lauantai 8. lokakuuta 2011

MOI!

Meillä oli pelottava viimeyö! Ensin pikkuneiti nukahti kiltisti itse omaan sänkyyn kun vietiin nukkumaan ja ekan yösyötön jälkeen nukahti uudestaan kiltisti. Kolmen aikaan herätettiin neiti syömään toista kertaa ja mä jäin pikkusen kaa meidän sänkyyn makoilemaan kun Otto meni lämmittään maitoa. Yhtäkkiä pikkunen oksensi suusta ja nenästä ja sen jälkeen vuoroin huusi suoraa kurkkua ja haukko henkeä. Pikkuneiti ei selkeesti pystyny hengittään melkeen ollenkaan ja meni ihan punaseksi ja se oli ihan kauheeta ku ei tienny yhtää miten vois helpottaa sen oloa. Taputeltiin selkää ja hyssyteltiin mut mikään ei auttanu. Soitettiin sit terveysneuvontaan ja sillä aikaa neiti yskäs yhtäkkiä ja sen jälkeen alko hengittää normaalisti ja rauhottu.
                   En vielkään tiiä et mistä se johtu, oiskohan pikkusella sit menny nenä  ja kurkku tukkoon samalla kun se puklas tai sit kurkussa oli joku karva tai jotain koska sen yskäsyn jälkeen se loppu kun seinään. Mut se oli oikeesti pelottavinta ikinä, ihan kauheeta. Vaikka tää koko hässäkkä kesti ehkä 10 minuuttia nii se oli varmasti yks mun elämän kauheimpia kokemuksia, ei sitä voi ees kuvitella miten kauheeta se on ennen ku itte on pelänny oman lapsen puolesta. Siinä tilanteessa mä olin ihan rauhallinen onneksi ja pystyin toimimaan mut sit kun pikkunen oli rauhottunu ja alkanu syötön jälkeen uudestaan nukkumaan nii sit mulla tuli itku ja hätä :(. Nytkin mua pelottaa ihan hirveesti ku pikkunen on omassa sängyssä nukkumassa vaikka kaikki on ollu ihan hyvin koko päivän.
                     Mutta nyt ilosempiin aiheisiin! Tänään on ollu kiva päivä, nukuttiin pitkään Oton ja pikkuneidin kanssa ja sit iltapäivällä Oton veli tuli tyttöytävänsä kanssa kylään. Äiti leipo meille pullia ja hengattiin vaan ja juotiin kahvia. Saatiin Oton veljeltä ja sen tyttöystävältä lahjaksi sellanen Kotiruokaa vauvalle -kirja. Selailin sitä ja se vaikutti just hyvältä, siel oli kaikkii tosi helppoja reseptejä ja siitä on varmasti hyötyy sit ku aletaan maisteleen soseita ja pitkään sen jälkeenkin ku lihat ja muut tulee kuvioihin.
                        Toinen iloinen juttu on se että mä päätin tänään läpällä kokeilla et meniskö mulle viel napakoru vai onko toi reikä umpeutunu ja sehän meni! JES! Mä otin napakorun pois jo ihan alkuraskaudessa, reilusti ennen rakenneultraa. Heti ku masu alko vähän kasvaa/ turvota nii toi reikä tuli kipeeksi ja meni punaseksi nii oli pakko luopua siitä korusta, mut onneksi nyt sain sen takas! Ois kyl harmittanu niin paljon jos toi reikä ois menny umpeen koska otin napakorun vasta kaks vuotta sitten ja maksoin siitä sillon paljon ja sen jälkeen oon hamstrannu hirveesti niitä koruja, ihanaa päästä taas käyttämään niitä. Mut tässä ois vähän päivän asuu:



Päivän asu:
T-paita ja korvikset - H&M
Farkkuleggingsit - Gina Tricot


Mulla on uusi lempiharrastus: räpsiä kuvia Otosta ja pikkusesta, ne vaan on maailman sulosimpia yhdessä! Tänäänkin oon taas täyttäny kameran muistikorttia sadoilla otoksilla, pitää varmaan kohta ostaa taas uus ulkonen kiintolevy ku loppuu koneesta tila kesken.. Tässä muutamia tän päivän otoksia:







Mut nyt mä taidan tästä alkaa syömään mun uutta herkkua; Valion raparperipaistos kerrosjugurttia! Ihan sikahyvää, syön sitä jokapäivä nykyään! Hyvää yötä kaikille♥

14 kommenttia:

  1. Teidän pikkuneiti on vaan jotain niin sulosta :3

    VastaaPoista
  2. Vooi että sä oot nätti! <3 Ja tykkään hirveesti sun t-paidastas. ;)
    Kauhee toi pikkuneitin yöllinen, toivottavasti se oli vaan joku yksittäinen kerta et hällä meni vaiks henkeen jotai tai oli nielly paljo ilmaa tjsp! Mut tuskin se oli mitää vakavaa jos muuten on ollu kaikki nyt kunnos, mut uskon et toi pelästytti teitä tosi paljon. :(

    VastaaPoista
  3. aivan ihana toi viiminen kuva! ♥

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia!!
    Onneks selvisitte vaa säikähdyksellä viime yöllä, kuullostaa ihan kauheelta :(

    VastaaPoista
  5. aaww, kuinka söpöjä voi kuvat olla? ♥ ihania! ja toivottavasti pikkusella on nyt kaikki hyvin ja jäi toi yöllinen vaan siihen kertaan!

    VastaaPoista
  6. Pitäsköhän hankkii tommonen kotiruokaa-vauvalle-kirja ihan vaa itelle omiin kokkauksiin kun yleensä noi kokkikirjat on täynnä kaikkii iha sikarandomeita aineksia mitä keillää ei löydy kaapista.... tonne ei nyt varmaa mitää hirveen eksoottisia ainesosia oo pistelty!

    teidän vauva on super kaunis! :)

    VastaaPoista
  7. Mun tutun lapselle kävi samalla tavalla ja meni siniseks, joutu sit lähtee ampparilla sairaalaan seurantaan yhdeks yöks :/ Hui, kauheita tilanteita!

    VastaaPoista
  8. Voi herranlettas, tuo teiän typykkä on vaan niin sulonen! <3

    Aika kauheeta, onneksi selvisitte säikähdyksellä!

    VastaaPoista
  9. että mie rakastan tot sun KISSin paitaa <3

    VastaaPoista
  10. voi millanen kokemus sulla oli :/ onneksi ei tapahtunu mitään ja selvisit vaan säikähdyksellä! oi miten kaunis oot aina, mäki ootan et mun pidennykset tulee ja pääsee olee taas normaali oma ittensä :D pikkunen on niiin ihana<3 - fani

    VastaaPoista
  11. Oi,toivottavasti ei ollu mitään vakavaa♥ Toi ois ihan hirveetä! ://
    Ja miten sä osaatki olla noin nättinä aina! Ihana asu ja ihanat hiukset♥♥
    Noi vauvakuvat sai mut hymyilemään ja heti päivä parantu! :) Kiitos Iina ku jaksat aina päivittää tätä blogia,vaikka teillä onki jo pikkunen :))
    -Aino

    VastaaPoista
  12. niin hellyyttäviä nuo kuvat missä vauva on teidän kanssa! Ihan superpakkaus koko perhe <3

    -Epa

    VastaaPoista
  13. Meillä meidän tyttö yks yö nukku selälleen ja pulautti, niin sehän alko kanssa haukkomaan henkeään ja kakisteli kurkkua..
    Kauhee korina vaan alko kuulumaan ja nappasin salamana tytön syliin ja herätin miehetki tietty. Onneksi se kohtaus meni sitte nopeesti ohi.
    Monesti voi puklut tarttua vauvan kurkkuun ja aiheuttaa tommosia :( Kamalia!!

    VastaaPoista
  14. Elina: Hihii onhan se kyllä♥

    Karo: Aww kiitos kaunis muru♥ Ja joo me säikähdettiin tosi pahasti, mut onneksi kaikki on ollu ihan hyvin sen jälkeen :) Toivottavasti noin ei käy enää ikinä :((

    Anonyymi 0.10: Kiitti♥

    Juuli: Kiitos! :) Ja joo se oli iha hirveetä, onneksi ei oo toistunu :/

    Maiju Katariina: Aww, kiitos :))♥ Ja joo on kaikki nyt hyvin, toivotaan tosiaan niin :)

    Saga Nicole: Haha joo ei tuol mitää kovin eksoottisii oo mut noi on lähinnä aika yksinkertasii soseita noi ruoat et ei mun makuhermoja ainakaan luultavasti niin paljoa hivele suurin osa noista resepteistä, mut semmosii mist vauvat tykkää :D Ja onhan se tommonen nättineiti♥

    BUUHANNA: Voiei vähän kauheeta, onneksi meillä meni sentään itestään ohi ://

    Sirkku: Hihi on se tommone pallero♥♥ Ja joo, säikähdettiin kyl ihan urakalla! :(

    millA: Haha kiitos :))

    Fani: Nii no ei se mulle ollu nii kamalaa ku pikkuselle, mut onneksi pieni on nyt kunnossa♥

    Aino: Ei onneksi ollu mitää vakavaa loppujenlopuksi :) Kiitos sulle ihan hirmusen paljon♥ Ihana et tykkäät ja kiva kun jaksat aina kommentoida! :)

    J-E: Voi kiitos paljon, ihanasti sanottu♥ :)

    Anonyymi 13.33: Joo toi on ihan kamalaa, onneksi teki selvisitte vaa säikähdyksellä, toivottavasti noin ei käy enää ikinä :((

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥