tiistai 25. joulukuuta 2012

Jouluaatto kuvina

Masu täynnä kinkkua ja konvehteja, iloisen levännyt fiilis, mukavaa yhdessäoloa, leffoja, pehmeitä villasukkia, Duploilla leikkimistä, siinäpä meidän tärkeimmät joulutunnelmat! Mua etukäteen pelotti se että saanko mä tänävuonna itselleni samanlaista joulufiilistä kehitettyä kuin yleensä kun jäädäänkin Helsinkiin eikä olekaan koko sukua ympärillä kuten aina ennen, mutta kyllä voin kertoa että mulla oli aivan ihanan jouluinen jouluaatto vaikka oltiinkin vain perheen kesken kotona. Itsetehdyt jouluruuat maistuivat aivan super hyvälle ja on tässä tullut varmaan muutama joulukilo jo kerättyä kun kinkustakin on alle puolet enää jäljellä! Mutta jouluna kuuluukin nauttia ruuasta, tammikuussa voi sitten taas aloittaa muka-terveellisen uuden vuoden raejuuston ja vihannesten merkeissä. Nyt on vuoro kuvien, niitä kun kerrankin on koko päivän ajalta!

Mä sain aivan mielettömän ihania lahjoja, mm. sen toivomani ripsipidennyslahjakortin ja esittelen niitä sitten siinä erillisessä lahjapostauksessa johon olen jo kaikki lahjat kuvannutkin etukäteen. Nyt siirryn takaisin legoleikkien pariin kun Tipa heräsi päikkäreiltään ja toivotan ihanaa joulupäivää teille kaikille! Ja kiitos teille kaikille ihanuuksille hyvän jouluntoivotuksista ja toivottavasti teillä on ollut upea jouluaatto ja -päivä!

23 kommenttia:

  1. ihania kuvia! :) Joulu on ihanaa aikaa<3
    tuli ihan yhtäkkiä mieleen, että meinaatteko hankkia uusia vaunuja tulevalle pienokaiselle?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 On joulu kyllä vuoden parasta aikaa :) Ja kyllä me aiotaan, ostoslistalla on Phil & Tedsin Dot -sisarusrattaat jotka sopivat niin yhdelle kuin kahdellekin muksulle :) Aion tehdä asiasta vielä erillisen postauksen!

      Poista
  2. Meijänkin neiti sai Dublo-maatilan. Äitiäkin vähän lapsetti ja rakentelin sitä tyttelin päikkäreiden aikaan. Mainioita noi Legot ja niitä ei rikki kyllä saa. :) Ja lisää voi ostaa ja kaikki passaa keskenään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi maatilakin on varmasti ihana! :) Mä luulen et seuraavaksi hommataan joko se tai sitten se pinkki Duplo-unelmakakkusarja kun ne on niin söpösiä :D Me ollaan kans rakenneltu koko päivä Oton kans legoilla vaikka Tiara leikki muillakin uusilla leluilla kyllä :D Duploihin jää koukkuun, ne on ihan parhaita :)

      Poista
  3. Ihania joulukuvia! Minä en sitten ottanut olleenkaan kuvia vaikka olin ottanut kameran mukaan joka paikkaan missä kävästiin. 3 paikassa siis olimme. Ensin avomieheni äidin suvun luona, toinen pysäkki oli minun vanhempien luona ja viimeinen paikka oli sitten avomieheni isän luona. Onneksi kaikki asuvat suht lähellä meitä, niin saimme käydä kaikkien luona jouluaattona!

    Hyvää jatkoa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon<3 :) Voi miten kiva että kaikki asutte noin lähekkäin niin on helppo vierailla :) Tuttua mullekin tuo kameran unohtaminen, nyt oltiin vaan kotona niin sen takia löytyi suht kattavasti kuvia kun oli kamerakin saatavilla kokoajan :D Hyvää jatkoa teillekin!

      Poista
  4. lasten jouluilo on ihanaa! mulla on 3-vuotias pikkusisko ja voi että se ihan tärisi onnesta kun se availi paketteja ja oli niin onnellinen joka ikisestä lahjasta mitä se vaan sai ♥ !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kyllä, ne on niin ihanan innoissaan lahjoistaan :) Tiara oli aika hämmentynyt vielä, ei ehkä oikein vielä hiffannut että mitä ne paketit tarkoitti :D Mutta ensi vuonna varmaan jo enemmän sitten :)♥

      Poista
  5. aivan ihania kuvia! ylisöpö Tiaran paljettipaita ja toi kuusi on tosi kaunis :) on muuten hauska lempinimi toi Tipa! :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon<3 :) Mäkin tykkään tuosta paidasta, oli ihana joululahja neidin kummitädiltä :)! Tiara keksi itse lempinimensä muutama viikko sitten kun se hoko kokoajan että "Tipa" :DD<3

      Poista
  6. aivan ihania kuvia! ylisöpö Tiaran paljettipaita ja toi kuusi on tosi kaunis :) on muuten hauska lempinimi toi Tipa! :')

    VastaaPoista
  7. ihania kuvia <3 mimmi tais saada tuon saman paidan valkoisena mikä tiaralla on päällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunotar<3 Tiarakin sai tuon lahjaksi :D! Mut voi valkoinenkin ois ihana :)

      Poista
  8. Onpas kivoja joulukuvia, teillä näyttää olleen ihanan rauhallinen aatto ja Tiarakin niin söötti tonttutyttö! :) Kun teet lahjapostausta omista paketeistas, niin olisi kivaa nähdä myös Tiaran, Oton ja vaikka sun äidinkin lempparilahjat vielä lisäksi. :) Me vietettiin aatto miehen ja mahan kanssa kolmisteen, ensi joulu on taas isompi perhejoulu sitten! Mies oli jossain ties missä raskaushormoneissa ostanut mulle lahjaksi uuden läppärin, kun oon kuulemma ollut niin reipas tässä raskauden aikana oksentelusta ja väsymyksestä huolimatta. :) Ihana murunen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia paljon! :) Oli meillä tosi rauhallinen jouluaatto, just sellainen kuin toivottiinkin :) Teilläkin kuulostaa olleen rauhaisa joulu ja voi miten ihanan lahjan sait mieheltäsi! :) Mä teen joo sen lahjapostauksen ihan kattavasti kaikesta sitten, kuvailinkin tänään jo osan lahjoista ja huomenna varmaan loput! Mukavaa viikkoa teille :)

      Poista
  9. Ihanat vaatteet Tiaralla! :) ps mulla oli ripsienpidennykset vielä synnärillä ja ne oli kyllä ihan kivat ku ei näyttäny ihan niiiiiiin kauheelta ponnistelujen jälkeen ;D supertärkeä pointti heh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiara sai kummitädiltä lahjaksi ne, munkin mielestä tosi söpöt! Ja Henna, tuossa on suurin syy siihen miksi mä ne ripsipidennykset halusin :DDD Supertärkeä pointti nimenomaan ;D Pinnallista tai ei niin mieluummin säilytän edes pienen kauneuden rippeen mun naamalla kuin näytän samalta kuin viimeksi XD!!

      Poista
  10. Oon katellu sun blogia nimettömänä jo jonkun aikaa mutta nyt vasta sain liityttyä lukijaksi :D (kun tein vihdoinki profiilin tänne!) Tiara on kyllä söpöläinen, hyvää joulua teille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että liityit lukijaksi :)! Kaikkea hyvää myös sulle ja Tirriäinen kiittää♥ :)

      Poista
  11. Voi, kun teillä on niin suloinen ja kaunis tytär. Tai no onhan tuo mammaki ihan kaunis. Heh :D. Super kauniita joka ikinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah kiitoksia ihanista sanoistasi :)♥ Kyllä on Tiara se kaikkein kaunein kaunokainen♥♥

      Poista
  12. Voi miten Tiara on jo niin ison tytön näköinen. :) Teillä on ollut kiva joulu!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kyllä, kasvanut ihan hurjasti :)! Meillä oli kyllä todella mukava joulu, toivottavasti sielläkin!

      Poista

Kiitos kommentistasi♥