lauantai 29. joulukuuta 2012

Ostoksilla murun kanssa

Me aloitettiin meidän torstainen kahdenkeskinen shoppailureissu Oton kanssa piipahtamalla Senaatintoria vastapäätä sijaitsevassa ihanassa Kiseleffin talossa juomassa Ciao! Caffe:n herkulliset makulattet. Oli ihanaa pitkästä aikaa istuskella keskellä päivää kahdestaan ihan rauhassa, jutella vain kaikkea hömppää mitä mieleen juolahtikaan. Yleensä kun se kahdenkeskinen aika tarkoittaa vain muutamaa tuntia illalla niin oli todella tervetullutta vaihtelua viettää kiireetön hetki yhdessä pirteänä eikä illalla silmät sikkarassa. Loma tuli kyllä todella tarpeeseen meille molemmille, on saanut pitkästä aikaa olla viikon yhdessä perheen kesken super kiireisen syksyn jälkeen ja katsoa elokuvia (jopa kaksi tai kolme kerrallaan, yleensä nukahdan kesken ensimmäisen leffan vaikka kyseessä olisi joku todella hyväkin pätkä), valvoa myöhään ja kokkailla vaikka keskellä yötä herkkuja yhdessä murun kanssa hihitellen. Tiarakin vaihtoi jo kuun alussa mukavasti lomarytmiin ja ollaan saatu aamuisin nukkua kymmeneen ihan rauhassa. Mutta nyt ajauduin kyllä taas aivan sivuraiteille, jos vaikka laittaisin kuvia kahvilasta!

Kahvilasta suunnattiin hirmuisen räntäsateen valtaaman Aleksanterinkadun alennusmyynteihin pyörimään ja mentiin myös Zaraan tuhlaamaan mun lahjakorttia. Tehtiin ihania löytöjä sekä aleista että Zarastakin, Zarassa alet ei olleet vielä alkaneet mutta ryysis oli sielläkin samanmoinen kuin muissa kaupoissa. Ottokin kulki oikein kiltisti mun mukana ympäriinsä ja jopa kommentoi mun vaatevaihtoehtoja vaikka yleensä toi herra tuppaa olemaan vähän passiivisemman puoleinen näillä yhteisillä shoppailureissuilla. Vissiin lomailu tehnyt hyvää sillekin! Kaupoilta kipiteltiin Vapianoon syömään joka sekin oli aivan huikean tungoksen vallassa kun päädyttiin paikalle lounasaikaan. Ikinä en ole siellä joutunut ruokaa jonottamaan 45:ttä minuuttia, mutta nyt ihan oikeasti kesti niin kauan. Mahduttiin juuri ja juuri istumaan ja meidän vieressä ja ympärillä oli hulluna porukkaa joten en oikein viitsinyt räpsiä kuviakaan mutta eiköhän täällä blogin puolella ole jo aikojen saatossa aika useat ruokakuvat ollutkin Vapianon herkullisista annoksista. Ruokien sijaan voisin esitellä vähän meidän ostoksia ja eilistä päivän asua! 
 Viiksipaita mulle/ ZARA Tiaran tunika/Lindex

Mä rakastuin Zarassa tuohon viiksipaitaan ihan totaalisesti! Se on ihanan pehmeää trikoota ja sopivan pitkän mallinen peittääkseen mun kasvavan pötsin. Ainakin toistaiseksi tuo on niin pitkä että sen voi pukea vaikka leggingsien kanssa ilman että pylly näkyy! Tiaralle löytyi tuollainen ihana tunika Lindexistä ja se oli jopa alennuksessa! Mä rakastuin tuohon hennon vaaleanpunaiseen väriin ja noihin söpöihin pilkullisiin kauluksiin. Eikös olekin muuten suloinen Tipa kun se simmut kiinni esittelee ihania pitkiä megaripsiään?!
 Talvitakki/Lindex Bikerbootsit/ZARA

Mä oon jo pidemmän aikaa etsinyt Tiaralle kivan näköistä talvitakkia ja -kenkiä kaupunkireissuja varten kun edellinen Zaran talvitakki alkoi olla turhan kinttana ja Kuomakenkiä en miellä kovinkaan tyylikkäiksi kaupunkikengiksi vaikka ne ulkoiluun ovatkin oikein hyvät ja tarkoituksenmukaiset. Onnekkaasti bongasin Lindexiltä tuon mustan takin joka myöskin sattui olemaan alennuksessa! Se on kokoa 86 ja hihoista himpun verran reilu Tiaralle, mutta onneksi hihoissa on hyvät resorit joita kääntämällä hihojenkin pituuden sai muokattua sopivaksi. Saattaa jopa olla että takki menisi vielä ensi talvenakin, ainakin alkutalvesta luulen että on vielä ihan sopiva! Ja sitten nuo kengät, pakko kyllä sanoa että suloisimmat talvikengät pikkulapsille jotka olen koskaan nähnyt! Bootseissa on ihanan lämmin karvavuori ja ne tukevat hyvin jalkaa korkean  vartensa ansiosta. Tiara ainakin viihtyy oikein kivasti nuo jalassa ja uskon niille olevan vielä paljon käyttöä. Eikä mua ollenkaan haittaa sekään että niissä on niittejä ja ne sopivat hyvin yhteen mun uusien Steve Maddenin rakkaussaappaiden kanssa!
 Leopardisetti vauvalle (Body, shortsit & pipo)/H&M

Tuo leopardisetti löytyi lasten H&M:stä jossa en ollutkaan käynyt varmaan pariin vuoteen kun aina on tullut käytyä niissä liikkeissä joissa on vaatteita kaikille. Nyt kuitenkin lasten H&M sattui olemaan siinä matkan varrella ja piipahdettiin, oli siellä kyllä enemmän valikoimaa kuin normaali lastenosastoilla. Setti sattui olemaan myös alennuksessa, mä sitä viime kesänä jo kuolasin ja harmittelin kun ei ollut sille mitään tarvetta mutta nyt sitten onneksi oli tarvetta ja nappasin sen mukaan mukavaan viiden euron hintaan! Tuo pipo on aivan ylisöpö!
Päivän asu
Cheer up college UUSI!/ZARA
Hame (mekko)/H&M
Sukkahousut/Lindex
Saappaat/Steve Madden
Käsikoru/Snö of Sweden

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä esiteltävänä löytönä vielä tuo ihana Zaran collegepaita! Mä oon etsinyt persoonallista ja kivaa collegepaitaa jo pidempään ja tuo sopii mun mielestä mulle kuin nenä päähän pirteän tekstinsä vuoksi. Masukin mahtuu kivasti sinne ja paitaa on helppo yhdistellä kaikkien vaatekappaleiden kanssa. Uskon tuolle olevan käyttöä vielä pitkästi raskauden jälkeenkin, sen verran ihastunut olen siihen. Lahjakortille jäi vielä muutama euro tuhlattavaa joten uusi reissu Zaraan luvassa varmaankin heti kunhan alet alkavat sielläkin. Nyt kuitenkin koitan vähän hillitä tätä ostostelua vähäksi aikaa, paitsi tietenkin tarpeellisia vauvahankintoja on tehtävä jonkin verran ennen kuin vauva syntyy. Onneksi aikaa on vielä rutkasti! Mä voisin tästäkin aiheesta kirjoittaa vaikka ihan oman postauksensa, että mitä meillä on aikeissa vauvalle hankkia uutena ja mitä löytyy jo valmiiksi.

Mä palailen mahdollisimman pian, tämän vuoden puolella tulossa vielä masukuulumiset, kooste vuodesta 2012 sekä postaus kaikesta oleellisesta liittyen But I'm a human not a sandwichin siirtymiseen Kideblogit -sivustolle! Ihanaa viikonloppua kaikille!

14 kommenttia:

  1. ompas kivoi kuvia ja noi kaikki vaattet on ihania ja sie oot tosi kaunis:) ps. mistä toi viiksi paita on ?:):)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww voi kiitos paljon :)! Viiksipaita on Zarasta :)

      Poista
  2. olette ihana perhe!! :)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihania kuvia teistä kaikista! :)

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia ja ostoksia! Teillä on kyllä suloinen tyttö ja söpö tuo Tiaran etutukka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon<3 Tiara on kyllä niin söpöliini ihanien pikku hiustensa kanssa<3 :D

      Poista
  5. Ihana collegepaita! Sopii hyvin ton hameen kanssa:) oot niin kaunis aina<3

    VastaaPoista
  6. Onpas söpö toi leopardisetti! Meillä on poikaselle ostettuna samantapainen setti norsukuviolla (http://www.hm.com/fi/product/05855?article=05855-D) koossa 50 tai 56 ja voi luoja mua alkaa itkettää, kun hypistelen sitä maailman pienintä pipoa. :D Oispa jo huhti-toukokuu!

    Joo vauvatarvikehankintapostaus kiitos! Erityisesti kiinnostaisi tuo tulevissa postauksissa oleva "Lastentarvikkeiden turhat ja tarpeelliset" jos vaan sen saa ujutettua samaan postaukseen tai miksei vaikkapa johonkin toiseen jossain vaiheessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi onpa ihana tuo norsusettikin :)!! Ja niinpä, ois ihanaa jos ois jo kevät niin pitkällä ;)

      Mä ajattelinkin että voisin ne kätevästi yhdistää, eli teen sellaisen mahdollisimman pian :)! Se on "vähän" jäänyt :(

      Poista
  7. Voi ihanalta kuulostaa teiän shoppailureissu! Ja hyviä löytöjä ootte tehny :) iteki sain lahjaks lahjakortit Ginaan ja Onlyyn joten kyllä kelpas :D sai kerrankin ostettua vähän paremmat farkut sieltä Onlysta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanuus<3 :) Ja voi kun kiva että sait mieleiset farkut! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi♥