tiistai 1. marraskuuta 2011

Arvonnan voittaja + neuvolakuulumisia



Mä en osaa käyttää mitään exceliä enkä tienny mitää hienoo keinoo miten arpoisin niin kirjottelin sitten kaikkien nimet yhdelle tai kahdelle arvpalappuselle ja lätkäisin lappuset cowboyhattuun mistä Otto sitten onnettarena pikkuneidin kanssa poimi voittaja-arvan.






 Arvonnan voittajaksi paljastui siis tänään Tintti! Tintti otappa muhun sähköpostitse yhteyttä couturecouture@windowslive.com niin sovitaan miten toimitan palkinnon sulle! Onnea voittajalle♥ Mä mietin pitkään tota palkintoa ja koska se palkinto oli yllätys mun piti laittaa semmonen palkinto mistä on iloa lähes kelle tahansa. Mietin ensin et oisin ostanu jonkun korun esimerkiksi tai vaikka jotain ihania suihkugeelejä ym mut palkinnon piti olla kaikille sopiva koska te ette tienneet "minkä" arvontaan te osallistuitte niin päädyin sitten tällaseen turvalliseen ratkaisuun että palkintona on 20 euron lahjakortti H&M:n. Toivottavasti kelpaa♥



Ja sitten niitä neuvolakuulumisia! Tänään meillä oli siis neuvolalääkäri ja kaikki oli oikein kunnossa. Pikkuinen sai kehuja jäntevyydestään ja rauhallisuudestaan. Kaikki heijasteet kuulemma tuli hienosti ja neiti otti monen monta askeltakin kävelyheijastetestissä. Päätäkin kannatteli jo hienosti ja kääntyi vatsalta selälleen. Neiti kasvaa hyvää vauhtia ja alkaa kuulemma saavuttaa jo samanikäisiään kasvussa vaikka olikin syntymäpainoltaan pikkuruinen. Tämmösiä merkintöjä tuli neuvolakorttiin:


Eli noi alimmat on siis tänpäiväiset 1,5kk neuvolan mitat, painoa on jo huimat 4120g ja pituutta 53,5cm. Pipo oli 37,3cm♥


Ja näin lääkäri kirjoitti "Jäntevä. Kääntyy. Heijasteet löytyy. Iho tervettä. Punaheijaste ok. Keuhkot ja sydän ok. Vatsa pehmeä. Lonkat jämptit. Reisivaltimot tuntuu. Tyytyväisen oloinen lapsi!" Ja saatiin hieno tarrakin! :D Tässä vähän kuvia tältä päivältä meidän hurmuriprinsessasta:






Tänään ollaan makoiltu varmaan pari tuntia Oton ja pikkuneidin kanssa sängyllä ja kuunneltu smurffeja spotifystä. Pikkuneiti kuuntelee ihan hiljaa ja tarkkaavaisesti kun on musiikkia ja heti kun musiikki loppuu niin alkaa ähisemään ja pyörimään. Ja huomaa kans et pikkuneiti tykkää enemmän semmosest ysäriteknosta ja sit ku laittaa jonkun rokimman tai hitaamman smurffibiisin nii sit ei keskity niin paljoo. Mä rakastan kaikkii vanhoja smurffibiisei ku oon viettäny koko lapsuuteni niiden parissa, ne on ihan parhaita! Pitäis varmaan tutustuu joihinki vähän uudempiin lasten artisteihin/bändeihin etten ois ihan vanhanaikanen äiti, mut näillä mennään toistaseks ku mä en koe ainakaan viel mitään tarvetta kuunnella Hevisaurusta. Kuinka moni muu on kuunnellu lapsuudessa smurffeja? :D Ja mitä musiikkia te soitatte lapsillenne, onko teillä hyviä lastenmusavinkkejä?

Huomenna ajattelin väsäillä jonkinmoista meikkipostausta kun sitä on nyt pyydelty niin moneen kertaan ja en oo vieläkään saanu aikaiseksi. Jos teillä on viel jotain toiveita et millasen meikkipostauksen teen (mitä tahansa paitsi videopostaus koska en oo henkisesti valmis meikkaamaan videokameralle XD) niin kertokaa ihmeessä, tyyliin bilemeikki, arkimeikki, fantasiameikki ym.. Hauskaa iltaa kaikille♥♥

40 kommenttia:

  1. videopostaus ois ollu huippu, muttamä ehotan bilemeikkiä =)

    VastaaPoista
  2. arvonnan palkinto on kyl tintille varmasti mieluinen ! (: ps. oon pitemmän aikaan jo seuraillu sun blogii ja oon ihan koukussa tähän :D

    VastaaPoista
  3. Mun 3 vuotiaan tytön sekä äidinkin lemppari lastenlaulu on robotti virpuset - dodo sorsa.. :D

    VastaaPoista
  4. oi oot ihana ku tuhlaat 20 euroa meihin lukijoihin!<3

    VastaaPoista
  5. Tuli tosta musiikista mieleen, että mä haluan hankkia vauvalle jotain rauhoittavia tuutulaulu cd-levyjä yms ja sitten kun se on isompi niin sitten jotain isompien lasten leikkilauluja ja mitä niitä nyt on :D Tiedän nimittäin lapsia, jotka jäävät nukkumaan kiltisti sänkyyn kun laittaa cd pyörimään loppuun asti hiljaiselle volyymille. :)

    Ensin mun vaan täytyy hankkia joku cd-soitin! :D

    VastaaPoista
  6. ohoohoho ihana toi palkinto ! Ja jotenki huomaa et lukijat on just sulle tärkeitä, koska käytit siihen jopa 20euroo. Luin joskus yhtä blogia, jonka arvonnan palkinnoksi osoittautui sellainen pieni purkkapötkö. :(

    Ja taas noin sulosii kuvii teidän pikkkuneidistä! aww oikee silmiin satuu ku se on noin sulonen :3

    ~Loora~

    VastaaPoista
  7. ihana toi viimenen kuva teijän lapsesta :'D
    ja mä kuuntelin lapsena smurffeja, joskus ku lapsettaa, kuuntelen sillonki :D

    VastaaPoista
  8. Tuo kielikuva, awww :D
    Meillä kuunnellaan kans kaikkea sellasta, mistä oon ite tykännyt pienenä :D Kovin juttu on muumibiisit, varsinkin se paapapapaamaamamaa-kohta on tytsyn mielestä aika hauska :D
    Uusin tuttavuus on tää: http://www.youtube.com/watch?v=3HZICdt7fao&feature=related

    VastaaPoista
  9. Juuri olin tulossa samaa kirjottelemaan ku tuo yks anonyymi et dodo-sorsa on ihana kappale, kuuntelin sitä jo sillon ku poika oli masussa ja sitte ku tultiin synnäriltä kotiin(taisinpa itkeäkki ku olin niin herkillä :D) ja koko robotti vipusen kovalevy levy on ihana :)
    En oo ehtiny kommentoimaan oikeen, joka päivä oon käyny kyllä lukee, ihania postauksia ollu :)
    Meillä on poika tosi kovassa flunssassa :/
    Hienosti pikku neiti kasvanu ja on niin sievä ja ihanat silmät :)

    VastaaPoista
  10. Ihania kuvia taas kerran!! ;)) Ja joo,kuuntelin kyllä smurffeja pienenä lapsena,oli jopa öäöä...about 4 levyy :DD Ja tommone arki- tai bilemeikkivideopostaus(aika pitkä sana o_o) olis jees :)

    VastaaPoista
  11. ihania kuvia! mun mielestä bilemeikki ois kiva! :) ja huomaa tosiaan et arvostat lukijoitas ku tuhlaat 20e meihin! :)

    VastaaPoista
  12. Teidän pikkuneiti on kyllä ehdottomasti suloisin vauva, jonka olen nähnyt! :) Ihanaa, että kaikki sujuu hyvin. ♥

    VastaaPoista
  13. söpö tyttö teillä <3 :) mä ehdottaisin et teet meikin josta ite tykkäät eniten/mikä sopii omasta mielestäs sulle parhaiten! eli lemppari-meikki! :)

    VastaaPoista
  14. muumien tunnari oli suosikki pienenä ja titi-nalle! :) mutta nykyään ehdoton suosikki on dodo-sorsa!! :) niin koskettavat sanat... miehellä meneee hermot ku laulan sitä iltaisin täysin palkein :Dd

    VastaaPoista
  15. Moi muru ! Sun lempparit oli smurffien ja muumien lisäksi se lastenlaulubändi joka laulaa niitä leikittäviä lauluja, se joka laulaa senkin pää olkapää peppu polvet varpaat...

    VastaaPoista
  16. aaww nuo tytön silmät :) itellä ei oo (vielä ;) ) omia lapsia mutta kavereiden 1-2 vuotiaat tykkää radion renkutuksista xD oikeasti, ite menee 1 vuotias laittaa radion päälle ja ku kuuluu joku bilebiisi nii alkaa jammailee sitä :)<3 omasta lapduudesta muistan smurffit hyvin ;) joitain smurffibiisien sanoja muistan vähäsen vieläkin :)

    VastaaPoista
  17. niin ja bilemeikkiä ehdottaisin ;) jotain mustaa/vahvaa ois kiva nähä :)

    VastaaPoista
  18. fröbelin palikat oli mun suosikki ku olin pieni! =D sit ku teiänki prinsessa on isompi ni niit voi tanssii kans ku niille lauluille on omat tanssit muistaakseni :D mä tanssin niit ihan innoissaa pienenä! :)

    VastaaPoista
  19. Mä oon kuunnellu lapsena smurffeja :D Mut joo siis meillä on soinu YleX ihan siitä asti kun vauva synty aikoinaan. Tottunu hyvin nukkuun metelissä, äänissä jne kun on aina ollu radio päällä. Ja tää nyt ei oo kovin hemaisevaa mut meidän 1v on jammannu jo kuukausia Petri Nygårdin tahtiin :D

    VastaaPoista
  20. Oho! Huomaa kyllä kuinka haluut panostaa blogiis ja mitä just lukijat merkkaa sulle, että ei olla ainakaan sulle pelkkiä "suuria lukuja" vain tai satunnaisia kommentteja. Koska huomasin kuinka sä uskollisesti tuossaki postauksessa mihin tuli yli 70kommenttia niin vastasit kaikkille! En oo kertaakaan edes rehellisesti sanottuna törmänny kehenkään joka olis OMASTA PUSSISTA törsänny kahtakymppiä johonki arvontaan. On ollu kyllä arvontoja missä on ollu suurempi palkinto, mutta ne palkinnot itsessään ei oo maksanu sille blogistille mitään.

    Teillä on ihana pikkuperhe ja sä Iina oot upee :) !

    VastaaPoista
  21. onnittelut voittajalle ♥

    tottakai pienenä on kuunneltu smurffeja, ja si mitä näitä kaikkii on ! titinallee, frööbelin palikat (miten se kirjotettii ? :D), tutti ritari ym ym :-) !
    mun pikkusisko (joulukuussa täyttää vuoden verran) tykkää kuunnella ja kattoo voicelta kaikkii missä on tosi värikäs se musiikkivideo, esimerkiksi se on ihan hulluna katy perryn last friday night .... :D katotaa vaa tuleeko teidänkin neidistä 'tanssija' sitten ko pääsee istumaan ja liikkumaan :=)

    VastaaPoista
  22. " Beibi smurffii mä hain.." joo on kuunneltu lapsena :D me ei nicon kanssa mitenkää paljon kuunnella musiikkia, lastenohjelmat pyörii aamusin aina kun pikku kakkonen tulee sekä silloin 17 aikaa, niitä nico tykkää katella ja kuunnella tunnareita :) jepu neulanen ja leijulaakso on lempparit ;) sit kuunneella autossa ihan perus nrj. Sä oot kyllä ihana kun oot oikein 20 e lahjakortin hommannu arvonnan palkinnoks <3 uutta postausta odotellessa :) ps. voi kun teiän likka on jo iso tyttö :)

    VastaaPoista
  23. Meillä menee niin, että aika paljon minä laulan itse Vempulalle. Kaikki tuutulaulut tulevat levyltä nimeltä äiti. Mutta muuten soitan aika paljon Rölliä. Siis sitä kakkosella pyörineen lastenohjelman musaa. Syystä, että tykkään siitä itse sen verran, että jaksan kuunnella. Myöhemmin tulee varmasti mukaan myös fröbelin palikat, titi-nallet ja muut. Fröbelit ei vaan vielä oikein toimi 4,5-kuisen vauvan kanssa, kun ovat suurin osa laululeikkejä ja lapsuudessa parasta juurikin oli ne leikit. :)

    Ihana muuten tää sun blogi! Tykkään. :)

    VastaaPoista
  24. Ite oon kuunnellu pienenä Rölliä, Fröbelin Palikoita ja muumeja :) en tosin ihan noin pienenä ku teidän pikkuneiti :D ja aion samoja kappaleita soitattaa myös siskolle (1/11) kunhan se kasvaa :)

    VastaaPoista
  25. Pakko jakaa sinullekin lausahdus mitä mieheni eilen sanoi nähdessään mun vanhan neuvolakortin: "toihan on ihan, kun auton huoltokirja."
    Teidän lääkärillä on sentään hyvä käsiala toisin kuin mun neuvolakortin kirjoittaneella lääkärillä. Puolistakaan teksteistä ei saanut selvää ja olisi ollut todella kiva tietää miten minua on kuvailtu n. 22 vuotta sitten.

    VastaaPoista
  26. Pakko päästä sanoo!! Oon jo pitkään pyöritelly tätä mielessä, sä näytät ihan TÖRKEEN tutulta! Oon varmaa nähny sut jossain ennen ku aloin seurailee tätä blogia... häirihteeeeee : D

    VastaaPoista
  27. Mun lapsuudessa Smurffi-biisejä ei edes ollut, mutta pikkuveli taisi niitä kuunnella.
    Mä kuuntelin vinyyliltä Rölliä ja lastenohjelmien tunnareita (Peukaloinen, Tao Tao...).
    Kun olin ihan pieni, niin perheessämme ei kuunneltu paljon musiikkia, mutta itse löysin sellaiset "helmet" kuin Hanna Ekola, Mamba, Anna Hanski, Joel Hallikainen, Dingo.... Heheheh!
    Soita palleroisellesi mahdollisimman monipuolista musiikkia ja ehdottomasti muutakin kuin lasten musiikkia. Klassinen musiikki tutkitusti kehittää musikaalisuutta, mutta Pink Floyd, Queen, Led Zeppelin, Faith No More, Beatles jne. kehittää tietyllä tapaa musiikillista älykkyyttä, ainakin haluan uskoa niin :D Ja sopii ihan hyvin lapsille, voi jopa rauhoittaa niitä.
    No, okei, lastenlaulut lapsille ja muu musiikki vanhemmille, mut siltikin, omalle lapselleni aion soittaa vain ja ainoastaan sellaista musiikkia mistä itse pidän :) Ja siihenhän kuuluu nuo lapsuuden tv-tunnari....! :)

    VastaaPoista
  28. Meillä kuunnellaan Smurffeja (varsinkin just niitä vanhempia biisejä), Fröbelin palikoita, Rölliä, Muumeja, Sakusammakkoa, Popsi popsi porkkanaa ja mitähän noita on vielä. :D Esim. youtubesta löytyy kaikki.

    VastaaPoista
  29. Tuli vaan mieleen, että miten meinaat toimia lapsesi kuvien suhteen kun hän kasvaa? Vieläkö julkaiset kuvia? :) Meinaan vaan ku on tää netti kuitenki aika arvaamaton paikka..

    VastaaPoista
  30. Oi voi ku pikkuselle oli tullu painoa! <3 Hyvä että kasvaa! Aivan ihana, tuolainen pikkunen vallottaa kaikkien sydämet <3! Bilemeikki olisi todella kiva nähdä!

    VastaaPoista
  31. olis hienoo jos kokeilisit kaikenlaisia eri meikkejä ja tekisit niistä postauksia, aina kun vaan intoa löytyy meikkaukseen :) sun arkimeikki olis kiva nähdä ainakin näin ekaks !

    VastaaPoista
  32. ite kuuntelin pienenä Smurffeja ja Frööbelin Palikoita :D ja kyllä uppoo noi kaks edelleenkin, haha!

    VastaaPoista
  33. ite kuuntelin pienenä frööbelin palikoita ja jotain vastaavaa :D mut smurffei ei tullu kuunneltua ;o Mun mielestä voisit tehä jonku sun oman lemppari meikin :) fantasia meikkiki kuulostaa kans hyvältä :) okei kaikki noi kuulosti hyviltä __D Ois kiva jos joskus rohkenisit videollekki tekemään :)

    VastaaPoista
  34. Onpa suloinen blogi, eksyin tänne yhden toisen blogin kautta. 8---)
    Ja mä kuuntelin aina pienenä smurffeja, fanitin niitä suuresti! :DD

    kohtaonjoaamu.blogspot.com

    VastaaPoista
  35. vooi toi teidän vaavi on niin sulonen!:):)

    VastaaPoista
  36. Ihania kuvia!
    Kysyisin vähän siitä teijän lähellä olevasta Piilo-kirppiksestä. Myydäänkö siellä paljon muutakin kuin vain vauvanvaatteita? :)

    VastaaPoista
  37. Sini: Mä teen kyl videopostauksenkin viel joku päivä! :D Ja saamasi pitää ;D

    pikkumyy: No toivottavasti on mieluinen :) Ja ihana kuulla et tykkäät :) Toivottavasti pysyt jatkossakin meidän mukana! :)♥

    Anonyymi 19.52: Kuuntelin ton dodo sorsa tänää, aivan super ihana biisi! Kiitti vinkistä :)

    Anonyymi 19.56: No mä aattelin et ku en oo koskaan ennen pitäny minkään näköstä arvontaa nii piti vähän panostaa :) Ja mulla on muutenki nii ihanat lukijat et mielellään mä vähän panostan :))♥

    Henna: se on varmasti hyvä idea et hankkii jotain tuutulaululevyjä, monet vauvat tosiaan rauhottuu niihin. :) Meillä vauva jää ilman musiikkia tai mitään virikkeitä aina illalla omaan sänkyyn ku ollaan kotiinpääsyn jälkeen tehty joka ilta silleen, sinne se sit nukahtaa omia aikojaan kiltisti :) Meillä musiikki on enemmän semmonen juttu et päivällä ku vauva on virkee nii sit kuunnellaan musiikkia ja höpsötellään ja mä itekki laulelen sille vaikken yhtään osaa laulaa :D

    Loora: No kiva et huomaa koska te ootte oikeesti mulle tosi tärkeitä ja mä arvostan teitä :)♥ Ja pikkuneiti on kyl sulonen ja ihana, voisin vaa tuijotella sitä kaikki päivät ja yöt enkä nukkuu ollenkaan :DD

    Anonyymi 20.09: Haha se tykkää työntää aina kieltä ulos suusta :D Ja smurffit on ihan parhaita! :D

    Mm: Tolla pikkuneidillä on aina kieli ulkona suusta :D Varsinki jos on ruoka-aika lähestymässä :D Ja muumibiisejä pitäs meilki alkaa soittamaan, pitää ettiä youtubesta ne :) Ja se on varmana kyl pienen mielestä hauska se kohta ku se on siinä on toistoa tai silleen ku ne muut sanat ei oo nii jännii tai semmosii korvaan hassun kuulosii :D Ihana kans toi nallepuh-laulu! :D

    Piipero: Kuuntelin ton dodo-sorsan ja aivan hurmaava biisi kyl, niin sulonen! Ja mä tiesin robotti vipusen levylt sen vipusen vesivahinko -biisin, se on kans ihana :D Ja ei sitä aina kerkee ja ei se mitää, mut ihanaa aina kun jaksat silti kommentoida vaikka onkin kiireitä :) Toivottavasti teidän poika paranee pian♥ Ja kiitos paljon♥♥ :)

    Aino: Kiitos :)♥ Mullaki oli monta levyy smurffeja, ne on just jees :D Ja nyt tuli bilemeikkipostaus, mut ei videolla ;(

    Anonyymi 21.09: Voi kiitti :)♥ Bilemeikin tein! Ja mä arvostan teitä tosi paljon, ihana jos oon onnistunu näyttämään sen :)♥

    Anonyymi 21.34: Aww, no on se kyl munki mielestä sulosin mut mä oonki puolueellinen ku oon sen äiti :D♥ Kiitos paljon ja kaikkea hyvää sulle♥

    Anonyymi2 21.34: Kiitos♥ Ja hyvä idea! Toi bilemeikki jonka tein on kyl kans ehkä mun lempparimeikki ku mä viihdyn sillon ku on paljon meikkiä :DD

    Eunukki: Muumitunnari on kyl jees ja itelki tuli titi-nallee katottuu :) Ja toi dodo-sorsa on kyl nii sulonen ja siinä on ihanat sanat, varmaan mäki alan lauleleen tota :D

    Anne: Moi äitiliini♥ Nii fröbelin palikat! :DD

    VastaaPoista
  38. Anonyymi 22.56: Sillä on Oton isot simmut♥ Joo munkin serkku ja kummipoika on pienestä asti osannu kaikki radiorenkutukset :D ihania♥ Kyl meki kuunnellaa radiomusaa kans mut kiva vaihteluks välillä kuunnella ihania muksujen biisejä :) Ja sait mitä halusit, mustaa ja vahvaa oli päivän sana tossa meikissä :D♥

    Laurrrra: Joo fröbelin palikat oli kyl jees! Sutsi satsi satsaa vai miten se meni XD Ja ne tanssit oli ihan parhaita!

    Titti: Smurffit on rakkautta♥ :D Ja meilki kuunnellaan kyl paljo radiomusaa, tosin ei radiosta vaan koneelt ku ei meil oo radioo :D Mut kumminki :D Ja petri on äijä, ei se haittaa jos 1v jammailee petriä :D Mun serkku laulo pienenä sitä tytöt tykkää biisiä ja vaikka mitä muitaki tommosia :DD

    Amanda: No kiva että sen huomaa, mä oikeesti välitän kyl mun lukijoista kun ootte kaikki niin ihania :)♥ Kiitos tosi paljon ja sitä samaa♥ :)

    -d: Noita samoja mäkin kuuntelin :D Ja joo pitää meiänki alkaa kattomaa voicee neidin kaa sit ku se vähän enemmän älyy :D Ois kyl ihana jos siit tulis semmonen et se tykkäis tanssii ku oon itekki harrastanu tanssii 10 vuotta :)

    Minna: Smurffit♥ Oi hitsi mä oon ihan tipahtanu noista lastenohjelmakuvioista, ikinä kuullukkaa leijulaaksosta tai jepu neulasesta! :D Pitää varmaan niihinkin alkaa tutustuun tässä pikkuhiljaa :) Ja mä aattelin et ku kerran on arvonta nii ei sit laiteta mitään pilipalipalkintoo ku mulla on ni ihanat lukijat♥ Ja onhan toi kyllä kasvanu hirveenä :)

    Emma: Oi ku ihana että laulat itse, mä oon nii surkee laulaan että en kauheena viitti laulella :D Vaikka eipä se noin pientä taida haitata vaikkei meniskää niin nuotilleen :D Rölli on kyllä kans ihana, aina katoin pienenä :) Ja varmasti meilläki isompana kuunnellaan just laululeikkejä kun ne oli ihan parhaita pienempänä :) Ja kiitos paljo♥♥ :)

    Laura: No noitapa on mullaki tullu kuunneltua :) Musta on kiva soittaa jo nyt musiikkia kun pieni selvästi tykkää vaikkei niin paljoa ymmärräkkään :)

    Laura: Hahah aika hauskasti sanottu :D:D Onhan se vähän niinku huoltokirja juu :D Mullaki on kauheen epäselvällä käsialalla mun nlakortti kirjotettu mut onneksi meidän pienellä on tosi kiva semmonen nuori naislääkäri nii on suht siisti käsialakin :D

    Sini: Hahahh aijaa :D Missäköhän me ollaan sitten törmätty? :D Muaki jäi häiritseen nyt :DD

    Seagull: Oi että peukaloinen ja tao tao on ihania, sekä ne tunnarit että itse ohjelmat! Mulla on semmonen pieni taotao pehmolelu ollu ihan syntymästä asti ja nyt oon antanu sen meidän neidille♥ Ja me kyllä kuunnellaan melkeinpä kokoajan kotona musiikkia ja ihan laidasta laitaan, niin radiohittejä kun sitten vähän raskaampaakin, tänään tosin kuunneltiin joululauluja ku tuli semmonen joulufiilis :DD Kyllä mun mielestä kaikenlainen musa sopii lapsille ja on kiva et pieni tottuu jo ihan vauvasta asti erilaisiin rytmeihin ja musiikkilajeihin :)

    Sara: Oi että olin unohtanu Saku sammakon ihan kokonaa! Pakko kuunnella :D Ja popsi popsi porkkanaaki! :D Pitää taas vähän tutkia youtuben saloja, kiitti vinkistä! :)

    VastaaPoista
  39. Anonyymi 13.39: No mä en oo ajatellu vielä niin pitkälle, katsotaan onko tätä blogiakaan enää olemassa sitten kun neiti on niin vanha että kuvista voi tunnistaa isompanakin :) Mut en mä näe mitään ongelmaa siinä et jonnekki pari-kolmevuotiaaksi asti ainakin voi ihan hyvin esiintyä kuvissa :) Ja en mä tänne laita mitään semmosia kuvia mitkä myöhemmin esim hävettäis pikkuneitiä ym.. Netti on arvaamaton juu mut en mä jaksa mitenkään ylivarovainen olla, kuvat on vaan kuvia :) Enemmän mä keskityn siihen etten kerro mitään liian henkilökohtasia juttuja tai tietoja :) Mut ihan hyvä kysymys, netti on kyl arvaamaton! :)

    Fani: On kyllä tullu painoo! Ja niin on :)♥ Bilemeikin väsäsin!

    Olivia: No mä nyt täl kertaa tein bilemeikin mut pitää tehdä erilaisia meikkejä jos kerran kiinnostusta löytyy :) Meikkaaminen on ihanaa!

    Jenna: Mä en fröbelin palikoita kuuntele enää mut smurffeja kyllä oon kuunnellu aina :DD On just kiva kuunnella lastenmusaa, ei se oo vaan lapsille! :D

    Ella: Mä tein nyt tollasen bilemeikin, se on kyl aikalailla mun lempparimeikki kans :D Ja varmaan mä viel joskus uskallan tehdä videolle mut pitää vaan kerää vähän rohkeutta :)

    Lilja: Kiitos, kiva että tykkäät ja tervetuloa mukaan lukemaan!♥ :) Mäki olin kova smurffifani ja oon edelleen! :D

    Anonyymi 17.42: Onhan se♥ :)

    Tepsu: Kiitos :) Siis Piilossa myydään lapsille ihan kaikkee laidasta laitaan, leluja, vaunuja, vaatteita ym ja sit on äitiys-ja imetysvaatteita, rintapumppuja ym muuta tollasta oheismateriaalia :D Mut siis lapsille ja äideille on kaikkee ja on ihan vauvasta kouluikäsille :) Suosittelen!

    VastaaPoista
  40. Mullei oo mitään hajua ollaanko nähty tai jotain jossain, mutta oikeesti toooooooooosi tutun näkönen : DD

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥