keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Uutta tukkaa ja muuta

Anonyymi kirjoitti...
miks postaat nykyään paljon harvemmin=? :(
"Mä heräsin just ja oon niin pirtee et voisin vaikka juosta maratonin!"

"Vielä piti haukotella vikat unihiekat pois silmistä niin jaksaa leikkiä äitin kanssa!"

"Tää on mun pokerface ;)"

... Ja sitten tuli uni♥

109 kommenttia:

 1. teitsin vava "näyttää" ihan Henrietalta :3

  VastaaPoista
 2. ihania kuvia pikkusesta :) voi kunpa oma pikku tyttö syntyis jo maailmaan. Kummiskin tässä olis viel aikaa vähä päälle nelisen viikkoa :)

  VastaaPoista
 3. Voi vitsi ootan ihan into piukeena sitä että saan vihdoin tietää teijän neitin nimen, mutta en kyllä yhtään osaa arvatakkaan mikä siitä neidistä tulee :) Ja muuten tuosta sun tukasta ei voi olla kun kateellinen <3

  VastaaPoista
 4. mä veikkaan et nimeks tulee joku vähän erikoisempi! jotenkin mulla tulee mieleen et vauvan nimi saattais alkaa vokaalilla, ku Otto ja Iinakin alkaa vokaalilla :D

  VastaaPoista
 5. Mä veikkaan, että teidän tytölle tulee jokin kansainvälinen ja hiukan erikoisempi nimi. Ehkä joku ruotsalaistyylinen tai jotain. Hankala arvailla, kun ei tiedä sukunimeä mutta jotain tällaista olen ajatellut. :)

  VastaaPoista
 6. Mä olettasin et te ette anna pienelle kauheen perinteistä nimee mut ette kyl kauheen erikoistakaa vaa sellasen mukavan ja nykyaikasen :-D Mut sit taas veikkaan et joku perinteikkäämpi nimi saattas tulla toiseks tai kolmanneks nimeks... :--)

  VastaaPoista
 7. amanda taai sofia, heh :)

  VastaaPoista
 8. Mulla on sellanen olo, että teijän vauvasta ei tuu Maijaa tai Ullaa :) Teijän vauva on niin prinsessan näköinen, että veikkaisin nimeksi jotain hienoa, vähän ehkä ulkomaalaista nimeä. Denise? Rianna?

  VastaaPoista
 9. Ei kukaan lapseton ihminen sitä ymmärrä ettei aikaa jää mihinkää muuhun kun lapseen kun lapsi kasvaa.
  Ihan turha kenenkään on valittaa 'postaat niin vähän nykyään, millon postaat' Ihmiset hoi, koittakaa ymmärtää että iinalla on pieni lapsi joka vie kaien ajan.

  Terveisin: Sarah, 8kk vanhan tytön äiti.

  VastaaPoista
 10. Kyl mä osaisin odottaa nimestä jotain "hienoa", enkä ns.tavista, koska olet tuollainen "Muotimamma" :D ja lapsikin on niin söpis niin ei se voi vaan olla joku pirjo! :DD

  Eli joku Medea madeleine! <3 Joku supersöpis nimi se on kuitenniin! ;)

  Odotan innokkaana neitosen nimeä!
  Ja onnea,onnea ja paljon voimia järjestelyihin! :)

  VastaaPoista
 11. Mä veikkaisin jotai erikoisempaa, esim. Sharon? heh :D

  VastaaPoista
 12. Se olis varmaa erikoinen, tyylii Anastasia tai joku ton tyylinen

  VastaaPoista
 13. Mä veikkaan, että teidän tytön nimeksi tulee Fiona tai Helmi. :)

  VastaaPoista
 14. Ehkä nimi olis; roosa,mari,viivi,nelli,elli? ei varmaan tonne päinkään mutta jotenkin tuli mieleeen että olis noista joku? (;

  VastaaPoista
 15. ihmettelen kyl et miten kukaa viitsii ees kysyy tommosta pienen lapsen äidiltä joka vaikuttaa semmoselta supernaiselta että heikompia hirvittää, sähä teet koko ajan vaikka mitä, jaksat aina laittautua ja muutenkin? oot kadehdittava suorastaan, eli vaikka harvempi postaustahti ei ookaan kiva koska sillon en saa jokailtaista piristystä sun postauksista, niin ymmärrän sen täysin! ja kommenttien valvonta on iha hyvä, harmittaa sun puolesta et jotkut kateelliset tulee huutelee sulle asiattomuuksia netin välityksellä, hitsi et voi olla naurettavaa.... mut tiedän ettet lannistu sellaaist ku oot niin huippu :) ja teijän pikkuneiti on kyl kasvanu ihan silmis, ihana ♥ ja sit ku vielä puet sen noin nätisti aina, oi että :) ja nimiarvauksii apua en tiedä, mut varmasti joku hieno sillee erityine :) ja tee sit semmone postaus et mitä kaikkii nimii mietitte, miks päädyitte tähä, oliks vaikee valinta, tuleeko suvusta, mitä mieltä esim kummit ja sun äiti oli täst nimestä ja ootteko miettiny et teijä tulevien laste nimet sopis jotenki yhteen? :) tsemppiä ristiäisvalmisteluihin :) ♥: se romaanipituisia roskapostikommentteja kirjoittava lukiolainen jolla on addiktio blogiisi mutta joka on laiska kommentoimaan

  VastaaPoista
 16. Nimiveikkauksia:

  Aada
  Tiia
  Inka
  Oona
  Hanna
  Milla
  Emilia
  Ella
  Jenny
  Eveliina
  Josefiina
  Nella
  Nina
  Aurora

  Meniköhän ykskään lähellekään. :--D

  VastaaPoista
 17. veikkaan, että annatte jonkun aika yleisen mutta kuitenkin hieman erikoisen etunimen ja toisena ja mahdollisesti kolmantena nimenä on joku erikoinen :D.

  voi ei, siis näin susta unta..siin unessa olit vauvan kanssa..sit vauva oli sun sisko ja myös mun sisko, mut mä ja sä ei kuitenkaa oltu mitenkää biologisia sukulaisia mut molemmat oli vauvalle :D?? hassua, piti tulla tsekkaa heti blogisi taas kun muistin unen :)

  VastaaPoista
 18. teidän prinsessa on kyllä niin suloinen että! :3

  VastaaPoista
 19. Nimiarvaus: Linnea! :)

  VastaaPoista
 20. onks toi väri ihan musta nyt? sopii sulle kumminkin tosi hyvin! :)
  pakko vielä mainita, et oot yks mun lempibloggaajista. ja mun mielestä postaat kyl ihan hyvään tahtiin, ottaen huomioon, et sul on pieni lapsi, jonka kanssa tulee vietettyä suurin osa päivästä. terkut ja tsemit sinne!

  VastaaPoista
 21. Ihana uus tukka! (: <3

  VastaaPoista
 22. oijoi, itelle tuli himo saada mustat hiukset ;o (oon ennen vihannu koko väriä hiuksissa)
  veikkaisin jotai Ro(o)sa tyylist tai sitte jotai harvinaista :-D

  VastaaPoista
 23. Onpas nättejä kuvia susta itsestäsi + ihanat hiukset ! (: Ja tietty taas sulosia kuvia pikkusesta ! Vähänkö ootan et saan kuulla sen teijän valitseman nimen (: Ite en osaa arvaa minkä te ootte valinnu nimeks mut itelleni tulee kauheesti tuosta neidistä mielee Amanda :'D

  VastaaPoista
 24. veikkaan jotain vähän erikoisempaa, Isla se saattaisi olla :)

  VastaaPoista
 25. Oli vähä äkänen toi alku, mahto olla ikäviä kommentteja : (( Mun mielestä tää sun postaustahti on hyvä, tottakai susta aina haluaa kuulla lisää ja lisää mutta ei voi olettaa että tämä on sun ainoo elämä kun oot pienen lapsen äiti ja ihanan miehen kihlattu! Varmana tuonki kommentin kirjoittaja tarkotti tuon erittäin kehuna, että susta haluais koko ajan kuulla enemmän! Ootan jo ristiäisiä, paljon tsemppiä sulle ja vauvalle tulee varmana nimeksi joku semmonen sen näkönen nimi. Tajusin just miks näin unta että sen nimeksi tulee Ella: koska siinä Klikkaa mua -sarjassa sen naisen nimi on Ella ja sitä olin just kattonu...:D Tv:n orja...

  VastaaPoista
 26. veikkaan jotain vähän ulkomaalasen kuulosta, esim. jade, christina tjsp XD

  VastaaPoista
 27. ootte kyllä ihana perhe!

  VastaaPoista
 28. Ompas sun tukka tosi hyvän näkönen! :) Ittekki odotan jo kovasti huomista parturia että pääsee vihdoinki tästä juurikasvusta eroon :D Mun mielestä on aiva ihanaa, että teidän pikkuneidillä on aina kivoja ja yhteensopivia vaatteita, mäki haluan mun vauvalle sitte joskus niin :) Ja sitte siitä nimestä, mä veikkaan että teille tulee vähä erikoisempi etunimi, mutta kumminki sellanen ei mikää superpitkä vaan lyhyt ja ytimekäs :D

  VastaaPoista
 29. Voi vitsit ootte ihania <3

  Hauska tää nimiarvausjuttu. Oon itse asiassa miettinytkin sitä jonkin verran (...) ja tiiän, ettette mitää perinteistä nimeä anna. Aika vaikee arvata, mutta heitetäänpä vaikka
  Ada Viola, Aurora Elisabeth, Olivia Isabella?
  Hahha, kiva kuulla mikä se oikee nimi sit on ; )

  VastaaPoista
 30. Mä en mahda sille mitään, mut voisin kuvitella sun antavan lapselles nimeks tyyliin Nella Amanda tai Viivi Katariina. Siis, että ensimmäinen on ns. normaali etunimi, ei siis vierasperäinen, ja lyhyt ja seuraava on sitten vähän pidempi ja kirjoitettaisiinkin vähän ulkomaalaisittain tai ainakin pohjais muualle. :)

  Mut eipä sillä, hyvä nimi neidille varmasti on löytynyt!

  VastaaPoista
 31. Hei saanko kysyä, että miks teillä on ristiäiset vasta nyt? Kun meidän poju syntyi kesäkuussa ja kotiin tuli seurakunnalta kirje, jossa sanottiin, että nimi ja kaste yleensä suoritetaan kahden kuukauden sisällä syntymästä. että nimi nyt ainakin pitäisi silloin olla tiedossa, kasteella ei niin väliä. Niin mietin, että kun teidän neiti on jo yli sen kaks kuukautta, niin oletteko ilmoittaneet nimen maistraattiin? Ihan vaan mielenkiinnosta kyselen, kun on jäänyt häiritsemään asia. Ei toki ole pakko vastata, mutta aihe kiinnostaisi. :)

  Emma & poika 5kk

  VastaaPoista
 32. isabella, aurora, alexandra?

  VastaaPoista
 33. Miusta siun ei ees tarviis kirjottaa joka ikinen päivä! Miusta nimenomaa pitää olla aikaa sille pienellekki ihmiselle. Sitä paitsi eihä siul ois tänne ees mitää kivaa kerrottavaa jos koko aja tänne oot kirjottamassa, hah! vai mitä? :)

  Ja toho nimi juttuu! Mie veikkaan et tei tytön nimi on joku pitempi nimi tai sitte sellane 4 kirjaimine. Ja et se ois joku vähä erikoisempi, ei nii yleine. Esimerkkinä voisin käyttää vaikka Charlottaa tai sit tei tyttö vois näyttää silt et sen nimeks tulis joku Enni ;)

  VastaaPoista
 34. Mulla tuli Venla mieleen jostain syystä. :P

  VastaaPoista
 35. Jos saan joskus tytön niin annan sen nimeks Milena :) En usko että tekään annatte mitään niin yleistä nimee joten veikkaan että Aada, Ronja, Oona, Olivia, Linnea, Julia, Nea tai Neea, Mea tai Meea. :)

  VastaaPoista
 36. Ensin mulle tuli mieleen että se on joku aika perinteinen, ehkä kymmenisen vuotta sitten ollu suosittu nimi ja toiseksi tai kolmanneksi nimeksi joku erikoinen :) mutta nyt kun mietin niin tuli myös mieleen Victoria, Isabella, Aleksandra yms, hieman erikoisemmat mutta kuitenkin nykyään aika yleiset.. - ss

  VastaaPoista
 37. Hih, ootte ihania! :) <3 Minä en kyllä osaa yhtään lähteä arveleen teiän tytön nimeä, mutta uskoisin, ettei vauvelista tule mitään perus Pirkkoa. :-D En malta oottaa että saan kuulla sen nimen. :)

  VastaaPoista
 38. mun mielestä on ihan järkevää, et sulla on kommenttien valvonta, koska jotkut laittaa sellasia ilkeita kommentteja:( Musta tuntuu, et saatatte antaa neidille, jonkun erikoisemman nimen tai sitten jonkun aika tavallisen kuten esim. Emma.

  ja kiva hiukset!:) mun mielestä ne entiset oli ehkä vähän turhan pitkät.

  VastaaPoista
 39. heips pitkästä aikaa <3 ihmettelen että joku tuli kysymään tollasta että mikset enää postaa usein koska mun mielestä postaat :D eihän pienen lapsen äiti voi kolmea kertaa päivässä postata, ja hyvin olit vastannut hänen kysymykseen :) on meillä äipillä muitakin hommia kuin vain tietokoneella istuminen :)koitahan muru jaksella ristiäisten kanssa, ettet aja itseäs ihan hermoromahduksen partaalle :D mä kanssa veikkaan ettei teiän tytöstä mitään pirkkoa tule :D varmaan joku kaunis ja ihana nimi <3 esim aveline, ava, fiona ym :)) innolla odotan nimen julkaisua <3 mut tää mamma lähtee taas pojan kanssa reissuun, koko viikko ollaan touhuiltu, nähty muita kavereita ja ulkoiltu, nyttekin lähdetään ystävän luon kellä 7 kk poika :) palataan <3

  VastaaPoista
 40. kivat hiukset, näyttää tosi kauniilta <: sit ku on ristiäiset pidetty,ni tuut heti kertoo mikä pikkusen nimeks tuli :) apuuuaa! jänskää!

  VastaaPoista
 41. Voi ku ihanat hiukset! <3

  Ja voi ei, tääl on muutama veikannu teidän neidille nimeks meidän neidin tulevaa kutsumanimeä hahaha :D:D (Ei siis tuu ensimmäiseks nimeks mut sillä nimellä tod.näk. sitten sanotaan häntä!)

  Mä en kyl yhtään osaa veikata teidän pikkuisen nimee.. Sen tiedän, että joku erikoinen siitä tulee, muistaakseni siitä oli jotain puhetta joskus täällä sun blogis. :)

  Mut tosta postausten tiheydestä, mua ainaki ittee ihmetyttäis nimenomaan se jos sä postaisit tyyliin se viis kertaa päiväs ku mulle tulis semmonen olo et niin öö mitähän te teettekään päivisin..? :D
  Mutta joo mikäs siinä jos on oikeesti aikaa, must toi on kyl iha ymmärrettävää et ees joka päivä ei tuu postausta. <3

  VastaaPoista
 42. Aurora
  Lilian
  Vivian
  Ottilia
  Odessa
  Hilla
  Amalia
  Silvia/Sylvia
  Olivia

  ei kyllä mennyt varmaan lähellekkään :p

  VastaaPoista
 43. mul tulee mieleen victoria :D

  VastaaPoista
 44. Hmmm... veikkaisin että jotain erikoisempaa tulee teidän neidille nimeksi. En osaa kuvitella että antaisitte mitään vanhahtavaa tai "tusinamuotinimeä". Veikkaan myös että nimi alkaa vokaalilla tai on muuten sellainen "pehmeä" soinniltaan. Joku ihana prinsessanimi voisi olla (kuten Adalmiina :D)... mutta jotenkin mulle tulee sellainen ole teidän neidistä että annatte sille jonkin lyhyen nimen kuten vaikka A(a)va. Tuskin kylläkään juuri tuota Avaa mutta olipahan ensimmäinen sopiva esimerkki joka tuli mieleen! :D

  -Vilma

  VastaaPoista
 45. ''Ei kukaan lapseton ihminen sitä ymmärrä ettei aikaa jää mihinkää muuhun kun lapseen kun lapsi kasvaa.
  Ihan turha kenenkään on valittaa 'postaat niin vähän nykyään, millon postaat' Ihmiset hoi, koittakaa ymmärtää että iinalla on pieni lapsi joka vie kaien ajan.

  Terveisin: Sarah, 8kk vanhan tytön äiti.''

  Minä laitoin tuon kysymyksen, että miksi postaat nykyään niin harvoin. Totta, minulla ei ole lasta, mutta se ei tietääkseni ole mikään rikos? Vastauksesi Iina oli mielestäni erittäin kattava ja sai minut tajuamaan, että varmasti on pienen lapsen äidillä paljon muutakin tekemistä kuin jatkuva postailu. Kysyin kuitenkin vain hyvällä, sillä olen niin kovin addiktoitunut blogiisi! Mutta tosiaan, ihan ymmärrettävää, ettet kerkeä aina postata ja aina kun postaat, postauksesi ovat pitkiä ja ihanan kattavia. Kiitos kun selvensit hieman asiaa tällaiselle lapsettomalle! Eihän tuota mun kysymystä nyt kuitenkaan tarvitse täällä kauhistella? Ihan kysyin vain siksi, että saisin vastauksen, ei se minun mielestäni ollut mitään valittamista. :)

  VastaaPoista
 46. Veikkaisin nimeksi Melina!

  VastaaPoista
 47. olivia , amanda , matilda. Joku tollanen hieman pidempi eikä niin yleinen.

  VastaaPoista
 48. Hmm...Pahan pistit! :D Teijän pikkunen kyl näyttää Netta tai Ne(e)a-nimiseltä :D ei varmana menny ees lähellekkää :D
  Ja hienot hiukset! Itekki on varmaan jo vuoden ajan himonnu mustia hiuksia,mut sit on alkanu arveluttaa et sopiiks mulle/mitä kaverit miettii/näytänkö pelleltä ne päässä? :D nyt mul on kyl keskiruskeet hiukset :) Mut mä RAKASTAN mustia hiuksia(ja punasia ja tummanruskeita):D Sulle sopii noi hiukset niiiiiiin hyvin!!♥

  Ymmärrän tosi hyvin,ettet 285 kertaa päiväs tuu päivittää tänne että mitä tavaroita oot siivonnu ja kuinka monta milliä tuli pölyä hyllyiltä! Ihan tyhmää tommonen anonyymihömpötusturhuus >:( Sit jos ton 258 kertaa päivässä tulisit päivittää tänne tietojas,ni sit kyl alkais aattelee et ''mitä hittoa,eiks se oo enää ollenkaa sen vauvan kanssa?!'' Joten,tää postaustahti on just hyvä! :) Jatka vaan samaan malliin!♥

  VastaaPoista
 49. Mulle tulee mieleen Amalia, tai joku sen tyylinen :) ps. pikku neidin ilmeet on kyllä aina yhtä ihania! :D

  VastaaPoista
 50. Tosi nättejä kuvia! Toi hiusväri sopii sulle tosi hyvin :)

  Kannattaa muuten ottaa noi 'miks postaat nii harvoin' tai 'ootko kuollu ku et postaa' -tapaset kommentit vaan imartelevina. Ihmisiä kiinnostaa, ne tykkää sun blogista, ne oottaa sun postauksia. Ei kannata ottaa todellakaan stressiä postaamisesta noiden takia, ihan sun vastuulla tää koko homma on, sähän voit vaikka lopettaa koko blogin jos SUSTA siltä tuntuu. Eikä anonyymit voi sille mitään!
  Nii ja sun postaustahti on oikeestaan tiheempää ku ykskään niistä blogeista mitä mä luen :D että en todellakaan valita! Jatka samaan malliin ♥

  En malta oottaa että kerrot pikkusen nimen c: Mä ite luulisin että erikoinen mutta eihän sitä tiiä..

  VastaaPoista
 51. Emma, Aada, Emilia, Olivia tai joku tollanen :)

  VastaaPoista
 52. En usko että mitään kovin perinteistä annatte nimeksi. Tässä jotain mitä tulee mieleen: Stiina, Ebba, Aurora, Adalmiina, Ella, Ellen, Nelli, Mirella, Anette, Ilona, Kiira, Lilja, Siiri, Bettina... :))

  VastaaPoista
 53. Kivat hiukset!! :))

  VastaaPoista
 54. olivia, silja, serafiina, josefiina, melinda, milja, moona, minja,vanessa,otilia,olga... ?

  joku ei hirveen erikoinen eikä hirveen tavallinenkaan ! mut ei tuu olemaan mikään täysin ulkomaalainen nimi (?)
  (näin veikkaan :D ).

  ja etunimi on just joku lyhyt tai melko lyhyt, mut toka ja kolmas nimi on vähän pidempi?

  VastaaPoista
 55. Mä luulisin et Iida, Emma tai Aada tai joku tollanen 4 kirjaiminen nimi =)

  VastaaPoista
 56. Mä näin unta että paljastit vahingossa teidän tytön nimen täällä blogissa, se oli muistaakseni Milja. :D haha.

  Mut jos nyt pitäis arvata niin joku vähän erikoisempi kaunis nimi kuten Amanda :)

  VastaaPoista
 57. Jennifer, Jessica, Sandra tai joku kansainvälinen :D tai sitten joku L:llä alkava;D Lilja, Lotta, Leila, Linnea tms

  VastaaPoista
 58. Joku kansainvälinen, suht lyhyt ja söpö nimi (: Ehkä Emma?

  VastaaPoista
 59. Alina, Emma, Aurora.. taidan ehdotella vaan omia lemppari nimiäni, mutta juu, jotain tollasta voisin kuvitella myös teille.

  Lisää: Lotta, Aava (edellisen aada, emilia, olivia kuulostaa kans teidän nimiltä), Ilona... näitähän keksis vaikka kuinka :)

  täällä kanssa odotetaan mielenkiinnolla nimen paljastusta!

  VastaaPoista
 60. Mä luulen kanssa, että tytölle tulee joku ns. kansainvälisempi nimi ja joku skandinaavinen. Ja ehdottomasti joku tosi tyttömäinen linjalla Charlotta, Sofie, Alexandra, Lotta, Amanda.. Noh, pianhan me se kuullaan :)

  VastaaPoista
 61. värjäsiks siis mustiksi hiukset? vai tummanruskeiksi ja ne vaan näyttää siltä? :) :)- vakkari

  VastaaPoista
 62. veikkaaan en amanda,iida, aurora, helmi, helmiina, adeliina, aada tai joku sellane ;)

  VastaaPoista
 63. Ittelle tulee neidistä mieleen ihan selkee Anniliina :)

  VastaaPoista
 64. Emilia, Sofia, Amanda

  VastaaPoista
 65. Mulla tulee mieleen joku Olivia, Ninni, Amanda or something? Aika moni on laittanut Oliviaa :O

  VastaaPoista
 66. Se on näitä nykyajan ''harvinaisina'' pidettyjä muotinimiä: Isabella, Aurora, Aleksandra, Anastasia, Amelia, Olivia, Emilia, Ilona, Lilian, Amanda, Ellen, Erika, Lidia..

  VastaaPoista
 67. Näin viikonloppuna itseasiassa unta, että teidän vauvalle annettiin nimeksi Lumia. Kummallista uneksia tollasta, koska olen seurannut tätä blogia vasta pari viikkoa :D

  VastaaPoista
 68. oon maailman huonoin kommentoija, tää taitaa olla mun eka kommentti mut nyt on ihan pakko! tykkään blogistas ihan kauheesti! Noi hiukset näyttää tosi hyviltä! ei mikää suuri muutos mut silti tollai piristävä :)
  ja pakko itekki heittää yks nimiarvaus ku itseasias mietin just yks päivä et minkälainen nimi neidille tulee ja veikkaan nyt et etunimi ois viivi :)

  VastaaPoista
 69. mä veikkaan tytön nimeks Elleniä! :--D

  VastaaPoista
 70. Mulla on sellainen olo että annatte neidille jonkun vähän erikoisemman suomenruotsalaisen nimen, en osaa kyllä heittää nyt mitään esimerkkiä :D Jotenkin myös nimi Amanda pomppasi heti mieleen!

  VastaaPoista
 71. Voisin veikata sellaisia nimiä kuin Isabella, Mimosa, Bettina ja Aurora. Tyttömäinen, A:han loppuva nimi, mutta ei mikään perinteinen Johanna :)

  VastaaPoista
 72. Mä veikkaan, että joku prinsessamainen nimi. Ei mikään Pirkko tai Pirjo tai Kaija. Ehkä se on joku tyyliä nykyään Jenni Jenna siis sellanen nimi, jonka kantajasta tulee muodikas ja tyttömäinen ja aika yleinen nimi sitten myöhemmin :D Ku must ainakin nykyiset Jennit ja Jennat on sellasii... Eli ehkäpä se nimi on Sofia, Fiona, Olivia, Nella, Bella, Matilda, Eveliina, Kiia. Toisaalta veikkaisin, että se nimi olis 6 kirjaiminen, ei ainakaan 3 kirjaiminen :)

  VastaaPoista
 73. Täysin ymmärrettävää! Uusi tukka näyttää freshiltä!

  VastaaPoista
 74. Mikäs muu iinasta ja otosta tulis nimeksi kuin Oona?:p hyvää tulevaa ristiäispäivää teille:)

  VastaaPoista
 75. oon ihan varma et amanda:)

  VastaaPoista
 76. Neidistä tulee aivan varmasti Aleksandra, Olivia, Amanda, Erika tai Ellen! ;)

  VastaaPoista
 77. noi kuvatekstit, joissa vauva on on kyllä ihan parhaita:DD ne luen aina ekana;) oon ihan varma, että neiti ei saa mitää perus nimee, kuten jokú Iida, joka on tosi hyvä, mutta en usko ytään, että teidän prinsessa mitään sen tyylistäkään saa:) ihan varmasti joku ulkomaalainen oikee sellanen "tyttötyttönimi" :D jos ymmärrät!? :D innolla odotan!!!!
  Aleksandra

  VastaaPoista
 78. Mäkin komppaan tota prinsessateemaa. Sitten vähän sellainen erikoinen ja sopivan teini ja vähän WT. Ei mikään tyylikäs ja klassinen. Hmmm. Janica, Janette, Sirina, Kiana (tai joku tämän tyyppinen), Aurora, Amanda (tai joku tuota teiniäitien A-sarjaa:) tai sitten Nenna, Nella, Ninnu, Stella. Jännityksellä odotan.:)

  VastaaPoista
 79. Ella, Maria, Aleksandra, Anniina,Sofia...:-)

  VastaaPoista
 80. Noona, Ellen, Aava, Alina tai Alisa :))

  VastaaPoista
 81. tai ehkä sittenkin Minea :)

  VastaaPoista
 82. Hertta, Bertta, Maarit, Kylli, Leila, Eila. No ei vaiskaan! :-D en osaa, sanoa, tyylikäs ja erilaisempi varmaan :)

  VastaaPoista
 83. Joo niinku Aino sano, Neea kuulostais tosi hyvältä ;D :DD

  En osaa veikata oikeen mitään, ku nimiä on niin paljo!:) Mutta tiijän sen olevan jotain erikoista ja varmasti kaunis! Heitän nyt pari veikkausta silti :D
  Natalia, Nicole, Vera, Isabella, Emily.. Veikkaan kumminki että lapsella tulee olemaan E -kirjainta nimessä, ehkä N ää ja S ää.. :) Älä kysy mistä nää veikkaukset, ihan tuulesta temmattuja nuo nimet mutta noita kirjaimia veikkaan :D :)

  VastaaPoista
 84. Patricia, Anastacia, Minea, Janessa, Vanessa, Jannica, Janette... Jotain pikkusievää ja lähäriä kumminkin.

  VastaaPoista
 85. hihiiii kui hauska lukee toi nimikommenttei :D
  mullaki on pieni aavistus mikä se on ;)
  ps. huomenna nähää mussu, tuun joskus ennen kolmee <3
  nyt paketoimaa pikkusen lahjaa!

  VastaaPoista
 86. ihania kuvia taas tytsystä <3 mä veikkaan nimeksi vaikka viktoriaa ja isabellea! :)

  VastaaPoista
 87. Ihuna söpis rimpsessa, olisko nimi vaikka Tia Maria? No, huomenna kuullaan ja neitikin saadaan illalla nähdä. Onnea ristiäisiin!

  VastaaPoista
 88. Seela/Ceela
  Isabella
  Annabel
  Mimosa
  Nuppu (:D)
  Jessica
  Elisabeth
  Janica
  Josefina
  Julie
  Beea

  VastaaPoista
 89. Monet on sanonu että Amanda, mulla tuli kans heti mieleen et se vois olla se :D

  VastaaPoista
 90. Pöh, todella turhaa ja asiatonta kommentoida sinulle jotain tuon tyylistä, että miksi mukamas postaat niin harvoin tai muuta vastaavaa. Kyllä minä ainakin (itse lapsettomana) ymmärrän paremmin kuin hyvin, ettei vauvan saamisen jälkeen sitä suurinta osaa päivästä todellakaan blogin parissa kuluteta. Mielestäni postailet kumminkin suhteellisen usein, eikä todellakaan ole valittamista. :-)

  Lisäksi pakko sanoa, että vaikutat kaikin puolin aivan ihanalta ja kerrassaan sympaattiselta ihmiseltä! Kirjoitat aina niin ihailtavan positiivisesti ja kirjoituksistasi huokuu elämänilo. Toivon paljon paljon kaikkea hyvää teidän perheelle ja innolla odottelen pikkuneidin nimen julkistamista!

  Jatkathan blogisi parissa samaan malliin, Iina. :-)♥

  -K

  VastaaPoista
 91. Ihan ymmärrettävää että sitä mieluummin nuuskuttelee vauvatuoksua kuin istuu koneella kirjoittelemassa siitä tuoksusta muille ;) Älä ota paineita kirjoittamisesta, kyllä me useimmat täällä jaksetaan odotella ihania kirjoituksia ja kuvia!

  En uskalla ollenkaan arvailla nimeä :) Mutta kauniin nimen teidän pieni prinsessa varmasti saa!!

  VastaaPoista
 92. Minea,Vanessa,Victoria ? (--: aww ootan vaan niin innolla sitä nimen julkasuuu !

  VastaaPoista
 93. minkälaisia vaippoja teidän pikku prinsessa käyttää :)?

  VastaaPoista
 94. No eipä ollut kukaan sitten arvannut oikein ;)

  VastaaPoista
 95. teiän beibi on niin sulonen et tulee ihan kyynel silmään. aww.. ja sä oot myös iina supernätti!<3

  VastaaPoista
 96. Ei vitsi mä rakastan sun blogia ja sitä on aina ihana lukea :3 ! Tulee aina jotenkin hyvälle tuulelle, kun katselee noita pikkuisen kuvia :) Olette muutenkin ihana perhe. Niin suloinen pikkuinen teillä <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥