sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Kideblogit kutsuu Sinut lanseeraustilaisuuteen!

Teillä lukijoilla on nyt ainutkertainen mahdollisuus ottaa osaa uuden blogiportaalin lanseeraukseen! Kideblogien julkaisujuhlat juhlitaan 12.1. Tampereella Bistro Pannu  & Huoneessa ja meidän bloggaajien lisäksi juhliin on kutsuttu myös kymmenen onnekasta lukijaa. Kideblogien juhlat ovat coctail-tilaisuus joten meille on luvassa myös Bistro Pannu & Huoneen tarjoamia herkkupaloja ja kuohuvaa! Mahtavan seuran ja herkkujen lisäksi tarjolla on meikki- ja ihonhoito-opastusta sekä lisäksi Bistro Pannu & Huoneen yhteydessä oleva upea Putiikki Rannalla -lifestylemyymälä tarjoaa illan ajan kaikki normaalihintaiset tuotteet 20%:n alennuksella! Ai mitenkö sinulla on mahdollisuus tulla yhdeksi kymmenestä onnekkaasta osallistujasta? Ensi viikon aikana Kideblogien Facebook -sivuille ilmestyy lisäinfoa tilaisuudesta ja siitä miten voit siihen päästä osalliseksi, joten kannattaa käydä tykkäämässä sivusta jos et vielä ole sitä tehnyt. Muistuttaisin myös käynnissä olevista huikeista yhteistyökumppaneiden arvonnoista, joissa olet myös automaattisesti mukana tykkäämällä Kideblogeista ennen varsinaisen sivuston tammikuussa tapahtuvaa julkaisua!


4 kommenttia:

 1. wow! hei osaatko jo nyt sanoa, et sit ku sulle tulee uusi blogin osote, niin voinko määki esim liittyä ihan normaalisti sun lukijaksi tän mun blogger-tilin kautta?

  nyt siis olen liittynyt sun lukijaksi ihan normaalisti bloggerin kautta, mutta mietityttää se,että voiko liittyä muuallakin sivustolla (kuin blogspot.fi) blogin lukijaksi niin, että uusimmat postaukset ym. näkyy mun bloggerin lukijalistalla?

  hieno homma tuommonen blogiportaali kideblogit! kai siitä rahaa saa,eihän tommosta nyt ilmaisena kirjoteta? =)

  VastaaPoista
 2. Mä en itse vielä tiedä niin tarkasti kaikista siirtoon liittyvistä yksityiskohdista, mutta tiedotan mm. tuosta lukijaksi liittymisestä ja kaikesta muustakin aivan varmasti lisää vielä ennen kuin siirtyminen portaaliin tapahtuu :)!

  Ja kyllähän portaalissa bloggaamisesta asiaankuuluvan korvauksen saa tietysti :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mahtavaa, asia on siis bueno,thänks :--) hyvää alkavaa viikkoa Teille!

   Poista
  2. Kiva! Kiitokset ja mukavaa viikkoa sullekin :)!

   Poista

Kiitos kommentistasi♥