tiistai 4. joulukuuta 2012

Joulupuu on rakennettu

Mä sunnuntaina päätinkin että en millään jaksa odottaa itsenäisyyspäivään asti joulukuusen koristelemista ja hyvä olikin että niin päätin, koska arvatkaa mitä! Siitä valkoisesta kuusesta jonka kerroin ostaneeni jo kuukausi sitten puuttui jalka kun eilen avattiin se paketti! Eihän sitä olisi saanut mitenkään pystyyn ilman jalkaa ja itsenäisyyspäivänä ei olisi olleet kaupatkaan auki että oltaisiin saatu kuusi vaihdettua, eli mä olisin harmitellut kuusen koristelemattomuutta koko päivän. Mutta onneksi siis huomattiin tuo juttu jo sunnuntaina ja Otto reippaana kultana kipaisi vaihtamaan kuusta ja saatiin onneksi uusi, jalallinen paketti tilalle. Valkoinen ihanuus on siis 210cm korkea tekokuusi, johtuen ihan siitä että mä oon oikeille kuusille allerginen vaikka ne ihania onkin. Mä en myöskään halunnut meille enää vihreää kuusta, koska tekokuusi on aina tekokuusi ja jos kerran koristelee sellaisella niin mun mielestä se saa ihan rohkeasti näyttääkin muoviselta eikä sen tarvitse yrittää esittää jotain mitä se ei koskaan voi olla (aitoa joulukuusta). Meidän viimevuotista vihreää tekokuusta ja parin kuukauden ikäisen Tiaran ylisuloisia kuvia voi käydä kurkkimassa tässä postauksessa! 
               Kyllä olen tämänvuotiseen tulokseen huomattavasti tyytyväisempi kuin viime vuonna olin, tää valkoinen on ihan meidän juttu! Ihanasti tulee kaikki koristeetkin esille valkoista vasten ja valkoiseen on helppo yhdistää minkä tahansa värinen jouluteema, vaikkakin tällä kertaa jatkettiin viimevuodelta tutulla hopea-musta-valkoisella linjalla. Mä laitoin tarkoituksella koristeet myös alimmille oksille koska mun mielestä Tiara on ihan tarpeeksi iso tyttö oppimaan että joulukuusi on koriste ja siihen ei kosketa, kuten ei vaikkapa uuniin tai astianpesukoneeseenkaan. Olin varautunut siihen että saan ensimmäiset päivät pelätä sydän kurkussa että Tiara repii kaikki koristeet irti ja kaataa vahingossa koko kuusen, mutta onneksi olin väärässä! Tiara on antanut koko kuusen olla rauhassa ainakin pahimmalta höykytykseltä. Neiti on osoittanut kiinnostusta ainoastaan mustaan muoviseen sydänkoristeeseen ja mustaan joulukuusen muotoiseen koristeeseen jotka hän on molemmat kerran irroittanut ja tullut innoissaan esittelemään mulle, mutta luopunut niistä kiltisti kun olen selittänyt että ne ovat kuusenkoristeita joihin ei saa koskea ja sitten olen vienyt ne takaisin paikoilleen. Toivottavasti kuusi saa siis jatkaa rauhaisaa oleskeluaan loppiaiseen asti! Mikähän siinä muuten on että Tiaraa kiinnostivat vain mustat koristeet vaikka käden ulottuvilla olisi ollut vaikka mitä blingblingiä?


Mä oon kyllä viimeinkin tyytyväinen joulukuuseen, sietää kyllä ollakin. Nykyinen koristevalikoima on vuosien keräilyn tulos ja en halua edes laskea paljonko olen aikojen saatossa kuusenkoristeisiin tuhlannut, tulisi vain paha mieli! Mutta tärkeintähän on että on itse tyytyväinen! Ja siis, vaikka tämän joulun kuusi onkin nyt valmis niin ensi vuonnahan pitää tietysti vaihtaa väriteemaa kokonaan ja hamstrata taas muutama koriste Stockmannin Argos-hallin joulumaasta ;)!

Millainen joulukuusi teidän kotiinne tulee/on tullut tänä vuonna vai tuleeko ollenkaan? Minkä värisellä     teemalla, valojen kanssa vai ilman? Kertokaa ihmeessä omista kuusistanne! 

Ystävällisin terveisin superjouluhullu Iina

EDIT// PS: Blogin FB-sivuilla *täällä* voi käydä tykkäämässä ja kurkkimassa Tiaran tänään postissa saapunutta 1-vuotiskuvaa :) On meillä vaan suloinen neiti!

57 kommenttia:

  1. toi on kyllä niin yli söpö kuusi että :) <3

    VastaaPoista
  2. Meille tulee vihreä muovikuusi (joka odottaa edelleen kaupassa meitä...) Valoilla ehdottomasti! Turkooseja palloja oon ostanut jo aiemmin varastoon, pitäis varmaan jotain muutakin väriä hankkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi turkoosi on ihana, kun asuin vielä kotona niin me äidin kanssa monena jouluna koristeltiin turkoosi-hopea joulukuusi :)! Mulla on vaan aina ollut omassa sisustuksessa niin paljon punasävyjä etten omaan kotiini oo haalinut vielä sitä väriä, ehkä ensi jouluna ;)?

      Poista
  3. Meillä on vihreä tekokuusi, mut se oli semmoinen himokallis ja tihee et se kyl oikeasti näyttää oikealta kuuselta! :D mullaki on valkoinen pikkukuusi, mut ajatus isosta valkoisesta kuusesta on mulle kyllä aika no-no.... Nätti tuo kyllä on, ei sillä! Ja muuten kaikki valkoinen ja vähä "moderni" joulukoristelu on aaivan ihanaa ja tykkään iha sairaasti, mut viel en oo sisäistänyt valkoisen kuusen ideaa täysin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin ennen mietin että ei valkoinen joulukuusi oo mun juttu mut sitten se vei mun sydämen ;D! Ei vihreessäkään ole mitään vikaa, toi mun "puolustuspuhe valkoiselle kuuselle" :D tuli siitä kun joku kauhisteli siinä Angry Birds -postauksessa sitä miten epäperinteinen valkoinen kuusi on :D

      Poista
  4. On kyllä hieno kuusi :)aivan ihanat nuo Poro koristeet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia paljon :)! Mäkin tykkään niistä eniten!

      Poista
  5. Tänä vuonna emme hommaa vielä kuusta. Ens vuonna ku on lapsiki niin vois hänen vuoksi laittaa kunnolla joulutavaroita tänne kotiin! Meillekkin varmaan tulee muovinen, olen varmaan allerginen myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulu saa kyllä aivan uuden merkityksen oman lapsen myötä :)!

      Poista
  6. Tuo kuusi on kyllä ihan super kiva!Meille tulee muovikuusi,joka on väriltään vihreä.Niinkuin joka joulu.Mitään erityistä väriteemaa ei oo,vaan sieltä kyllä löytyy vaikka mitä. :D Ja tottakai valojen kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia :)! Sellainen kuusi on just ihana missä on kaikkia värejä, se jos mikä on kotoisaa :)!

      Poista
  7. Teillä on ihana pieni koti ja ihana pieni perhe :)! ♥ Hyvää joulua teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha hauska kun sanoit pieni koti kun ollaan just muutettu isompaan ja tää tuntuu mulle ihan super isolta! :D Mut kiitoksia paljon ja Hyvää Joulua sinnekin<3 :)

      Poista
  8. hertsileijaa, meillä koristellaan kuusi vasta jouluaattona tai joskus aatonaattona, ja se on aina aito kuusi papan metsästä :D mutta teidän on kyllä tosi ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos meille tulis aito kuusi niin ei varmaan koristeltas näin aikasin, mut tekokuusen kanssa se on ihan sama kun ei se lakastu ollenkaan :D! Kiitos paljon<3

      Poista
  9. Viime sunnuntaina meillekin pystytettiin valkoinen kuusi:) Olen kanssa samaa mieltä, että jos muovikuusen hankkii, niin yhtä hyvin se voi olla silloin valkoinen. Sopii paremmin sisustukseenkin. Ja koristeina punainen ja hopea ja valoina pienet kirkkaat ledit:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaapa ihanan kauniilta ja yksinkertaiselta :) Se on ihan totta että valkoinen on helpompi väri sisustuksen kannalta kuin kuusenvihreä :D!

      Poista
  10. Aivan älyttömän upea joulukuusi! Oon iha kateellinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia :D! Ei kun valkoista kuusta hankkimaan ;)

      Poista
  11. Jännä, oon aina kammoksunut noita valkosia kuusia, nytkin ensireaktio oli "eih" mutta kun hetken katselin noita kuvia niin aloin itsekin lämpeämään tuolle! :D Vähän kun mietti sitä lumisena kuusena :) Meidän tekokuusi on ihan perus vihreä, mutta tänä vuonna ostettiin sellainen ei-perus-tähti latvaan, kerta vanhat koristeet meni homehtumaan :/ Mut ihan kiva loppujen lopuksi näin :) toivottavasti ei tuu vaan toista ylläriä kun haetaan kuusi varastolta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin meni kyllä muutama vuosi ennen kuin valkoiselle lämpesin :D! Ja nimenomaan se luminen kuusi -ajatus mutkin sai lämpeämään :D!! Meilläkin on sellainen ei-perus tähti ihanilla helmikoristeilla, harmittaa kun se ei näy tossa kunnolla! Ikävää että vanhat koristeet homehtui vaikka onhan se toisaalta kiva tekosyy ostaa uusiakin ;D Toivottavasti kuusi oli kunnossa!

      Poista
  12. Heissan!! Moderni kuusi teillä :D Ihmeellistä, että joku on tollai allerginen kuuselle. En ole sellaisestakaan ikinä kuullut, mutta uskon, että on totta, ku nykyään tuntuu, että kaikelle voi olla allerginen :/
    Meillä naapurin maajussi tuo metsästään muutaman kuusi-vaihtoehdon, josta saan valitä mieleisen ja koristellaan se noilla miehen vanhoilla koristeilla, saaduilla koristella ja 6 vuotta sitten ostetuilla. Pitäisi varmaan päivittää joskus ja ostaa kaikki uutena, ku meille käy ne vähän halvemmatkin kaupat.
    Tähti latvassa, valot ja kirjavaa värisekoilua :D Ah niin kaunista... No ei oikeasti, mutta lapset tykkäävät :) Ja meillä kuusi hankitaan aattona eli sekin on hämmästyttävä perinne, että jo nyt laittaa joku kuusen. Samoin, ku joulusauna. Minä tiedän perinteen, että saunotaan ennen ruokaa ja tänä vuonna kuulin, että naapuri saunoo perheineen vasta illalla lahjojen jälkeen :O
    Mites teillä saunaperinteet menevät aattona? Meillä ei saunaa ole vieläkään, mutta luulenpa, että se olisi ennen ruokaa.. Joku voi lämmittää sitten uudelleen illalla :D
    Juu tämä meni taas ohi jutun, mutta itsekin olen ihan superjouluihminen eli kaikki siihen liittyvä kiinnostaa. Niin ja sun mielestä paras jouluhitti kautta aikojen olisi kiva myös tietää :) Kaunis oli Tiaran kuva, jonka onneksi näin, vaikka en ole fb:ssä. Mahtavaa illan jatkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuuselle allerginen on kyllä iha tuttu juttu :o meidän perheessäki esiintyy monella !
      Mutta meillä ikävä kyllä on vihreä tekokuusi (kyllä saan vielä sen miehekkeen taivuteltua valkoiseen!!),mutta tosiaan kovasti haluaisin valkoisen ;) ja yleensä kuusi on koristeltu kulta-punaiseksi tai hopea-valkoiseksi :) ja tottakai valoilla! Aivan ihanaa joulun odotusta ja masun kasvattelua sinne suunnalle! ♥ T. Toinen superjouluihminen pohjoisesta :)

      Poista
    2. Meillä on kyllä ihan vaan vihree muovikuusi ja just tänään käytiin ostamassa koristeeksi sinistä ja hopeaa kun viime vuonna oli kultasta ja punasta. Tähti latvaan (tänä vuonna hopea, vaikka tuo toinen puolisko sitä kovasti vastusti) ja valot nii on oikeen hyvä. :)Ite en oo oikee koskaan osannu ees aatella että valkosen kuusen laittasin enkä kyllä varmaan laitakkaan koska mun mielestä tuo vihree on nii hyvä :) Ja oon myös ihmetelly kovasti sitä kun monet tuntuu laittavan jo nyt kuusen ku meilläkin se laitetaan vasta aattona tai aatonaattona. Ja tuo joulusauna... Meilläkin se kuuluu jouluun ja nimenomaan hautuumaalla käynnin jälkeen ja ennen ruokaa :)

      Poista
    3. Minka: Kyllähän kuuselle voi olla allerginen siinä missä muillekin puille, kuten itse olen kuusen lisäksi koivulle ja pujolle :( Aito kuusi olisi ihana mutta kun ei niin ei!

      Mulle on jäänyt tämä aikaisin koristelun tapa siitä että ennen aina äidin kanssa matkustettiin koko joululomaksi Ouluun joten koristeltiin aina oman kodin kuusi jo Itsenäisyyspäivänä että kerettiin edes muutama päivä/viikko sitä ihastelemaan :D Ja nykyään en yhtään jaksa odottaa enää aattoon asti. Mutta tekokuusen kanssahan se on ihan sama milloin sen laittaa kun se ei ainakaan lakastu :)

      Lasten koristelema riemunkirjava kuusi kuulostaa ihanalta, sellainen meilläkin oli silloin kun olin pieni ja aina mummolassa myös :) Se on ainakin rakkaudella koristeltu! Kyllä mäkin odotan että Tiara itse väkertelee meille koristeita,eikä se ollenkaan haittaa ettei kuusi ehkä ole niin yhtenäisen näköinen sitten kuin vaikka tänä jouluna :D!

      Meillä ei ole saunan kanssa ollut muuta jouluperinnettä kuin että siellä käydään, aina on riippunut vähän siitä kenen luona ollaan oltu ja moneltako lahjat on jaettu :D välillä ollaan käyty heti ensimmäisenä aamulla, välillä vasta myöhään illalla :) Tänä vuonna en vielä tiedä kun eka kertaa ollaan ihan omassa kodissa joulu ja päätetään itse kaikesta, mutta veikkaisin että mahdollisesti iltaisella sitten :) Muakin kiinnostaa kauheesti kaikkien muiden ihmisten jouluperinteet joten voin myös samaistua tuohon! Ja lempparijouluhitti mulla on Joulumaa Katri Helenan esittämänä, se on ihan kaunein<3 :) Ihanaa illanjatkoa sinnekin ja Tiara kiittää :)<3

      Anonyymi: Joulukuusiallergia on ihan tyhmä! Hihih toivottavasti saat miehesi taivuteltua ;D Kuulostaa kauniilta teidän koristelut :)! Ihanaa joulunodotusta sinnekin ja kiitoksia hirmuisesti♥♥

      Sanna: Sehän on tärkeintä että on oman näköinen kuusi mihin itse on tyytyväinen :)! Mä tuossa Minkalle selostinkin pitkästi miksi meillä koristellaan niin aikaisin :D mut nykyään tuntuu että moni muukin on alkanut koristelemaan jo joulukuun alussa! Paljon on yhtä malttamattomia ja jouluhulluja ihmisiä kuin minä :DD Mielenkiintoista kuulla kaikkien teidänkin jouluperinteistä :)!

      Poista
  13. Kaunis kuusi :)

    Meillä on kanssa perinne, että joku vuosi käydään ostamassa jokin uusi koriste. Tänä vuonna se on stockalta nuorimmalle ipanalle vaaleanpunainen "babys first christmas" -pallo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon<3 :) Oi mekin ostettiin sellainen viime vuonna, saapa nähdä minkä värinen vauvapallo ensi jouluksi sitten ostetaan ;)

      Poista
  14. Upee toi kuusi, ja rakastuin noihin mustiin sydän koristeisiin. :) <3<3

    VastaaPoista
  15. Ihana ihana ihana kuusi!
    Meille porukat tuo ihka aidon joulukuusen keski-suomesta
    ja saa nähdä hukutaanko sit neulasiin :D
    Enkä tiedä kuusien kasteluista tai mistään mitään XD
    ehkä se tekokuusi ois sittenki ollu ihan jees.. :D (ja koristeista ei vielä tietoakaan - apua!!!)

    mut terkkuja Tiaralle ja Otolle :--) ihana kuusi (vielä kerran!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos rakas<3

      Voi oon nii kateellinen kun teille tulee oikea kuusi!! Voi kun meillekin joskus tulis :( Ja hahaa ehkä google auttaa, tai sit Jonsun pitää olla kuusen kastelumestari :DD! Stockalle vaan ostoksille, siellä on ihanimmat koristeet<3

      Terkkuja ja tulkaa pian käymään :)<3

      Poista
  16. Kaunis on kyllä kuusi :) Meillä valkea kuusi, itse asiassa ensimmäinen kuusi ylipäätään. Koristelun olen pitänyt yksinkertaisena, hopeaa ja punaista. Valot on vielä hakusessa, jospa ne sais ennen jouluaattoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :)! Hopea ja punainen kuulostaa kauniilta :)!

      Poista
  17. Meillä on oma metsäpalsta mistä haetaan aina joulukuusi, mutta jos en vois pitää aitoa kuusta niin kyl mielummin muovikuusen ottaisin valkoisena kuin vihreenä. Tosi nätisti oot koristellu kuusen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon :)!! Voi oon niin kateellinen teille kaikille jotka voitte oikean kuusen kotiinne ottaa! :)

      Poista
  18. en jaksanut lukea kaikkia kommentteja, sori jos tää on mainittu jo ennen, mut mistä noi kameraverhot on? ihan sikamakeet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ne on Vallilan ja niitä ainakin vielä alkusyksystä sai Anttilasta, ne on Anttilan 60v-juhlavuoden kunniaksi suunnitellut ja niitä on/on ollut rajoitettu erä myynnissä ainoastaan Anttiloissa :)

      Poista
  19. Ohhoh, onpa mahtava kuusi! En ees tienny että tommosiakin on :) meillä on aina ollut aito kuusi, mutta tuollaisenkin ottaisin mielelläni! Todella hyvän näkönen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia paljon :)! Mäkin ottaisin aidon joulukuusen mielelläni jos voisin!

      Poista
  20. en oo ikinä kommentoinu sulle iina, mut nyt oli pakko. Oon kerta kerralta alkanu kunnioittaa sua ja teitä perheen enemmän ja musta teillä on kaikki kohdillaan ! Ootte aivan valloittava perhe ja teillä on kaunis tytär, tulee oikee hyvä mieli ku lukee teijän juttuja. Kaikkee hyvää ja iloista joulunodotusta ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kommentti, kiitos kiitos hirmuisesti<3 :) Mahtavaa kuulla että tulee hyvä mieli! Ja ihanaa joulunodotusta sekä kaikkea hyvää sinnekin päin<3 :)

      Poista
  21. Hui, mä olen pienestä asti tottunut siihen että kuusi laitetaan vasta paria päivää ennen joulua niin tuntuu hassulta ajatella että näin aikaisin laitoitte! Mutta tosi kiva ja ihan mielettömän ihanat noi koristeet ja kaikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih niin se taitaa normaalisti ollakin ;D Mut mä oon malttamaton! Kiitoksia paljon<3 :)

      Poista
  22. Meillä on aina porukoilla ollu aito joulukuusi, se tuo niin paljon joulun tunnelmaa ja tuoksuu ihanalle :) tänä vuonna ei vaan sellanen onnistu vaan ostin pienen valkosen kuusen, koska tänne ei mahdu kunnon joulupuuta.. Munkin mielestä Valkonen kuusi on ihana! Tulee mieleen pakkashuuru :) ja kuusi on meille raahattu jo joulukuun ekoina päivinä, pitäähän joulusta saada nauttia niin kauan ku ehtii! Ihana kuusi ja ihana koti teillä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aito kuusi on ihana, ja nimenomaan tuo sitä joulutunnelmaa! Harmittaa kun pitää olla allerginen :( Ja samaa mieltä olen että joulusta pitää saada nauttia niin kauan kuin voi! Kiitoksia paljon ja ihanaa joulua sinulle<3

      Poista
  23. Meillä kotona aina ollu kuusi omasta mettästä, mutta nyt omas kämpäs meillä on kans valkoonen teko kuusi. Meirän kahresta kissoosta kuoriutuu nimittäin piäniä apinan poikasia joulunaikana enkä jaksa päivittäin imuroora neulasia lattialta :-/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän kyllä oikeen hyvin ettei neulasia jaksa päivittäin imuroida, vaikka itse nykyään kyllä joudun imuroimaan ainakin kerran päivässä (eikä se rajoitu ees ainoastaan joulunaikaan) kun tuo meidän yksi pikkutuholainen ruokailee itse :DD!

      Poista
  24. Tosi hienon näkönen on! Meillä laitetaan kuusi vasta pari päivää ennen aattoa, et tuntuu jännältä, miten te jo näin aikaisin:D Mutta tapansa kullakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon :)! Mä haluan nauttia joulusta mahdollisimman pitkään joka vuosi<3

      Poista
  25. Ihana kuusi! :) Me ostettiin just 150cm pituinen vihreä tekokuusi ja hopeita koristeita siihen :) Mietin kauan et otanko valkosen vai vihreen. Mun porukoilla oli aina tapana koristella kuusi vasta paria päivää ennen joulua, mut me koristellaan toi varmaan huomenna :) Viime vuonna meil ei ollu kuusta, mut nyt oon innostunu koristelemaan kotia jouluiseksi ja leipomaan pipareita jne.. Lukaksen (3kk) takia!! x) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :)! Oman lapsen myötä se Joulun merkitys tulee vaan tärkeämmäksi ja on ihanaa koristella ja laittaa kotia :)! Myöhäiset onnittelut Lukaksen johdosta :)!

      Poista
  26. Ihana! Kyl valkoinen kuusi on kaunis, itsekin pitäisi hommata! :)

    VastaaPoista
  27. sori mun kommentit ei koskaan liity varsinaiseen postaukseen, mut: mulla on ihan hirveen lättänät hiukset ja tosi liukkaatkin, vaikka föönäisin pää alaspäin ja sit tupeeraisin peikkotukan ja laittaisin got 2 be semmosta keltasta lakkaa, ihan 15min päästä ne on taas ihan lättänät, niin voisitko suositella jotaki tuotetta tai keinoa miten saisin apua? :) pari postausta sitte mainitsit sen tigi bed headin marenkihomman mutta opiskelijabudjetilla se on vähän liian kallis.... auttaisko vaikka muotovaahto, tiiätkö jotakin hyvää? :) ps. AIVAN ihana kuusi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah joo ei se mitään :D!! Kannattaa just laittaa jotain hiustuotetta ennen föönausta, koska sen jälkeen ei välttämättä tehoa mitkään niin hyvin enää :)got2be:n keltainen lakka on enemmän lyhyelle tukalle tarkoitettu mun käsittääkseni ja koska se ei ole kovin hienojakoista, se saattaa lätistää tukkaa entisestään :) Mä suosittelen tujun lakan sijaan jotain kevyttä ja hienojakoista lakkaa joka antaa hiuksille volyymia mutta jättää kuitenkin liikkumavapautta, esim Syossin tai Tresemmen lakkoja (ei mitään ultra strongia) :) Kuivashampoo/hiuspuuteri on myös helppo tapa tuoda rakennetta ja tuuheutta tukkaan ja niitä löytyy nykyään jokaiselta markettimerkiltäkin! Suosittelen kuitenkin edelleen sitä hiusmarenkia, se on paras ;D Näin joulunalla saattaa olla hyviä tarjouksia tai pyydä vaikka joululahjaksi ;D Kiitoksia paljon<3 Ja toivottavasti tästä oli apua!

      Poista
  28. meil on kotona korotettu huonekorkeus, joten meillä on n. 2.5 metrinen oikea kuusi, jonka iskä käy hakkaamassa metstästä! (<3isi) sit se tuodaan aatonaattona vasta sisälle, ja aattoaamuna yhdes koristellaan! me ollaan äidin kaa kerätty koristeita new yorkkia, lontoota ja pariisia myöten, ja perinteenä on että joka joulu etsitään 6 uutta samanlaista palloa/sydäntä/tähteä, koska meidän perheessä on kuusi henkee! pohjakoristuksena toimii antiikkikultaisia tähtiä varmaan ainaki 50 kpl, ja sit on kaikennäkösiä tummanpunasia blingbling palloja, sydämiä, mitä nyt ollaan ikinä satuttu löytäänkään! omat suosikit on helmipäällysteiset! :) ja valot tietysti! latvaan laitetaan ukin tekemä olkitähti!

    teijän kuusi on tosi ihana, ja mul on ton tyylinen mun omassa kämpässä, mutta pieni niinkuin tiaralla! samoja cupcake-koristeitakin löytyy! :) hauskaa että koristelette joulukuusen jo näin ajoissa! oon jotenki niin tottunu että, pitää oottaa aattoaamuun asti... hauskaa joulunodotusta ja sitä toistakin odotusta teidän perheelle! :) <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥