tiistai 11. joulukuuta 2012

Paketointia ja salaman välskettä

Tänään ollaan lähinnä äidin mukavuudenhalun vuoksi pakoiltu lumipyryä sisätiloissa koko päivä, enpä muista milloin viimeksi oltaisiin oltu ihan vain kotosalla näin. Päikkärit neiti sentään kiskaisi parvekkeella että sai vähän raitistakin ilmaa. Yllättävän kivasti sujui koko päivä vaikka yleensä tuntuukin että  viimeistään puolenpäivän aikaan on jo pakko päästä ulkoilemaan! Tiara on innostunut hirveästi piirtämisestä ja piirteleekin jo puuväreillä oikein suloisia ja värikkäitä kuvia paperille. Piirtäminen on neidistä niin hauskaa puuhaa että sillä aikaa mä sain kivasti paketoitua vielä viimeisiä joululahjoja pakettiin. Mun paketointiurakka on tältä vuodelta ohi, nyt on enää Oton vuoro paketoida kaikki mun lahjat. Meni mulla kolme rullaa lahjapaperia ja varmaan lähemmäs parisataa metriä lahjanarua, mutta nyt on mun osalta valmista. Hyvissä ajoin, kerrankin! Muutaman konvehtirasian ehkä laitan vielä pakettiin, voi sitten hyvällä omallatunnolla herkutella kun pitäähän lahjat syödä pois ;) Ja pakko mun on vielä vähän saada paketoida, se on vaan niin kivaa puuhaa että iski oikein haikeus kun viimeinenkin lahja oli kääräisty punaiseen paperiin ja tajusin että taas pitää odotella vuosi ennen kuin saan miettiä lahjoja rakkailleni ja paketoida niitä. Mä kuvasin meidän paketointitarvikkeet jo muutama viikko sitten kun ekan satsin ostin joten tarviekuvista puuttuu osa pakettikorteista ja punainen lahjapaperi, mutta etteköhän te näe ihan tarpeeksi silti! Laitoin osan paketeista kuusen alle kuvanottohetkeksi että sai vähän lisää jouluista tunnelmaa kuviin, sitten vein ne kiltisti takaisin piiloon.


Kuten meidän kaikki muutkin jouluiset koristeet ynnä muut, lahjapaketitkin on verhoiltu hopeaan, mustaan ja punaiseen. Mä päätin että tänä vuonna haluan saada aikaan yksinkertaisen nättejä paketteja ja valitsin mustaa, punaista ja hopeaa yksiväristä paperia. Olen ennen aina käyttänyt kaikenmaailman kuviopapereita ja ajattelin että vaihtelu virkistää! Lahjapaperit, kuten myös musta kiiltävä naru ja punainen mattapintainen naru löytyivät Citymarketin valikoimista. Tigerista bongasin nuo ihanat puiset paketti"kortit" tonttukuvioilla ja hamstrasin niitä muutamaan otteeseen lisääkin, noi oli mun mielestä aivan mielettömän suloisia ja kiva vaihtoehto ainaiselle pakettikorttien liimaamiselle. Kirjoitin nimet lyijykynällä, ajattelin nimittäin että noin söpöjä pakettikortteja voi uusiokäyttää myös tulevina vuosina. Lisäkoristeiksi ostin Tigerista tuollaisen paketin jossa oli hopeita, kultaisia ja mustia koristeruusukkeita ja käytin tuolta ne mustat ja hopeat. Kultaisetkin säästyvät vielä tuleville vuosille! Tiimarista mukaan tarttui joulukuusen, sydämen ja tontun muotoisia 3d-koristetarroja ja yksi liuska "Hyvää Joulua" -tarroja, kun ajattelin että niitä voi liimata myös paketteihin ja kirjoittaa nimen alle jos ei halua noita puisia kortteja kaikissa paketeissa käyttää. Ensi vuonna haluaisin ehkä kokeilla paketoinnissa vielä jotain aivan täysin perinteistä poikkeavaa ja sen lisäksi laittaa ehkä paketteihin pieniä suloisia koristeita kuten vaikka helminauhaa tai pieniä kuusenpalloja. Mutta lopulta, ne on kuitenkin vain paketteja. Paketteja jotka ensi vuonna ainakin meille tuo joulupukki joten niitä ei kovinkaan kauan kerkeä esimerkiksi kuusen alla katselemaan, kääreitä jotka revitään sekunneissa palasiksi ja unohdetaan samantien, pakettikortteja jotka sinkoilevat muiden riekaleiden mukana. Onko se kaiken vaivan arvoista? Löytyykö mun lukijoiden joukosta samanlaisia tai kenties vielä pahempia paketointihirmuja kuin minä? Vihaako joku paketointia yli kaiken?

Huomenna me lähdetään kyllä ulos vaikka taivaalta sataisi kissoja ja koiria, sen verran puuduttavaa sisällä kökkiminen kaikessa kodikkuudessaan kuitenkin on. Tänään napsaisin pari kuvaa Tiarasta Zaran valkoisessa ihanassa mekossa kun muistin yhtäkkiä sen olemassaolon ja säikähdin että mahtuuko se enää meidän kilometrin pituutta venähtäneen neidin päälle! Mutta mahtui se onneksi, kuten supersuloiset ballerinatkin. Itse testailin myös joulunpunaista huulipunaa kun mulla oli niin huipputylsää Tiaran päikkäriaikaan. Mä luovutin tuon aivan surkean "luonnonvalon" kanssa ja käytin salamaa varmaan reippaasti yli vuoden kestäneen tauon jälkeen, armahtakaa mua! Ainakin kuvista saa selvää sentään eivätkä ne ole keltaisia!


Nyt mä käperryn murun viereen katsomaan telkkaria ja tunnustelemaan pikkumurun möyrintää masussa, se on taas tänään ollut aivan villillä tuulella! Enää viikon päivät rakenneultraan, toivottavasti menisi äkkiä tää aika kun en jaksa odottaa! Hyvää yötä teille kaikille ihanille ja ihanaa huomista keskiviikkopäivää!

PS: Enää  alle kaksi viikkoa Jouluun, ihanaa!

33 kommenttia:

  1. miks noi paketit on nyt jo kuusen alla?:D minkä ikänen olitkaan ku tulit raskaaks?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Laitoin osan paketeista kuusen alle kuvanottohetkeksi..." Suosittelen että ekana lukisi tekstin ennenkuin alkaa kyselemään ja miksei paketit voisi olla jo kuusen alla? Eihän tässä ole enää kuin alle pari viikkoa jouluun :)

      Voiii kuule Iina mä oon kanssa samanlainen jouluhullu ja toi paketointi on yksinkertasesti vaan niin parasta! :D Huomenna ois suunnitteilla lähteen ostaa loput joululahjat joten luvassa on ainakin paketoimista ;) Hauskaa joulun odotusta!

      PS. Ihana kun hyväksyit taas anonyymikommentit, koska taidan olla vähän tyhmä enkä osaa kommentoida muuten tänne :DD Ois ollu moneen postaukseen sanottavaa muttaku en osannu kommentoida muuten ku nyt anonyyminä :D Vissiin tänne pitää jotenkin kirjautua sisään vai? :)

      -Nina

      Poista
    2. Paketointi on oikeesti niin ihanaa :)! Toivottavasti löysit kivoja joululahjoja ja toivottavasti oli kivaa paketoida! :) Pahoittelut siitä että anokommentointi on pois käytöstä, olisi mukava lukea edelleenkin sun kommentteja :) Ihanaa joulunodotusta sinnekin!

      Poista
  2. Se on ikävää kun ei auta vaikka tekstiin rautalangasta vääntäis kun aina tulee joku silti kyselemään :DD ja kun Tiaraa aloin odottaa niin olin 19 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sori en ehtiny tolloi lukee postausta ja nii en tie miks sit ees kommentoin!:D :P

      Poista
  3. Oliko teidän toinen tuleva lapsi ihan suunniteltu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan se, aika monessa postauksessakin olen siitä kertonut :)

      Poista
  4. Ihana punanen huulipuna, sopii sulle tosi hyvin :)
    Mä tykkään paketoida ihan kauheesti, vaikken oo siinä ollenkaan hyvä :D Kerran jouduin töissä paketoimaan jollekin asiakkaalle jotain pehmeetä ja mä vähän luulen, että se asiakas on purkanu sen ja paketoinu ite uudelleen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia paljon<3 :D Paketoinnissa (kuten melkein kaikessa) se ärsyttävä klisee että harjoitus tekee mestarin pitää kyllä paikkansa :) Eli jatka vaan rohkeasti jos siitä tykkäät! Mä oon joskus yläasteella ollut joskus kans paketoimassa joulupaketteja kun kerättiin leirikoulurahaa ja muakin aina pelotti että onkohan ne asiakkaat mun paketteihin tyytyväisiä :DD

      Poista
  5. hihii pitää nyt tännekin kommentoida välillä eikä aina facebookkiin ;) mutta joo tota noin me ei olla ostettu yhtä ainuttakaan joululahjaa joten vältyn paketoimiselta tänä vuonna kokonaan :DD luojan kiitos!

    nuo tiaran popot on niin ihanat <3 ja sä niin hehkut punaisessa punassasi :)
    mä en voi käyttää mitään punasta huulissa ilman että näytän vampyyriltä :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii kiva kun jaksoit kommentoida<3 :D ja aijaa, no mut sehän on sit kiva ettet joudu paketoimaan jos et siitä kerran tykkää :D!

      Kiitoksia ihanainen<3 Ja kuule, susta ei sais vampyyria vaikka kuin yrittäs ku oot tommonen kaunotar! :)<3

      Poista
  6. Tosi suloisia paketteja oot väkertäny. :)

    VastaaPoista
  7. oi oottepas te taas niin suloisia! Sun blogia on aina niin ihana lukee ja piristää kummasti omaakin mieltä :) mun on nyt lähiaikoina pitäny tulla useamminki kommentoimaan mut se on aina vaan jääny :) Muistan ku aloin lukea sun blogia sillon ennen ku tiara synty ja jäin heti ihan koukkuun vaikka järjellä ajateltuna meillä ei oikeen oo mitään yhteistä kun oon sua niin paljon nuorempi et elän ihan eri elämän tilanteessa, paitsi et asun ite tällä hetkellä oulussa :D Mut musta on aina niin kiva lueskella sun ajatuksia ja ehkä vähän salaa unelmoida siitä omasta tulevaisuudesta. Tulipa tästä nyt kauhee selostus, mut pää pointtina oli se et sun blogi antaa mulle voimia omaan arkeen :) oikeen mukavaa joulun odotusta koko perheelle <3 p.s muistan sun joskus kirjottaneen et tykkäät kattoo salkkareita, niin meinasitko käydä sitä leffaa katteleen? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia ihana<3 :) Hauska että asut Oulussa ja ihanaa että oot jo noin kauan pysynyt meidän matkassa :) Mulle tuli tosi hyvä mieli sun sanoista<3 Ihana kysymys! :D Kyllä aattelin käydä sen kattomassa, Salkkarit on paras!! :D Mukavaa joulunodotusta sinullekin ja iso kiitos vielä<3 :)

      Poista
  8. Onko Otto jo käynyt intin? :)

    VastaaPoista
  9. Miks pitää meikata hirveesti vaikka oot vaan kotona? enkä nyt tarkota pelkkää huulipuna kokeilua..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no mulla on noissa kuvissa meikkipohja, ripsari, kulmakarvat ja se huulipuna että jos se on sun mielestä hirveesti niin ihan miten vaan :----D Miks sua häiritsee jos haluun näyttää himassakin hyvältä?

      Poista
  10. Enpä oo ennen nähny tuommosia puisia paketti kortteja.Ihania!:) Varmaan ihan hyvä idea lyikkärillä kirjotella niihin,kun nuo tuommoset varmasti kestää hyvin uusiokäyttöö.Mäki tykkäilen kovasti lahjojen paketoinnista ja tänä vuonna löysinkin oikein ihania tarvikkeita siihen.
    Ihania ootte!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en ollu ennen tommosista kuullutkaan mut ihastuin heti! :) Kiva että säkin oot löytänyt ihania paketointijuttuja :) Kiitoksia ja itse oot!! :)

      Poista
  11. Ihania paketteja! Itse oon ostanut vasta yhden joululahjan viidestä, saattaa tulla vähän kiire... :D Sen tosin jo paketoin. Toisaalta tykkään hirmu paljon paketoinnista mutta toisaalta taas oon tosi huono siinä. Nytkin työllä ja vaivalla sain väkerrettyä melkein hyvältä näyttävän paketin käyttäen ihan liikaa teippiä, ja sitten sen jälkeen tajusin, että yhteen juttuun jäi hintalappu. En tosiaankaan käynyt sitä enää purkamaan, ehkä lahjan saajaa ei niin haittaa että se hinta siellä näkyy. Tai sitten nappaan sen äkkiä pois jouluaattona, ennen kuin lahjan avaaja ehtii sitä huomata. :D

    ps. toi sun uus paita on muuten ihan tosi ihana ja sopii hyvin sulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia hirmuisesti :)!!<3 No ei se paketointi oo niin nöpönuukaa, en usko et kukaan loukkaantuu jos vahingossa unohtuu hintalappu tms :)! Ajatus on tärkein :)

      Poista
  12. Ymmärrän täysin sun haikeuden kun lahjat on kääritty, nimittäin minäkin rakastan paketointia! Tämä pakettifriikki oli niin tarkka lahjapaperin suhteen että kiersin lähes kaikki kaupungin kaupat läpi löytääkseni mieleistä.. :D

    Hyvää joulunodotusta!

    -Äiti 22v

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah ihana, niin mäkin varmaan ens vuonna teen kun saan olla liikkeellä ilman tätä pötsiä ja jaksan kierrellä :D! Hyvää joulunodotusta teillekin :)<3

      Poista
  13. haluutteko tietää tulevan pikkusenne sukupuolen yllätyksenä vai haluutteko tietää etukäteen?:)

    VastaaPoista
  14. Yksi paketointi-intoilija ilmoittautuu! Monta vuotta oon halunnut paketoida kaikki lahjat nätisti, sama jatkui tänäkin vuonna :) Tuo Tiaran mekko on tosi nätti, niin kuin tyttö itsekin!

    Mukavaa joulua koko perheelle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paketointi on parasta!! :) Tiara kiittää kovasti ja minä myös<3 Mukavaa joulua sinullekin! :)

      Poista
  15. Mitämitä huulipunaa tuo on?? ihanan väristä :)

    VastaaPoista
  16. Hihii, tosi söpö lapsi! Ja sä oot hirveen kaunis :o

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥