tiistai 1. toukokuuta 2012

Kuvapläjäys vappuhulinoista

Kuvia on tullut taas räpsittyä sen verran että kameran huikealla surkean pienellä kahdeksan gigan muistikortilla on tilaa yhdeksälle kuvalle, pitäis vissiin hieman tyhjennellä. Meillä on ollut kyllä super ihana vappu, ja kunnon vappufiiliskin! Viime vuonna vietin vappua äidin kanssa täällä Vuosaaressa, raskausviikko taisi olla 16 ja olo sellanen että ei tehnyt mieli lähteä ulos hippaloimaan, mutta nyt oli ihan toinen meininki. Ei siis vieläkään tehnyt mieli lähteä katselemaan änkyräkännisiä ihmisiä, mutta teki mieli lähteä ulos ja nauttia ihanasta kevätauringosta, paukkuserpeentiinien paukkeesta, metrossa naamaan hakkaavista vappupalloista ja valkolakkikansan tulvasta johon itsekin ensimmäistä kertaa kuuluin (koska viime vappua ei lasketa). Oli myös ihanaa viettää vappua Helsingin keskustassa niin monen vuoden tauon jälkeen, viime vappu kun meni ihan vaan kotona möllöttäen siis ja sitä edelliset neljä vappua mä vietin Oulussa. 
               Me suunnattiin tänään hyvissä ajoin yhden maissa metrolla keskustaan ja varattiin hyvä aurinkoinen spotti Esplanadin puistosta johon lätkäistiin viltti ja vaunukorillinen herkkuruokia. Meidän vappupiknik onnistui oikein loistavasti, en oikeestaan vieläkään voi käsittää että kerrankin sattui vielä näin hyvät ilmatkin! Tiaran krapulainen kummitätikin tuli nauttimaan osansa mm. mun tekemästä savulohisalaatista ja hui kauheaa, kilistettiin me yhdet pikkulasilliset kuohuvaakin juhlan kunniaksi. Täytyy tosin todeta että mulla on edelleenkin mennyt ihan totaalisesti maku kaikesta alkoholista (varsinkin niistä joiden mausta huomaa että prosenttipitoinen juoma on kyseessä). Mä jouduin kaatamaan loput mun lasillisesta pois kun en vaan pystynyt juomaan vaikka ostin mun vanhaa suosikkiskumppaa! Mutta en kyllä koe että se ois huono juttu, naurattaa lähinnä! Mut tässäpä olis kauhean suuri kuvapläjäys, päivän asua (ehkä vähän turhan monta kuvaa mutta hullaannuin vappufiiliksessä mun hameesta enkä osannut päättää mitkä kuvat laitan):


Mä päätin tehdä tollaset vappumeikit, laitoin pinkkiä ja limenvihreää yläluomelle ja turkoosia luomiväriä alaluomelle et tuli vähän tollanen sateenkaariefekti, mitäs pidätte? Otto tykkäsi, se viel itte tuli sanomaan mulle että mulla on kivat meikit tänään! Vaikka yleensä se tykkää siitä et mulla on vaan ihan perusperus meikit eikä ees huulirasvaa :D!


Päivän asu:
Toppi, hame, korkkarit - H&M
lakki - Fredriksons


Tiara jaksoi valvoa metromatkan ja ehkä vartin verran puistossa ja sitten se nukkuikin loppuajan vaunuissa, kerkesi tulla jo ikävä pientä! Mutta ehkä sitten ensivappuna Tirriskäkin ymmärtää enemmän ilmapalloista, vappuhuiskista ja serpentiineistä.
Neiti<3
Vappuruuhkainen Espan puisto<3
Moi!
Savulohisalaattia (seksikäs vihreäkantinen rasia tuolla varjossa, yrttiperunasalaatia, yrttivoipatonkeja, nakkeja, itstehtyä sinappi-ruohosipuli salaatinkastiketta, tortillasipsejä, Taffel Snaxers -valkosipulibasilikakeksejä ja jälkkäriksi Pirkan kirsikkatäytekeksejä. Nona toi vielä sipsejä ja berliinimunkkeja, nam!
Darra-Nona ei halunnu kuvaan :D!
Mun rakas<3 Ei suostunu eka laittaan lakkii päähän mutta myöhemmin sain senkin suostuteltua!
Tiara heräsi vähän ennen neljää, just kun oltiin muutenkin pakkailemassa tavaroita ja käytiin vaan pikaisesti Fazerin kahvilassa lämmittämässä maito ja jatkettiin matkaa kotiin. Ainiin, täysin asiaan liittymätöntä; mutta menomatkalla metrossa Tiara keräsi runsaasti kehuja aurinkolaseillaan, kuulemma oli "Coolein vauva mitä oon ikinä nähnyt" kuten joku mukava valkolakkipäinen naisihminen totesi! Bussissa Tiara onnistui onkimaan mun novellepullon vaunujen sivutaskusta ja intoutui sitten nakertamaan sitä oikein olan takaa, oli pakko ottaa kuva! Ja lisäksi vielä pari kuvaa mun suloisista murusista:


Toi viimenen kuva kertookin kaiken mitä mulla on enää sanottavaa, sama kuin Otolla nimittäin eli haukotus! Ihana oli olla ulkona mutta nyt on ihana olla kotona ja käpertyä rakkaiden viereen lämpimän viltin alle syömään salaatinjämiä ja kuivunutta patonkia ja vilkuilla samalla pian alkavia salkkareita. Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille ja käykääs vielä laittelemassa postaustoiveita tänne, vielä on muutama päivä aikaa ennen kuin alkaa blogin synttäri-/toivepostausviikko! Moikkamoii olette parhaita <3!

PS: Sellaista piti vielä sanoa, et otin nyt vihdoinkin sen sanavahvistuksen pois tosta kommentoinnista, eli jos se on ollut teillä hidasteena/ärsytyksenä/esteenä kommentoinnissa niin nyt se on poistettu ja kommentointi sujuu helpommin ja kivemmin!

98 kommenttia:

  1. Aivan älyttömän UPEET noi meikit, siis aivan mielettömät! :o ja sul on tosi nätin väriset silmät kans (: jaja VIELÄ.. sulla on myös ihanat vaatteet ja sulle sopii noi, koska oot tosi hoikka ja kaunis! Ja söpö Tiara aurinkolaseissa ja tossa haalarissa (: Ja oi nami mikä piknik. Super-mahtavaa kevättä teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiii, kiitos ihan hirmusesti<3 Kiva et tykkäsit! Ja on toi meidän pallero kyl tommonen ihana neiti<3 Mahtavaa kevättä myös sulle ja ihana että kommentoit!

      Poista
  2. Ihanat meikit ja vautsi mikä rusketus!:-)

    VastaaPoista
  3. Sulle sopii ihan älyttömän hyvin noi meikit! :'3 ootte kyllä niin söppänä perhe :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww kiitoksia hirmusti<3 Ihanaa kevättä sulle!

      Poista
  4. Ihania kuvia taas! oot niin superkaunis ja otto ja tiara on kans söpöjä :) musta on ihan sikamahtavaa, että pystytte pitää hauskaa ja jopa viettää vappuakin niin että tiara on teidän mukana ettekä vie sitä johonki hoitoon ja mee juhlimaan niinkuin tosi monet teidän ikäiset tekee. :) ootte ihan parhaita vanhempia, tiara saa kyl olla onnellinen! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos todella paljon :)<3 Ja nii no ei siinä mitään pahaa mun mielestä oo jos joskus haluaa omaakin aikaa ja juhlia mutta musta oli kumminkin ihana viettää vappua koko perhe yhdessä, kyllä sitä voi juhlia myöhemminkin :) Ihanasti sanottu ja mukavaa kevättä sulle!

      Poista
  5. Hyvää vapuniltaa täältä koleasta Oulustakin, täällä naapurin Jamppa taas soittaa täysillä jotain heviä, se ei vielä oo hoksannu, että vappu meni jo! Olin kyllä niiiin kateellinen noille teidän piknik-kuville, täällä kun ei ilman kunnon kamppeita voinut lähteä ulos, puhumattakaan että olisi voinut istua nurtsilla viltin päällä ! Olette taas kaikki kolme niin ihanan näköisiä, kohta nähdään ! Moikka muruset ! T. Mummumamma

    VastaaPoista
  6. Toosi ihanat meikit ja vaatteet!! Tiarallaki tosi söpöt vaatteet kaikissa kuvissa :) mukavalta näytti teijän vappu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww kiitoksia paljon!<3 Oli meillä mukavaa, ois ollut kyllä viel kivempaa jos ei ois tuullut niin paljon, mutta noh, pikkuvikoja :DD!

      Poista
  7. Ihaaaan mielettömän upeet noi meikit! Osaisimpa itekki tehä ai että oikeesti niii ihanat!! ja tuo sun mekkos sopii nii ihanasti ton ruskettuneen ihon kans! Ei susta vaa keksi koskaa mitää negatiivistä sanottavaa oot nii nätti ja upeenolonen ihminen! Musta tuntuu et mulle ei koskaa sovi oikee mikää silmämeikki..tai sit en osaa vaa laittaa. Mut sä oot kyl niiiiin nätti <3 Mahtavaa viikkoa sulle! <3

    -Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ihana<3 Mä vähän epäröin ton silmämeikin kanssa mut sit totesin että "nyt on vappu!!!" ja laitoin vaan :D Ihanaa viikkoa sullekin<3

      Poista
  8. Tosi hienot luomivärit! Oot kyllä taitava :)

    VastaaPoista
  9. Oot kyllä uskomattoman kaunis ! Toi päivettyny iho oikeen korostaa sun silmiä ja oikeesti hehkut ja oot niin onnellisen näkönen ! :)

    VastaaPoista
  10. ihanat meikit ja vaatteet! wow mikä nainen;)

    VastaaPoista
  11. ihanan pirtsakat noi vappumeikit! ja muutenkin ihanan värikäs postaus, tiarakin supersöpönä :)

    sweetyandsour.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia!<3 Ja vapun kunniaksi piti tehdä värikäs postauskin :D!

      Poista
  12. Wau, miksen mä osaa ikinä tehdä hienoja luomivärejä! Ois supersiistiä saada joku tutoriaali tohon, tosi kaunis meikki ja tosi kaunis tyttö! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiii, kiitos paljon<3 Ja voisin kyllä tehdäkin semmosen tuton, mut mua vaan hävettää ku mulla on niin omalaatuset meikkaustekniikat aina et menis kyllä varmaan kaikkia maskeerauksen sääntöjä vastaan XDXD mut pistän harkintaan!

      Poista
  13. voi että ku oot jo ihanan ruskettunu! ja Tiaran pallokuvioiset pögät on aivan ylisöpöt :3

    VastaaPoista
  14. Se sananvahvistus on kyllä syy miksi en moneen blogiin kommentoi :-) Hassua mutta se tuntuu niin hitaalta.. Miten ois sellanen että pitää laittaa sähköpostiosoite (joka ei tietenkään näy muille kun sulle), sellainen on esimerkiksi Magicpoks blogissa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en mä usko et tarttee mitään vahvistuksia, en vaan oo aiemmin osannu ottaa sitä pois :DD Mutta hyvä jos nyt on mukavampi kommentoida!

      Poista
  15. ei mitään sähköpostien laittoa kuten toi yks anonyymi ehdotti :D sekin hidastaa ja vie innon kommentoida. nyt on hyvä!

    VastaaPoista
  16. Laita kuva teidän vessasta! :))

    VastaaPoista
  17. Tosi nätti meikki, katsoin heti ennen ku edes luin tekstin et wau :) Ja hieno sun asu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Mä olin tosi epävarma siitä meikistä mut ilmeisesti oli ihan ok! :D

      Poista
  18. luen monia blogeja ja sun blogis pomppaa kyl selkeesti ykköseks.. ootte niin aurinkoisia ja energisiä, teistä saa voimaa arkeen. täälläkin podetaan ehkä vähän teidän ansiosta vauvakuumetta... kiitti iina et bloggaat! oon laittanu jo toiveeni synttäriviikon toivepostauksiin, ja se on edelleen: paljon videoita - sekä höpöttelyvideoita että vaikka myday video. sen teko olis varmaan sulle helppo ku oot niin menevää sorttia :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitoksia ihan itelles vaan ihanasta kommentista<3 Ja hahaa no en mä tiiä oonko nii kauheen menevä enää, tämmönen kotihiiri mä oon suurimman osan ajasta mut voin mä ehkä viettää menevän päivän sillon ku on videopostauksen aika :D!!

      Poista
  19. Tosi ihanan piristava meikki! Nyt tuli i han kauhee ikava Vappua ja Suomea, ku katteli noita sun kuvia Espalta! :D
    Mulla on ihan sama alkoholin kanssa nykyaan! Ma en voi juoda ollenkaan, otin uutena vuonna ja jouluna puolilasia jtn siideria ja alko oikeen vatsaa polttaa! :D Ja se alkoholi iskee niin paljon lapi et en vaan tykkaa enaan! Hassua miten se noin vaan muuttuu,kun ei vahan aikaan juo!
    Ihanaa aurinkoista kevatta sinne teille! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, no Suomen vappu on kyllä ihana, oon aina tykänny! Ja joo siis mua ällöttää melkeen kaikki alkoholijuomat nykyään, se on sekä hyvä että huono juttu :DD! Ihanaa aurinkoista kevättä ja kesää myös sinne<3

      Poista
  20. Oi ei miten nätti sä oot! :) aww

    VastaaPoista
  21. Sulla on kyllä ihanat vappu meikit ja vaatteet!
    Nättiä nättiä!
    Ootko sä ylioppilas? tai otto? kun teillä on lakit?
    Olen vasta ruvennut lukemaan blogiasi, niin olen vähään hukassa! Hauskaa kevättä teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mitäs luulet, harva varmaan viitsii edes hihhuloida lakki päässä jos ei oikeasti ole ylioppilas... :DD Ostaa semmosen ja iskee päähän vappuna, että antas "fiksumman" kuvan itsestään vai...? :D

      Poista
    2. ''AnonyymiMay 2, 2012 05:28 AM
      No mitäs luulet, harva varmaan viitsii edes hihhuloida lakki päässä jos ei oikeasti ole ylioppilas... :DD Ostaa semmosen ja iskee päähän vappuna, että antas "fiksumman" kuvan itsestään vai...? :D''

      täällä ainakin ammatilliset oppilaitokset tilaavat halutessaan myös valmistuneille lakit, vaikka ei ylioppilas oliskaan. et ei kannata kirjotella ilkeästi jos ei tiedä asioista. :)

      Poista
    3. Enpäs kirjoitellut yhtään ilkeästi, tai ainakaan ei ollut tarkoituksena. :D Ja tiesin tuon asian, että ammatillisestakin oppilaitoiksesta joillakin aloilla sen lakin voi saada, mutta ne eivät ole SAMANLAISIA kuin nuo YLIOPPILASLAKIT. ;)

      Poista
    4. Ja tokihan ylioppilaslakinkin voi kaupasta kuka vain itselleen ostaa vaikka ei olisi koskaan lukioon jalallaankaan astunut tms. mutta oishan se jo vähän outoa. :D

      Poista
    5. Ylin anonyymi: Juu olalan molemmat ylioppilaita ja kiitos paljon :)) Ja tähän lakkikeskusteluun sen verran että niin no itsekin pitäisin ehkä vähän outona jos joku muutenvaan ostais ylioppilaslakin mut kukin tyylillään :D Ja eikös ne ammatillisten oppilaitosten lakit oo semmosia musta-violetti -raidallisia? :)

      Poista
    6. Iina, ammatillisissa oppilaitoksissa on useanlaisia lakkeja, ihan alasta riippuen. :) (Tosin joka alalle ei edes ole olemassa mitään lakkeja...)

      Poista
  22. Se on vähän siinä ja siinä, meneekö tuo hameen helma mun mielestä ihan sopivuuden rajoissa, sen verran korkealle se on kiskottu, mutta värit passaa vappuisasti yhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi pyhä sylvi, mikä neitsyt maria siellä kirjoittelee? Ihan sopivasti on ja normaalia noin nuorelle naiselle.

      Poista
    2. oli nuori tai vanha tai mitä tahansa niin onhan toi hame helvetin lyhyt :DD ajattelin kans heti että hyvä kun ei t**s* sieltä vilku xD mut niin, toki se käyttää joka tykkää!:)

      Poista
    3. En ole pyhä sylvi enkä neitsyt maria, itse vain luotan pukeutumisessa vähemmän paljastavaan tyyliin. Sometimes more is less. Lisäksi olen Iinaa vain vuoden vanhempi, joten nuori nainen itsekin. ;)

      Terkuin,
      ylempi ano.<3

      Poista
    4. No kukin tavallaan eikös :) Jonkun mielestä more is less ja jonkun mielestä less is more, mitäs sitä sillä itseään ärsyttämään miten joku toinen toimii :)

      Poista
  23. Ihanat meikit! Ootte niin söpö perhe!<3

    VastaaPoista
  24. Ihanat meikit! Ootte niin söpö perhe!

    VastaaPoista
  25. Kiitos blogistasi, kiva kun jaksat usein sitä päivitellä :)! Mulla on täällä kans samanikäinen tyttövauva kuin teillä, joten jo senkin vuoksi tykkään lukea teidän perheen arjesta. Tuli muuten mieleen, että teetättekö miten paljon kuvia Tiarasta? Tuntuu että itse ainakin (kuten myös siellä varmaan)on tullut räpsittyä niin paljon kuvia ja kiva on osa teettääkin, mutta ei meinaa albumit riittää :D Tiara on tosi söpöläinen, oikein ihana vauva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt tuli kauhee huono omatunto ku en oo postannu kahteen päivään ja sanoit et päivitän usein XD! Mutta kiitos itsellesi vain :)! Ja ihanaa et meillä on samanikäiset lapset, aina mukava vaihdella kokemuksia :) Kyllä me ollaan jonkin verran teetetty, oon ehkä pari sataa kuvaa tilannu paperikuvina yhteensä, mut mä kasaan semmosta my first year -kuvakirjaa neidille jonka teen ifolorin kuvakirjaohjelmalla nii sinne sit tyrkkään kaikki maholliset kuvat :D! On se kyllä ihana neitiskä<3

      Poista
  26. Hei voisitko tehä postauksen tosta meikistä ihan älynkivat varsinki ku oot jo ruskettunu ni näyttää tosi nätille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon :)! Ja se on kyl totta et värit näyttää paljon kivemmalta ja niitä uskaltaa käyttää enemmän sillon kun on ruskee ees vähän!

      Poista
  27. Ootpas taas ollut niin kauniina, niinku aina :) Ja sulla on niiin ihania vaatteita! Ja Tiara taas niin söpönä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Kiitoksia<3 On se neiti kyllä ihana palleropullero<3

      Poista
  28. upeet lasit! mistä olet ostanut ne?

    VastaaPoista
  29. Miten sä oot nyt jo noin ruskee?!
    Ihanat meikit ja vaatteet, selvä vappufiilis ollu sielläpäin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Solarium ja IR on mun bestiksii XD
      Kiitoksia paljon, olihan tääl ainaki vähän vappufiilistä vaikka oli kyllä turhan viilee ilma!

      Poista
  30. Voi ku ootte ihania <3 rakastan tota asua ja toi lakki sopii sun päähän ku sormet käsiin =D Iloista kevättä teille ja ihanalle pikku Tiaralle, joka kasvaa hurjan nopeesti =O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah ihanasti sanottu :D Kiitoksia paljon<3 Ja iloista ja ihanaa kevättä myös sulle ja Tiaralta kuolaisia terkkuja!

      Poista
  31. Aika kamala asustus , kivasti noi rintsikat vilkkuu,oothan sä kumminkin äiti... kannattais käyttää ehkäisyä että ei tule muita vahinkoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "oothan sä kumminkin äiti" ... inhoon niin tota!! ei äitiys vaikuta siihen miten pitäis pukeutua! pitäiskö kaikkien pukeutua johonki verkkareihin vaan koska on äiti ? musta toi on tosi kiva asu ja so fuckin what jos sieltä nyt vähän rintsikkoja näkyy!? mieti hei et iina ja otto on viettänyt vappuakin tiaran kanssa eikä lykännyt sitä johonki hoitoon niinkuin moni muu olis tehnyt. toi jos joku kertoo että iina on mahtava äiti! eikä iinan pukeutuminen siihen mitenkää vaikuta!
      KIITOS JA KUITTI!

      Poista
    2. ihan järkyttävä kommentti! taidat olla tosi kateellinen tai jotai..

      Poista
    3. Ei se kyllä huonoa äitiä tee niistäkään ketkä antaa sen lapsen hoitoon vapuks!

      Poista
    4. pakko olla trolli. ei kukaan tosissaan voi olla noin idiootti. parempi kai olla provosoitumatta, sitähän se haluaa.

      Poista
    5. ano 12.07 :
      ei teekkää! mut onhan se hieno homma silti jos on valmis vapunkin viettämään lapsen kanssa:)

      Poista
    6. Miten ehkäsy ja ulkonäkö liittyy toisiinsa, sitä mä ihmettelen :DDDDDDDDD

      Poista
  32. Oot ihana <3 hyvää kevättä teille kolmelle! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww kiitos paljon<33 Ihanaa kevättä sinnepäin myös!

      Poista
  33. Snadisti koomista että porukka taas ottaa itteensä siitä että Iinalla sattuu olemaan niin perkeleen hyvä kroppa että sillä on varaa pukeutua vähän paljastavammin. Boo-fucking-hoo vittu. :D

    (enkä taaskaa jaksanu vaihtaa omille tunnuksille, blogger o liian tönkkö)

    - Otto

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Ottoinen, ei se aina kateutta ole.<3

      Poista
    2. Parahin Anonyymi, missä kohtaa mainitsin kateuden? Ettei nyt ois ollu kyseessä ns. Freudilainen lipsahdus. ;D

      Poista
    3. Hehe, ei sentäs. Kommentis vain voi lukea noinkin. :) Mut Freud oli kova jätkä!

      Poista
    4. Freud oli harvinaisen kova jätkä. \o/

      - Otto

      Poista
  34. voi että, ihanalta näyttää teidän vappu! ite vietin koko vapun tietysti töissä.. ja pakko sanoa vielä, että oot niin kaunis ja upeet meikit, sulla on selvästi lahjoja alalle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ja harmi että jouduit töissä olemaan, mut eiks tuu kummiskin joku ekstra super hyvä palkka jos on juhlapäivinä töissä nii se lämmittää ainaki myöhemmin mieltä sit ku on tilipäivä :D! Ja meikkaaminen ja hiukset on kyl mun intohimo, ihana kuulla et mulla on jonkun mielestä lahjojakin jopa :D! Hauskaa kevättä ja kesää!

      Poista
  35. voi että, ihanalta näyttää teidän vappu! ite vietin koko vapun tietysti töissä.. ja pakko sanoa vielä, että oot niin kaunis ja upeet meikit, sulla on selvästi lahjoja alalle:)

    VastaaPoista
  36. Oii Tiara on ihan niinkun siskoni 1 vuotias. Naureskelee ja hymyilee vaan melkein koko ajan :))

    VastaaPoista
  37. Voi että sä oot Iina niin upeen näkönen! :) Ja noi sun meikit on kans tosi kivat! :)

    VastaaPoista
  38. Hei teillä kun harrastetaan noita muumipyyhkeitä, niin mun blogista voisit nyt voittaa arvonnasta tiaralle lilan niiskuneiti käsipyyhkeen ;)
    http://moondelsson.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei voisinpa käydäkin osallistumassa, kiitos vinkistä! :) Vaikka mä en kyl koskaan voita arvonnoissa mitään :((

      Poista
    2. Hei mut nyt olis hyvät mahikset kun siellä ei taida olla tähän mennessä kuin 6 tai 7 osallistujaa :D

      Poista
  39. Miten ihmeessä mä onnistuin kommentoimaan väärään postaukseen :DD

    VastaaPoista
  40. oikee mainostit et koko viikon teet näitä toivepostauksia ja sit teet oikein yhen postauksen viikon aikana -.-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaisko lukea tarkemmin ennenkuin kommentoi nimittäin iina ilmoitti että tekee blogin synttäriviikolla joka päivä toivepostauksen..ja vielä ei se ole :)

      Poista
    2. Hahah niin no mun blogin synttäriviikko alkaa huomenna tosiaan et jos lähetään vaikka siitä :D

      Poista

Kiitos kommentistasi♥