perjantai 21. joulukuuta 2012

Hempeää ja vauvantuoksuista

Mä eilen vielä joulusiivousten lomassa intouduin sotkemaankin, oli nimittäin pakko kaivella kätköistään kaikki Tiaran miniminivaatteet ja tehdä pientä inventaariota. Vaatteita meille on kyllä kertynyt enemmän kuin tarpeeksi, vaikka osan olenkin myynyt jo pois niin kaikki ihanimmat ja käytännöllisimmät lempparit olen säästänyt tulevan varallle. Tuli kyllä niin haikea fiilis kun niitä katselin, ei kukaan ole voinut olla niin pieni! Mutta kyllä se vain oli, kuvatkin todistavat 44-kokoisten vaatteiden olleen Tiaralle vähintäänkin reiluja ensimmäisinä viikkoina. Tänään kävin viimein ostamassa ensimmäiset jutut tulevalle vauvalle. Vauvasta puheenollen, mun on jotenkin hirvittävän vaikea koittaa keksiä jotain nimeä jolla kutsua vauvaa blogissa!  Meillä oli työnimikin vauvalle, mutta jotenkin se on ensinnäkin jäänyt pois käytöstä ja toiseksi se tuntuu liian henkilökohtaiselta jaettavaksi täällä. Lisäksi meillä on tietenkin vauvan tuleva nimi, jolla kutsummekin häntä jo keskenämme ollessamme, mutta eihän sitäkään voi täällä paljastaa. Vauva tuntuu liian tylsältä ja persoonattomalta, pikkuneiti taas oli Tiaralla käytössä ja pikkusiskosta puhuessani moni luulee lukiessaan (mukaanlukien minä kun luin edellistä omaa postaustani) minun tarkoittavan omaa pikkusiskoani (jota minulla ei siis ole). Pikkukakkonen on ehkä yleisimpiä toisesta lapsesta käytettyjä nimityksiä ja mulla se tursuaa korvista jo ulos enkä halua käyttää sitäkään! Mun täytyy nyt koittaa mahdollisimman pian keksiä jokin selkeä, suloinen, hauska ja osuva kutsumanimi pikkukakkos-prinsessa-neiti-vauva-siskolle siihen asti että tyypin oikeaa nimeä saa käyttää ihan virallisestikin. Ehdotuksia otetaan vastaan!

Mutta nyt niihin vaatteisiin! Mä kuvailin teille Tiaran 44-50 -kokoisista vaatteista mun ehdottomat lempparit samalla kun kävin niitä läpi. Voi noita söpöjä pieniä piposia ja neuletakkeja ja pöksyjä!

 Mun kaikista lemppareimmat lempparit noista minivaatteista on ehkä tuo Lindexin lila-pinkki-puna-valkoraidallinen body jossa on tasku, newbien valkoiset pökät joissa edessä kaksi nappia, sekä tuo maailman hurmaavin newbie -kietaisuneuletakki jossa on ihana rusettikoriste. Niiden kanssa vielä Lundmyr of Swedenin ihana tähtipipo ja avot! Värikkäitä vaatteita mä haluan lisää ja kuviollisia myös, mutta jotenkin tajusin niiden hienouden Tiaran vauva-aikana vasta paljon myöhemmin kuin ensimmäisten parin kuukauden aikana. Silloin kaiken piti olla mielellään hempeää, vaaleaa ja söpöä. Mutta ajattelin nyt korjata tilanteen ja ostella enemmän kirkkaanvärisiä vaatteita ja asusteita tulevalle pikkutyypille.Tänään tosin ostoksillani päädyin vielä aika neutraaleihin valintoihin, ihan vain siksi että satuin löytämään pari niin söpöä juttua! Mutta ne esittelenkin sitten vasta muiden joululahjojen seurana. Vai haluatteko te ollenkaan joululahjapostausta, olisiko sellainen kivaa vaihtelua vaiko aivan tylsä lisä?

Mä oon aivan poikki, tänään sain hoidettua loppuun viimeinkin kaikki jouluostokset ja huomenna alkaakin armoton kokkaaminen. Kinkku on sulamassa jääkaapissa ja vihanneslaatikot täynnä bataattia, lanttua, porkkanaa ja perunaa. Mä koitan keretä vielä ennen jouluaattoa kertoilemaan kuulumisia jos vain kokkailuiltani kerkeän, mullakun ei ole aiempaa kokemusta joulumenun valmistamisesta niin en osaa oikein suhteuttaa kauanko mulla kaiken tekemisessä kestää. Mutta toivottavasti kerkeän jossain vaiheessa myös istahtamaan koneelle! Ihanaa joulunalusviikonloppua kaikille, nauttikaa lomasta!

40 kommenttia:

  1. hihi, piipero on hyvä kutsumanimi ^_^

    VastaaPoista
  2. mieti kun kutsutte vauvelii omalla nimellään jo nyt ja koitatte salailla sitä, mut tiara oppii sanomaan sen ja oootte jossain paikalla missä on kaikki ihmiset ja se kajauttaa sen ilmoille! haha! ♥ =)

    VastaaPoista
  3. Miniäinen on ehkä söpöin nimi,jolla oon kuullut vauvaa kutsuttavan.:)

    VastaaPoista
  4. Jooo, ehdottomasti joululahjapostaus ! (:
    Ihania vaatteita, toi on munki lemppari toi raidallinen body !
    Mun mielestä ihania masuvauvan nimiä on nyytti ja kirppu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei no pitää toteuttaa sellainen kerran kysyntää löytyy :)! Kiitos! Ja nyytti ja kirppu on kyllä tosi suloisia :)!

      Poista
  5. Meillä suvun pienintä kutsutaan junnuksi tai juniorioksi :-) innolla odottaen minkä toisen tiaran kaltaisen kauniin nimen olette keksineet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tulee mieleen salkkarit kun siinä OJ:tä kutsutaan aina junioriksi :D! Söpö kutsumanimi :) Ja kiitoksia, mä innolla odotan että saan paljastaa! :D

      Poista
  6. Voi ääh, mulla tulee ihan vauvakuume noista kaikista pikkuruisista vaatteista!! Vastasyntyneet on niin ihania ja pikkusia! Nyt täytyy kyllä laittaa jäitä hattuun, Sami tulis varmaan hulluks jos rupeaisin tähän hätään kinuamaan jo kolmatta :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahh on ne kyllä söpöleitä<3 Se vauvantuoksu on jotain niin hurmaavaa<3! Kyllähän teille vielä kolmaskin sopisi ;) :D!

      Poista
  7. "pupu" ! <3 pikkusiskoo kutsuttiin sillä nimellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä sanon Ottoa pupuksi ja pupuliksi :D! Se on kyllä söpö nimi<3

      Poista
  8. Me kutsutaan meidän esikoista vauvaksi, alieniksi sekä kissanpennuksi. :) Tota kissanpentua käytetään keskenäämme!

    VastaaPoista
  9. "Papu" on mun mielestä söpö kutsumanimi :')

    VastaaPoista
  10. Halutaan joululahjapostaus! ;)

    VastaaPoista
  11. Te ootte jo päättäny nimen!! Mun piti tulla ehdottaan pikkusiskon nlmeks Dianaa, kun passaa Tiaran kanssa niin hyvin! :) voi vitsi, mutta mites lempinimeks vauvalle blogiin mini? Minitirriäinen? En mä tie :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa jep niin ollaan! :D Diana on kyllä tosi kaunis nimi ja sopii Tiarankin kanssa :) Tirriäinen on liian Tiara ja mun kaveri kutsuu vauvaansa miniksi :( Mut ihania molemmat nimet silti! :D<3

      Poista
  12. Mun pikkusiskoa sanottiin Pippuriksi :) se nimi on kyllä jäänytkin... Välillä tulee unohdettua tytön oikea nimi ja sanottua Pippuriksi :)

    VastaaPoista
  13. Oih miten söpösiä vaatteita♥ Mä ihastuin noihin housuihin,missä on sydämen kuvia!Mistä tommosia ihania löytää?:) Meidän pienen 'työnimi' on tällä hetkellä hippunen,vaikkakin monesti kutsutaan vaan pikkuneidiksi,prinsessaksi,pipanaksi yms.Ja joskus myös keskenämme hänen oikealla nimellään. :) Ja tee toki joululahjapostaus!
    Kivaa aaton-aaton-aattoa sinne♥!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii mäkin tykkään!<3 Noi sydänpökät taisin löytää eurolla tuosta meidän läheiseltä Piilo-kirppikseltä, niissä ei edes lue merkkiä lapussa ollenkaan että en osaa sanoa :( Mutta ihastuin niihin heti! Hippunen on söpö :) Ja prinsessa, pipana ja pikkuneiti on meilläkin käytössä, oli myös Tiarasta :) Kiitos paljon ja kivaa aatonaattoa sinne<3 :)

      Poista
  14. Meidänkin vauvanvaatevarasto on tulvillaan pinkkiä ja vaaleanpunaista, toisaalta ei ihan pienimmille ole paljon muuta tarjollakaan, mikä on harmi! Ajattelitko ottaa uutta äp:ta? siitähän löytyy nyt aivan ihania juttuja. Ja joululahjapostaus olis hauska, varsinkin mua kiinnostaa mitä muut ovat keksineet pikkuisilleen lahjoiksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta, pikkupikkuisille on aika huonosti saatavilla muita kuin pastellivärejä, harmaata tai valkoista, mutta ainakin Polarn O. Pyretistä löytyy kirkkaitakin värejä! :) Mä en aio ottaa uutta äippäpakkausta vaikka siellä tosi söpöjä juttuja onkin, meillä jäi edellinenkin käyttämättä aikalailla ja ne jutut jotka on olleet käytössä on meillä tallessa ja hyvässä kunnossa tulevaakin pikkuista varten :) Mä luulen että löydän enemmän meidän tyylisiä juttuja sillä 140 eurolla ja esim. kirpparilta sillä saa jo aika liudan vaatteita! :) Kiva että kiinnostusta lahjapostaukselle löytyy, sellaista siis luvassa! Mukavaa joulunaikaa teille :)

      Poista
  15. Voi miten ihania pikkuvaatteita! :) Mä oon säästäny Limpun vaatteista paljon vähemmän, koska haluun shoppailla mahdolliselle toiselle pienelle sitten joskus enemmän kaikkee! Mulla alkaa oikeesti tulla vauvakuume näitä sun postauksia lukiessa! Tai ainaki sitä minivaateshoppailua on ikävä, haha :D Ihanaa Joulunalusviikonloppua sinne teillekkin :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah mäkin oon myynyt varmaan reippaasti yli puolet, mut mulla oli paljon lemppareita joista en raaskinut luopua ;D Mut aion kyllä shoppailla tulevalle neidille ihan yhtä reippaasti omia vaatteita kuin Tiarallekin ;D Minivaateshoppailu on ihan parasta ;D Vaikka toisaalta vähän isommille muksuille on hurjasti enemmän valinnanvaraa, tai ainakin koosta 86 ylöspäin :D Oon ihan onnessani nyt kun Tiaralle menee se koko niin ei tarvi ostostella enää pelkällä vauvaosastolla :D Kiitos ihana<3<3

      Poista
  16. Moikka Iina!:)
    En oo hetkeen kommentoinut mitään, keväällä seurasin ahkerammin sun blogia, mutta viime aikoina en oo ehtinyt/jaksanut kommentoida vaikka välillä oonkin lueskellut! Ihan mahtavaa että teille tulee toinen vauva, hassuu kun tuntuu et Tiara oli ihan hetki sit pieni vauva:) Nyt halusin toivottaa sulle ihanaa joulunodotusta ja hyvää uutta vuotta! oot ehdottomasti mun lempibloggaaja<3 tää blogi piristää mun päivää joka kerta, oot vahva ja kaunis nainen!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia hirmuisesti ihana sun kauniista sanoistasi:)!<3 Ja ihanaa joulua sekä onnellista uutta vuotta sinullekin!

      Poista
  17. Söpöjä vaatteita, ja tietenki me halutaan joululahjapostaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii kiitoksia ja okei, sellaista siis tulossa :)

      Poista
  18. Meillä sanotaan Masuasukiksi :D JA se on aina sama, ku ei meille ole sillai väliä vaikka kaikkia masuasukkeja kutsuu samalla "nimellä" :D
    Tulee todellakin haikea olo, jos osuu lastensa vauvaaikaisiin vaatteisiin. Se todellakin vetää muistot "sinne kauaksi" vähä paremmin tai no tietenkin parasta on kuvat, mutta vaatteita voi kosketella :)
    Minä kokkaan vasta aattona, niinku on perinteenä, mutta kinkku menee kyllä huomenna yöksi uuniin ja imelletty perunalaatikko tekeytymään.
    Jos vain kerkiät tule ihmeessä kertomaan jouluhössötyksestä ja laita, vaikka kuva keittiöstä juuri siihen pahimpaan aikaan eli kun ruoanlaitto on kesken. Ne ovat parhaita kuvia ainakin meillä, ku on hauska tutkia yksityiskohtia ja on todiste siitä, että on tullut tehtyä jotain :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin sanon joskus masuasukki :D Kuvat, videot ja vaatteet on ihania muistoja jotka vetää kyllä niin haikeaksi kun alkaa oikein muistelemaan! Haikeaa, mutta silti niin ihanaa :)

      Toivottavasti teidän perheellä oli ihana ja mukava jouluaatto! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi♥