sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Tyttöjen kesken

Eilen meillä oli Netan kanssa shoppailupäivä ihan kahdestaan ja voi sitä autuutta kun sai liikkua kaupungilla ilman vaunuja! Tiaran kanssa kaupungillaolossa ei ole mitään vikaa mutta ne vaunut - puolet ajasta kuluu yleensä hissien jonottamiseen ja vaihtoehtoisten reittien keksimiseen. Oli siis oikein tervetullutta vaihtelua käyttää hissin sijaan rullaportaita ja välillä niitä ihan oikeitakin portaita. Miinuspuolena mainittakoon se että niin laukut kuin vähäiset ostoskassitkin joutui kantamaan ihan itse, mikä ei ollut niin mukavaa kun on tottunut tunkemaan kaiken kätevästi vaunujen alakoriin. Shoppailun jälkeen rojahdettiin rättiväsyneinä mun lemppari kiinalaisen ravintolan Long Wallin tuoleille istumaan ja nautittiin super herkullisesta ruuasta. Ravintolasta suunnattiin kotiin ja reippaina tyttösinä leivottiin vielä edellisenä päivänä valmistetusta torttutaikinasta kolme pellillistä torttuja. Tuli muuten hyviä, vaikka tiesinkin että mummun resepti on pettämätön! Mutta omista taidoistani en ensikertalaisena ollut niin varma, onneksi oli Netta apuna.
                     Shoppailu on näin raskaanaollessa yleensä aika epä palkitsevaa puuhaa jos miettii ihan normaaleja vaateliikkeitä joista melkeinpä missään ei ole mama-vaateosastoa, esimerkkeinä mainittakoon vaikkapa Cubus, BikBok, Gina Tricot, Zara, Monki ja Weekday. Pitkiä perustoppeja ja -paitoja löytyy suhteellisen helposti, mutta kukapa haluaisi verhoutua pelkästään niihin yhdeksän kuukauden ajan? Tämän hetken vaatetrendit ovat ainakin mun mielestäni aika surkeita raskaanaolevan kannalta, itse kun näytän ainakin aivan muumilta trendikkäimmissä laatikkomuotoisissa yläosissa ja  lyhyet topit eivät kuulu edes sille listalle vaatteista joita uskaltautuisin tässä tilassa sovittamaan. Korkeavyötäröiset supertiukat pillihousut eivät kovinkaan helpolla suvaitse kasvavaa pallomasua sisäänsä edes erinäisten omatekoisten kiinnitysviritelmien avulla ja kaupoista löytyvät korkeavyötäröiset hameet ovat yleensä logiikaltaan "lisätään ylhäältä pituutta niin alhaalta voi napsaista vähän pois" - toisinsanoen jo valmiiksi helmaltaan vesirajamittaisia, joten kuvitelkaapa niiden sisälle vielä se jalkapallo - ei kiitos! Eilen kuitenkin tapahtui jotakin todella yllättävää, löysin kaksi (!) raskauden loppumetreille asti sopivaa, tyylikästä, omaperäistä ja trendikästäkin yläosaa aivan tavallisen ketjuliikkeen normaalilta vaateosastolta, nimittäin Zarasta! Ja mikä parasta, vaatteet menevät oikein kivasti myös raskauden jälkeen eivätkä näytä siltä että niistä puuttuisi vatsan kohdalta kolmekiloinen tyyppi. Katsokaa vaikka, seuraavaksi siis luvassa kuvia eilisestä ja ostoksista!

 Armeijanvihreä tiikerikuvioinen kauluspaita - ZARA
 Statement-koru - JC
 Armeijanvihreä trikoopaita nahkayksityiskohdin - ZARA
 Tiara halusi testata kummitätinsä uutta hiuspantaa ja näytti ihan goottivauvalta!

Tänään ehdittiin vielä ulkoilemaan puistoon ja pulkkamäkeen ennen kuin Netta lähti takaisin kohti kotia. Ulkoiltiin toista tuntia lauhassa pikkupakkasessa ja saatiin mukavan punaiset posket! Kauhea ikävä tulee kyllä Nettulia taas, niin mulla kuin Tiarallakin mutta onneksi on sentään puhelimet keksitty ja voi soitella aina maratonipuheluita. Ensi viikolla meillä ei olekaan mitään kovin tähdellistä tekemistä, mutta lauantaina mun äiti tulee tänne joulunviettoon Oulusta! Ennen sitä kuitenkin luvassa luultavasti paljon ulkoilua, pipareiden ja piparitalon leipomista, sekä se mun lupaamani paketointipostaus! Lahjapakettejakin on jo puolikas kaapillinen, uskaltaisinkohan kuvata nekin postausta varten vai arvailisivatkohan lahjojen saajat liikaa pakettien sisältöä? No, pitää pistää harkintaan! Nyt kuitenkin vuorossa hektisen viikon jälkeen murusen seurasta ja naminami tortuista nautiskelua kynttilöiden ja joulukuusen valossa. Ihanaa viikkoa kaikille!

63 kommenttia:

  1. Ihania noi molemmat paidat! Ja just oikeen värisiä, army-vihreä on mun lemppari ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)! Armyvihree on kyllä ihana väri, aiemmin mulla on ollut sitä takissa ja housuissa mut sopii paitoihinkin kivasti :)!

      Poista
  2. Oot ihan sairaan kaunis <3 !
    Ja hyvää joulunodotusta tein perheelle <3 !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vooi kiitoksia hirmuisesti<3 Ja ihanaa joulunodotusta sullekin :)<3

      Poista
  3. Hitsi että näytät kauniilta! <3 ja ehoton lemppari tuo armyvihreä, MÄÄKIN HALUAN!!! :) harmi ku täälläpäin ei oo Zaraa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Neea ihana <3 Ja hei siinäpä onkin mahtava syy sulle tulla tänne moikkaan meitä, täällä on Zara ;)<3

      Poista
  4. Oot ihan supernätti :) Ihanasti oot pistäny hiukset :)

    VastaaPoista
  5. Hyvät oli ostokset, ja IHANA mummun gootti-vauva ! Rakas ! <3

    VastaaPoista
  6. Sä oot ihan älyttömän upea!! Siis toi kampaus, vaatteet, meikki, pieni pallomasu... Nainen parhaimmillaan.<3 Ihanaa alkavaa viikkoa myös teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mulle tuli ihan sama fiilis!
      kaiken lisäksi vaikutat sellaiselta lempeältä ja kaiken antavalta, ihanalta äidiltä. teillä on kaunis perhe :)

      Poista
    2. Voi apua, mitä yli-ihania kommentteja :)!! Kiitos molemmille hirmuisen paljon ja kaikkea hyvää<3 :)

      Poista
  7. Oii ihania paitoja! Voi oot nii nätti ja sun elämäs vaikuttaa ihanalta ja oot varmasti hyvä äiti :) Onnea sun raskaudelle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia tosi paljon, kauniisti sanottu :)!!<3 Mäkin tykkään noista paidoista! Ihanaa joulunodotusta sulle<3

      Poista
  8. Sulla on tosi ihanasti hiukset noissa kuvissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia! Jaksoin pitkästä aikaa laittaa jopa pari pinniä päähän enkä vaan kuivata tukkaa :DD!

      Poista
  9. Tosi kiva kuva Tiarasta sarjassa "totisemmat" kuvat! :D (+ herttainen "poseeraus"!)
    Ja on kyllä nätti kauluspaita. Näyttää mukavalta materiaalilta eikä värikään ole tunkkainen, vaikka vihreänharmaaruskea voisi olla. Mäkin haluun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah joo Tiara ei yleensä oo noin totisena, mut söpö se on silti :D<3 Kiitoksia kovasti! Armeijanvihreä on kyllä kiva väri ja helppo yhdistellä! Toi paita on myös joo tosi kivaa materiaalia, laskeutuu kivasti ja tuntuu pehmeältä :)

      Poista
  10. Olet kyllä todella kaunis! <3 sun blogi on ehkä maailman eniten hyvän mielen blogi, ihanaa joulun odotusta sulle! ;)

    -eerin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua miten ihanasti sanottu, KIITOS! Ja ihana kuulla että täältä saa hyvää mieltä :) Ihanaa joulunodotusta sullekin :)!

      Poista
  11. Ootko kiltti ja jaat ton sun torttureseptin :> näyttää namilta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitää kysyy mummulta ensin, en oo varma saanko jakaa perintöreseptejä :D Mut nameja ne on kyllä<3

      Poista
  12. Oot iha älyttömän KAUUUNIIIIIIS!! <3

    VastaaPoista
  13. Oi että noi sun hiukset on nätisti!:) kumpa olisin ite yhtä rohkee (ja taitava!:D) laittamaan hiukset eri tavalla!:) Tiara on niiiiin SÖPIS tossa kuvassa et mun sydän sulaa!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia tosi paljon<3 Ja hei toi kampaus on ihan iisi! Tein vaan jakauksen todella sivuun ja tupeerasin vähän toisen puolen tukkaa, sitten otin kaksi ohutta osiota hiuksista ja "nyöritin" ne ja pistin pinnillä kiinni taakse ja valmista tuli! Pikkuisen hiuslakkaa ja siinä kaikki, aikaa meni ehkä n. 3 minuuttia :) Kannattaa rohkeasti kokeilla kaikkea, vaihtelu virkistää! Vaikka itsekin aika usein vain pidän sitä keskijakausta tai pikkumyynutturaa, ne kun on kaikkein helpoimmat ja hyväksi havaitut :D Tiara on kyllä söpöliini<3

      Poista
  14. noi molemmat paidat sopii sulle tosi hyvin ! (:

    VastaaPoista
  15. En koskaan lue blogiasi enään tyhjällä mahalla! Piti keskenkaiken lähteä hakemaan jotain syötävää. Kivaa ku raskaana aina on nälkä, vaikka olis vasta syönyt!

    VastaaPoista
  16. Sopii kyllä todella hyvin nuo paidat sulle, täällä kanssa yksi joka tykkää armeijanvihreästä! :)
    Ja mä kanssa ihan mielellään näkisin ton torttureseptin, meillä kanssa tehdään aina mun mummon ohjeella ja ois mielenkiintoista nähdä, että onko kuinka paljon eroavaisuuksia! :)
    Ihanaa joulun aikaa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon :)!! Mun pitää kysäistä mummulta lupa ohjeen jakamiseen, en nimittäin ole lainkaan varma saanko sukureseptejä jaella täällä :D Mutta ois kyllä hauska verrata! Ihanaa joulunaikaa sinnekin<3

      Poista
  17. Voisin kuolla noiden vvaatteiden puolesta.!!
    Mä en omaa minkäänlaista tyylitajua, tietysti kasvava masu ei hurjasti helpota pakollisten vaatteiden ostoa:D
    Tosi hyvät yksilöt olet kaapannut mukaasi ja sopii sulle kuin nyrkki silmään :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :D Mäkin tykkään kyllä hirmusesti noista paidoista, parhaat löydöt kyllä pitkään aikaan :) Raskausajan pukeutuminen kyllä todella on haastavaa, paljon haastavampaa kun normaalipukeutuminen :(! Ihanaa odotusaikaa sulle :)

      Poista
  18. sulla on kasvanu hiukset iha hirveesti kuvien perusteella :o ! jatkatko vielä ihan kasvattamista? onko aikeissa siis kasvattaa pitkää lettiä? =)
    aiotte siis viettää teijän perhe + sun äitisi joulua teillä? tuleeko muita sukulaisia ym?
    Erittäin kauniita olette,Sinä ja tämä Netta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kasvatella mä aion niin kauan kun latvat vain pysyy hyvässä kunnossa :)! Kiva että huomasit että ne on kasvaneet, itekin oon huomannut sen luonnossa mut kuvissa tuntuu et ne näyttää vaan kuukaudesta toiseen samanlaisilta :D Kiitoksia paljon mun ja Netankin puolesta<3 Ja siis joo äiti tulee meille jouluksi ja ihan ollaan vain oman perheen kesken :) Joulun jälkeen mulla ois tarkoitus sitten matkata kohti Oulua morjenstamaan sukulaisia!

      Poista
  19. Oot aivan mielettämän kaunis! <3

    VastaaPoista
  20. Voi ku hyviä ostoksia löysit! :) ja ootpas nätiksi ittes laittanu, ihanat noi hiukset :) täytyy kyl sanoa että äitiys ja raskaus sopii sulle ku nenä päähän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kivasti sanottu, kiitos paljon! :)<3 Täytyy sanoa että noi uudet paidat päällä koen löytäneeni vihdoin edes pienen hippusen raskaushehkua vihdoinkin itsestäni :DD! Mä nautin tästä nyt niin kauan kuin sitä kestää :D

      Poista
  21. Ihanasti laitetut hiukset! Kaunis, kaunis Iina <3

    VastaaPoista
  22. vautsi miten tyylikkäitä neitejä te ootte! :--)

    VastaaPoista
  23. Mistä toi niittipanta on ? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisi olla Lindexiltä jos en ihan väärin muista :)!

      Poista
  24. et näytä ollenkaan tos sun ulkona otetus kuvas että oisit raskaana:o mut oot kyllä kaunis ja kaikkee hyvää teidänki perheelle!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toi takki peittää aika lahjakkaasti :D Kiitos paljon<3

      Poista
  25. huippua et oot laittanut anonyymikommentoinnin takas! vaikka ymmärrän toki, miksi sen silloin aikoinaan otit pois. ihania kuvia, ootte molemmat tosi kauniita, sekä sinä että sun kaveri!: )niin ja tiara muuttuu vaan päivä päivältä suloisemmaksi. mukavaa joulunodotusta teidän koko perheelle, olette ihan huippuja. :) niin ja sellasta vielä, että miten ois joulun kunniaks taas muutaman toivepostauksen toteuttaminen? :D ite odotan eniten ''Jos en olisikaan tullut raskaaksi...'' -postausta. :) niin ja VIELÄ, ihan mielenkiinnosta kysyisin, et joko ootte pohtinu nimiä tulevalle vauvalle? vai onko nimi jo kokonaan tiedossa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on kiva antaa mukaville anoille kommentointimahdollisuus takaisin, edes hetkeksi. Nyt en kuitenkaan epäröi hetkeäkään nappaista sitä takaisin pois päältä jos asiattomia kommentteja alkaa taas mielin määrin ilmestymään :) Mut toivottavasti ei! Kiitoksia hirmuisesti sun kauniista sanoista<3 Hyvä idea tuo toivepostausten toteuttaminen, voisin todellakin pitkästä aikaa niitä tehdä! Ja nimiasiaan; ollaan pohdittu mutta mitään 100% varmaa ei olla päätetty vielä, eihän me tiedetä sukupuoltakaan vielä :) Ihanaa joulunodotusta sinnekin!

      Poista
  26. Hei ihana juttu Tiaran nimestä uusimmassa Vauva-lehdessä! Lueskelin juttua ja katsoin että ompa tutunnäköinen nimi ja prinsessa siinä kuvassa;)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit jutusta, kiitos :) Musta oli kiva kun mua pyydettiin mukaan, oli ihanaa kertoa tarina nimen takaa :)!

      Poista
  27. Oot ihan älyttömän nätti ja Tiara mitä suloisin! Missä tuo kiinalainen muuten on?:D
    Mukavaa joulun odotusta teille!
    T.Kati

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia tosi paljon<3 Long Wall sijaitsee Annankadulla Helsingin keskustassa :) Mukavaa joulunodotusta sinullekin :)!

      Poista
  28. Ihana tuo armeijanvihreä paita, sopii siulle tosi hyvin! :) Kauniita ootte kyllä molemmat näissä kuvissa, ja Tiara on kyllä supersöpö "goottinakin"! :D Ihan totta kyllä, ettei kauppojen tavallisilta osastoilta löydy oikein masun kanssa sopivia vaatteita, ittelle tulee osasta väljemmistä vaatteista lähinnä muumien mörkö mieleen. Tähän mennessä mie oon itelle löytänyt paidat H&M:n mammaosastolta, ja Gina Tricotilla on joitain toppeja sekä mekkoja, jotka sopivat vauvamahan kanssa päälle. :) Hameita ei oikein meinaa löytyä, mutta onneks on helppo itse tehdä, ja muokata niitä vauvamasun kanssa sopiviksi. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos<3 :) Joo se on kyllä hankalaa oikeasti koittaa hyvännäköisiä, istuvia vaatteita mahan kanssa löytää :D H&M-mama osastolta mullakin on melkein kaikki mammavaatteet sekä ensimmäisestä raskaudesta että nyt tokalla kerralla ostetuista :) Voi miten kivaa olis jos osaisi tehdä itse vaatteita, mulla ei ole edes ompelukonetta! :D Ihanaa odotusaikaa sulle ja joulunodotusta myös :)!

      Poista
  29. Näytät tosi hyvältä tuossa vihreässä värissä! :)
    Ihailen, kuinka hoikassa kunnossa olet nyt raskauden aikana.
    Miten painosi on kehittynyt, oletko kiloissa kuinka paljon hoikempi nyt kuin Tiaraa odottaessa? :)

    T: Äiti, joka sai n. 2,5 vuotta sitten kerättyä itselleen lähemmäs 30 kg raskauden aikana ;-) Nyt taas painossa 60 kg :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Kyllä varmaan itsekin raskaanaolleena tiedät että sanasi lämmittävät mieltä todella paljon :D! Ja siis no aloituspaino oli 3kg pienempi kuin Tiaraa odottaessani, ja viimeksi neuvolassa edelleen paino oli sen kolme kiloa vähemmän kuin ekassa raskaudessa samoilla viikoilla :) Että ei nyt mitenkään hirveän suurta eroa sinänsä! Ekassa raskaudessa kiloja tuli 18 ja luulen että nyt tulee ainakin saman verran :D

      Poista
  30. Wauu! Toi kaulakoru ja armeijanvihreä paita kolahti täysin! Tuli himo itsekkin shoppaamaan pitkästä aikaa :D

    VastaaPoista
  31. Siis voi miten kauniisti sulla on noi hiukset tässä! <3 Aion ehdottomasti kyllä kokeilla luoda samanlaista seuraavana päivänä, kiitos :)

    VastaaPoista
  32. toi tikrukuvioinen kauluspaita on ihana ! ja sun tukka oli kans kivasti :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥