinkkasit :)!

      Poista
  30. oi miten ihana massu! mitäpä veikkaatte, kumpi on tulossa tälläkertaa? :-)

    VastaaPoista
  31. vähä siisti toi joulukulkue!! ite asun tälläses tuppukyläs missä ei oo koskaa mitää tollasta :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mut hei sithän sä voit ottaa asiaksesi että pistät teidänkin kylään joulukulkueperinteen alulle! ;D Eiköhän teidänkin kunnasta muutama muukin joulumielinen löydy joka suostuisi vaikka joulupukiksi/tontuksi/poroksi ja vaikkapa koulun kuoro mukaan laulamaan jolulauluja, ei se paljoa vaadi :)!

      Poista
  32. Ihana masu!<3 Oton tukka on muuten kivempi kuin se pitkä tai ei silleen pitkä mut ehk ymmärrät?;D

    VastaaPoista
  33. Voi Iina sun vatsahan on varmaan kolminkertainen ku Tiaran kanssa! =D Voin vaan kuvitella millainen se on ku raskausviikkoja on se 30+! Mutta mitäs veikkaat tosiaan siitä sukupuolesta, itse sanoisin, että on taas tyttö kun eikö se mennyt niin että tytöt hengaavat siinä edessä? :D Ootte Oton kanssa niin onnekkaita ja Tiara on upea pikkuprinsessa :3
    Hyvää viikkoa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah onhan se kasvanut nopeemmin juu :D Ei ehkä ihan kolminkertanen mut läheltä liippaa! Sukupuolesta on aavistus mut en kerro mikä :D Kiitoksia paljon ja Tiara on kyllä ihanin ihanin prinsessa<3 Mahtavaa viikkoa ja joulunodotusta sinnekin!

      Poista
  34. Tuossa yhdessä kuvassa on kiva paskakasa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Kulkueen hauskimmaksi jutuksi osoittautuivat hevosten meidän eteen jättämät höyryävät terveiset joita kulkueen koirat pysähtyivät haistelemaan iloisesti ja kaikki muut tyytyivät kiljahtelemaan "hyi" ja "yäk" aina ohi (tai päälle) kävellessään." :)

      Poista
  35. Olen viikolla 16 ja minua on vaivannut kamala närästys. En saa öisin nukuttua ja olen todella väsynyt päivisin. Rennietä menee lista päivässä joskus enemmänkin. Aloitin 7 päivän losec kuurin jonka sai käsikauppa tavarana apteekista. Pakkauksessa ei kielletä suoraan käyttöä raskaus aikana. En tiedä. Tämä on kamalaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sinua raukkaa! Moni on suositellut mulle Gaviscon -merkkistä närästyslääkettä raskausajaksi, kannattaa varmaan kokeilla! Piimää ja maitoa on moni myös sanoneet hyviksi auttajiksi! Koita pärjätä ja nauttia odotuksesta inhottavasta vaivasta huolimatta, mä niin tiedän miltä se tuntuu :(!

      Poista
  36. Aiotko muuten postata niistä sun omista synttäreistä ? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah en kyllä varmaan enää jaksa kun niistä on niin kauan :D eipä niissä mitään ihmeellistä ollut, join alkoholittomia namidrinkkejä baarissa mun parhaiden kavereiden kanssa ja pidin hauskaa :D

      Poista
  37. ootko ikinä miettiny montako lasta haluaisit kaiken kaikkiaan ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oon, moneenkin otteeseen :) Ainakin tällä hetkellä luulen että meidän lapsiluku on kakkosen jälkeen täynnä! :)

      Poista
    2. eihän sitä koskaan tiedä ;) tiara on niin söpö että vauvakuume iskee aika helposti yhdelle jos toisellekkin :D

      Poista

Kiitos kommentistasi♥