torstai 20. lokakuuta 2011

Pahoittelut pitkästä tauosta!

Oon oikeesti todella pahoillani siitä että tää tauko venyi näin pitkäksi, tosin musta riippumattomista syistä. Meidän netti ei oo toiminu maanantain jälkeen ennen kuin vasta tänään (ah welho loistava laajakaista!) joten en oo päässy postaileen. Nyt mulle onkin kertyny ihan hirmuinen määrä asiaa joten ajattelin tehdä teille kaksi postausta, meidän yleiset kuulumiset viikon ajalta ja sitten toisen meidän tänään 1kk täyttävästä pikkuprinsessasta. Kerrankin mulla ois ollu postausaiheita vaikka millä mitalla niin sitten netti ei toimi... Mut toivottavasti tää postaus ees vähän hyvittää tilannetta.

Aloitan siis ihan alusta, viime viikonlopusta. Perjantaina mun ystävä Netta tuli Jyväskylästä tänne kosmetologimessuille ja tuli sitten piipahtamaan meilläkin moikkaamassa tulevaa kummityttöään. Käytiin Itäkeskuksessa pyörimässä ja löysin ihan unelmakengät mutta päätin olla järkevä enkä ostanu niitä vaikka harmitti kauheesti ku ne jäi kaupan hyllylle ja sieltä ne katteli mua tosi surkeena kun olin ne hylännyt.  Mut silti olin ylpee ku en ostanu niitä! Netta ei kerenny olla meillä himassa kauaa ennen kun sen piti lähtee steissille Ouluun menevään junaan mut kerkesi kumminkin käydä katsastamassa meidän supersotkusen residenssin.



Lauantai ja sunnuntai hengailtiin vaan Oton kanssa kotona. Viikonloppuihinkin on tullu ihan uudenlaista juhlantuntua nyt kun Otolla on säännöllinen kasista neljään -duuni. Ennen meillä ei ollu mitään säännöllistä rytmiä kun Otolla oli vuorotyö mut nyt on kyl kiva ku voi tehdä suunnitelmia vaikka parin viikon päähän viikonlopulle ku tietää et se on varmasti vapaa. Helpottaa elämää ku voi suunnitella eikä tarvi elää vaan viikko kerrallaan. Viikotkin menee nopeesti ku on aina viikonloppu mitä odottaa, ennen kaikki päivät oli ihan puuroa eikä ollu mitään aikakäsitystä et oliko kulunu viikko vai kaks.
                              Täytyy todeta et se mistä raskausaikana vaan haaveilin on vielä ihanampaa nyt kun se on oikeesti mahdollista, nimittäin kiireetön köllöttely sängyssä viikonloppuisin koko perheen voimalla. On ihana heräillä kolmestaan rauhassa ja halia pikkuneitiä♥ Ne on varmasti viikon parhaita hetkiä kun lauantaiaamuna herää pikkuneidin ölinään ja nostaa sen meidän sänkyyn köllimään. 







Lauantain päivänasu:
Toppi - Monki
Farkut - Dr. denim
Kaulakoru ja vyö - H&M
Kengät - Turkista

Maanantaina Jenni ja Derya  tuli käymään meillä kattomassa neitiä ja Jenni teki mulle geelikynnet. Oon aina halunnu rakennekynnet mut en koskaan oo saanu aikaseksi ottaa niitä mut nyt oon maailman tyytyväisin kun Jenni teki mulle nää. Näistä tuli just sellaset ku halusinkin ja oli ihana nähdä tyttöjä pitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumisia kynsienlaiton lomassa. Jenni tekee noita kynsiä siis 30euron hintaan joten jos jotain mun pääkaupunkiseudulla asuvista lukijoista kiinnostaa halvat mut upeat ja kestävät rakennekynnet nii käykää vaik kommentoimassa tonne Jennin blogiin . Jenni on tosi ammattitaitonen ja on ihan kunnon välineet ja kauheesti erilaisia geelejä ja glittereitä joten varmasti löytyy jokaselle jotain. Tässä on viel kuvaa näistä mun kynsistä:



Kylläpäs mun sormet näyttää harvinaisen tyhmiltä ja nakkimaisilta näin suurennettuna :D! Mut nii näissä kynsissä on pinkkii ja hopeeta glitterii et aikamoiset barbikynnet otin. Noi on vähän kirkkaamman pinkit luonnossa kun näissä kuvissa. Mitäs pidätte? En halunnu liian pitkiä näin aluks ku en oo tottunu tälläsii pitämään mut tää pituus on ainaki osottautunu oikeen hyväks, ei oo ollu mitään ongelmia vaipanvaihdossa tai pikkuneidin pukemisessa ja dataaminenkin onnistuu oikeen hyvin. Saas nähdä sit kun nää vähän vielä kasvaa täst et miten sit luonnistuu kaikki hommat, mut enköhän kerkee tottua tässä samalla kun ne kasvaa.
                      
 Muistatteko ne kengät jotka mainitsin alussa? Joita kuolasin Itäkeskuksessa perjantaina? Kyl te mut varmaan sen verran hyvin tunnette jo et enhän mä pystyny niit kenkii sit kumminkaan lopulta jättämään sinne kauppaan vaan kävin tiistaina sit hakemassa ne itselleni. Kengät on ihan superhyvät jalassa huimista koroistaan huolimatta ja oon kyl tyytyväinen mun ostokseen. Hintaa oli 69,90 eli ei paha ollenkaan!




Korkoa noilla konjakinruskeilla ihanuuksilla on siis 12cm mut toi 2,5cm platform kumminkin vähän helpottaa ettei oo ollenkaan paha oikeesti toi korkeus! Ostospaikka oli DinSko. Tässä vielä kengät tositoimissa eilisessä päivänasussa:



Keskiviikon päivänasu:
Takki - H&M
Farkkuleggingsit - VILA
Laukku - Primark
Tuubihuivi - Seppälä (uusi)
Kengät - DinSko

Eilen Oton täti tuli moikkaamaan meidän vauvelia ja tuomaan ison kassillisen ihania vaatteita pikkuneidille. Niitä oli niin paljon etten jaksanut kaikkia kuvata mutta tässä on mun ehdottomat suosikit: 

Ellen ihana pipo, trikoopaidat ja leggingsit

Disneyn ihanan pehmeä neulehuppari ja suloinen punainen yökkäri
Sellainen viikko meillä on siis ollut, joka päivä jotain ohjelmaa, tänään onkin sit vaan normaali himapäivä, kaupassakäyntiä, ruuanlaittoa, blogien lukemista vihdoin monen päivän tauon jälkeen ja höpsöttelyä pikkuneidin kanssa. Toki teen myös sen postauksen vauvelista kun ikääkin on tänään tosiaan sen 1kk! Hauskaa päivää kaikille, mä palailen illalla♥

Ainiin ja se ulkoasu, nyt on vihdoin blogilla kunnon banneri! Mitäs pidätte?

26 kommenttia:

  1. En oo ennen tajunnukkaa että tollasis kengis on usein sillei et jalka on oikeesti siel sisäl korkeemmal mitä ulospäin näyttää ettei ookkaan niiiiin varpail kävelyy :D Siistit kengät!

    VastaaPoista
  2. Ihana uus banneri! Oot ihan super kaunis noissa kuvissa ja ihana kuva otosta ja vaavista nukkumassa ♥♥ Odottelen illan postausta :)

    VastaaPoista
  3. aivan ihan uus banneri (: leopardi tyttöset <: ootte niin kauniita! ja noi kyynnet aivvan ihanat ! toi pituuskin on todella hyvä ettei oo liian pitkät!

    VastaaPoista
  4. Ihana uus banneri :) <3 Sekä ihania kuvia rinsessasta! Susta ei kyllä yhtään huomaa että oot ihan vähän aika sitten synnyttänyt ;oo
    Kiva pitkästä aikaa myös kuulla teijän kuulumisia :)

    VastaaPoista
  5. Vooi teidän pikkunen on NIIIIN suloinen!! :) aivan tositosi söpö lapsi! :) kattelin varmaaan 10min tota kuvaa hänestä!

    VastaaPoista
  6. miksi pittää kääntää jalkaterät tollee sisäänpäin kuvissa?

    VastaaPoista
  7. tosi upeet noi kynnet!!!! :) harmi kun en asu sie päin ois saanu tehä mulle kans :( :D
    Ja teidän vauva on ihan äly söpö<33
    ja uus banneri on kiva! (=
    odotan jo sitä vauvan 1kk postausta ;)!

    VastaaPoista
  8. Leopardiemo söpösen pentunsa kanssa!

    Toi on muuten jotenkin aivan ihanan pirteä toi Disneyn punainen yöpuku :)

    VastaaPoista
  9. Toi banneri on ihana! Ja noi kengät kans! :)

    VastaaPoista
  10. aivan ihana toi banneri ! ihanaa ku lapsella sekä mamilla on gepardi kuviota ;)

    VastaaPoista
  11. Sinäkö juuri synnyttänyt,ei uskois! :) Kaunis äiti ja tyttö <3

    VastaaPoista
  12. Kiva banneri, mutta olisin ehkä ite valinnu jonku muun ku mustan tekstin, jonku joka näkyis paremmin, eikä tarvis väkisellä tihrustaa (sokea kun ilmeisesti olen). Se ois aika upee jos tekstistä sais kultaisen, mutta mutta.

    VastaaPoista
  13. Ihana banneri♥ Tykkään! (:
    Kivoja asuja myös! Oot kyllä nätti! Vaikka oonki sanonu ton jo monta kertaa mutku sä vaan oot :))
    -Aino

    VastaaPoista
  14. moii <3 meinasin jo huolestua että onkohan sielläpäin kaikki hyvin, kun on ollut hetken hiljaiseloa. olin jo tulossa facebookkiin huutelemaan sua :D mutta hyvä että kaikki siellä hienosti :) ihana banneri, tosi hyvät kuvat teistä, ja tyttö senkun söpönee :) illan postausta odotellessa!

    VastaaPoista
  15. Ihana toi uus banneri! Oot niin upeen näkönen, ei uskois, että olisit vasta synnyttänyt! :) Pikku neitikin niin söpö ja ihana ku molemmilla tollaset leopardivaatteet :)

    VastaaPoista
  16. Ihania kuvia ja mukavaa, että olet taas saanut bloggerin ja netin toimimaan :) Todella suloiset nuo Disneyn vaatteet <3

    Lapsiperheen koti tuppaa olemaan aina enemmän tai vähemmän sotkuinen :D Sanon aina näin, mutta odotahan kun pääsee pieni neiti itse touhuamaan ja levittämään lelujaan (ja kaikkea muutakin mitä saa käsiinsä), sitten sitä sotkua vasta onkin.. :D

    VastaaPoista
  17. Onko tuolla Netalla omaa blogia? tosi kivat kynnet<3 nuo sun pidennykset on toosi pitkät,eikö ne haittaa koskaan ns.normaali elämää?

    VastaaPoista
  18. Tykkään tosi paljo uudesta bannerista :)

    VastaaPoista
  19. ihana banneri, kaksi marjaa! 8)

    VastaaPoista
  20. Huippu banneri! Siiiiis mitä, nytkö teiän pieni täyttää jo kuukauden? :O Käsittämätöntä! Aika menee niiiin vauhdilla. :)

    VastaaPoista
  21. rakastan tuota banneria, aivan älyttömän ihana!! =) <3 ihan näin uteliaisuudesta vielä, mitä otto tekee työkseen? (:

    VastaaPoista
  22. Anonyymi 14.50: Hahah joo toi on kätevä toi korokepohja nii tekee kävelystä helpompaa ;D Kiitos :)

    Anonyymi 14.52: Voi kiitos ihan hirveesti :)♥ Ja noi mun murut on kyl maailman sulosimpia ku ne nukkuu yhessä :)

    Fani: Kiitos paljon Fani♥ :) Mäki oon kyl tyytyväinen näihin kynsiin, Jenni on tosi taitava! :)

    Ansku: Kiitti, kiva et tykkäät! :)♥ Ja on mulla vielä kyl toi löllönahka tossa ja vielkää ei mee ku ehkä puolet housuista jalkaan :D mut pikkuhiljaa :) Pitääpä mennä lukeen teidänki kuulumisia ku en oo koko viikolla päässy lukemaan! :)

    Millu: Aww, onhan toi söpöli♥

    Anonyymi 17.50: Mulla oli kahdessa kuvassa jalat silleen ja noita kuvia oli aika paljon enemmän :-----D Miksen sais laittaa niin? Se oli kiva asento sillä hetkellä :)

    Roosa: Voi kiitoksia :)♥ Ja joo Jenni on kyl nii hyvä tekeen noita! Nyt on postaus luettavissa meidän söpöliinistä! :)

    Seagull: Juu toi on meiän pikku leopardinpentu♥ Mäki tykkään siitä :)

    Nora: Kiitos :) Mäki rakastuin noihi kenkiin!!

    Jonna: Kiitos! Haha mä mietin kauan et millasen teen ja sit keksin ton idean :D

    Anna: Aww kiitoksia♥ :)

    Anonyymi 19.00: Nii toi on totta et se teksti ei näy kunnol mut kaikki muut värit näytti tyhmilt ja semmosta oikeeta kullanväristä en osaa tehdä ku en tosiaan oo kovin etevä noiden tekemisessä :DD

    Aino: Aww kiitos hirmusesti, ihana kun jaksat aina piristää :))♥

    Minna: Joo en oo facebookiinkaan päässy ku ei oo ollu tota nettii :(( Ja kiitos paljon! Onnea vielä Nicollekin♥ Ja nyt on postaus tullu!

    Moona: Voi kiitos :) Mä innostuin ku muuistin et neidil on toi leopardihaalari ja sit keksin et voidaa pukeutuu samalla tavalla :DD

    Jonna: Kiitos :)) Joo tosi mukava et sain toimimaan,oli "vähän" tylsää päivisin ku Otto oli töissä ja pikkuneiti nukku :D Ja joo voin vaan kuvitella kui sotkusta meil on sitte ku toi pikkunen alkaa viel sotkemaa meiän kahden lisäksi :DD

    Anonyymi 20.17: Netalla ei oo blogia :( Ja kiitos paljon♥ Ei haittaa ollenkaan, jos teen jotai missä hiukset on tiellä nii laitan ne kiinni :)

    Mm: Kiitos, kiva että tykkäät :)

    Anonyymi 20.28: Kiitos, hahah ;D ei marjoja vaan leopardeja! :D

    Sirkku: Voi kiitos! Joo nyt se jo täytti, ei tässä itekkään pysy perässä! :DD

    Anonyymi 21.49: Kiitos paljon, kiva et miellyttää silmää! :) Ja Otto on sellanen asiakasneuvoja periaattees en tiiä miten muuten selittäisin sen ymmärrettävästi :D Mut toi on ihan loistoduuni, en ois ikinä uskonu et meil vois kydä nii hyvä tuuri et Otto sais sen! :)

    VastaaPoista
  23. sä näytät oikeesti aina vaa niin upeelta, noi sun vaatteet on aivan ihanat, hiukset ja meikit on täydelliset, sopii sulle ihan mielettömän hyvin! Noi kengät on aivan ihanat, kattelin itekki noita samoja, mut mun kengät jäi sinne kauppaan :--( ..toistaseks.
    Muutenki pikkuprinsessa on niin sulonen<3

    VastaaPoista
  24. tosi kivan näköset kengät ! Harmi et mun jalalle ei löydy kenkii,..(koko34-35) Toi banneriki on tosi kiva : ) parempi ku se edellinen :))

    VastaaPoista
  25. tykkään uudesta bannerista:) tosi hyvä!

    VastaaPoista
  26. en mää sanonu että sää et SAIS laittaa jalkoja niin, mutta pointti oli se että koska (et varmaan ole itsekään voinut olla huomaamatta), että niiiiiin monet nuoret laittavat jalkansa noin kun otetaan kokovartalokuvia.. ajattelin nyt kun olet asialliselta vaikuttanut ja harrastat valokuvausta paljon, että osaat selittää miksi tuo asento on niin suosittu. saako se jalat näyttämään kuvissa paremmalta tms.. ja pientä kritiikkiä siitä, että vaikka olet saanut paljon negatiivista kommenttia aikanaan, niin joka ikinen neutraali/ei ''oot niin ihq<33'' ymsyms kommentti ei ole tarkoitettu vittuiluna tai loukatakseen sinua.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥