sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Sunnuntailagausta ja ylläri!

Mulla tuli aamul sellanen kunnon inspiraatio et haluun tehdä tänää jotai kehittävää, lähtee vaik jonnekki keskustaa pyörimään ja laittauduinkin siinä jopa. Laitettiin sit ruokaa ja leikittiin pikkuneidin kaa ja sit mun inspiraatio hyvin onnistuneesti hävis siinä samalla ku söin ja tästä tuli yhtä laginen sunnuntai kun niin monesta edellisestäki. Mut ei siinä mitää väärää oo mun mielestä, sunnuntaisin on kiva vaan rentoutuu kotona rauhassa ja olla tekemättä mitään turhan järkevää.
                       Ollaan syöty ihan liikaa ja leikitty ton ihanan pikku murusen kanssa. Leikkimattoa kokeiltiin tänään uudemman kerran ja ne roikkuvat lelut ei vielä innosta yhtään mut toi musiikki- ja valopaneeli on vissiin jo ihan mielenkiintonen. Ainakin toi neiti sitä tapitti innossaan vaikka kuinka kauan. Käytiin me ruuan ja leikkien jälkeen sentää ärrällä hakemassa limuu ja dippikastiketta, siinä oli ihan tarpeeksi tekemistä tälle sunnuntaille. Tässä on vähän kuvamateriaalia meidän sunnuntaihetkistä:

Ihana vastaherännyt pallero♥

"Toi on tosi jännä toi leikkimatto ku siinä on vilkkuva valo ja kuuluu biisejä!"

"Isi laitto mulle silmälasit mut nää on ihan liian isot!"




Päivän asu:
Kaikki - H&M
(tosi monipuolista, tiedän :D)

"Äitin syli on paras nukkumapaikka ja siinä on hyvä pyöriä ympyrää ja potkia äitiä"
 Pikkuneidin päivänasu:
Body - H&M
Röyhelöpökät - Lindex
Pörrösukat - Name It

"Nassua on kiva hipelöidä aina samalla kun nukkuu"

"Paras nukkuma-asento on sellanen joka vaihtuu sekunnin välein, ei paikallaan oo kiva nukkua!"

"Murr oon iso ja pelottava jääkarhu!"
Tehtiin me sentään jotain normisunnuntaista poikkeavaa, nimittäin tällainen ylläri saatiin murusten kans aikaseksi teille:


Älkää välittäkö mun erittäin epäedustavasta ulkonäöstä tai siitä et oon tosi laginen :D. Pikkuneiti siis teki tässä videonkuvaushetkellä tavaraa vaippaan nii saatte kuunnella sen ihanaa ärinää :D..Eli päätin sit tehdä tän jo nyt vaik tota äänestysaikaa oli viel hetki jäljellä kun kumminki niin moni toivoi videota jossa ollaan kaikki kolme yhdessä. Voin sit myös myöhemmin kuvailla tosta pikkusesta ihan oman videon ja luultavasti sellaisen meikkivideonkin voisin tekaista joku päivä. Te jotka äänestitte "jotain muuta" niin kertokaa viel jos teil on jotain muita videopostausideoita!

Mutta nyt mä alan vastaileen noidin edellisen postauksen kommentteihin. Kertokaa ihmeessä mitä piditte meidän pikku videoylläristä ja miten teidän viikonloppu on menny! Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille ja hyvää alkavaa viikkoa myöskin♥

37 kommenttia:

  1. yritin kattoo tota videoo, mutta ku painoin 'play' ni tuli että 'tämä on yksityinen video' o; mistä se vois johtuu? o:

    VastaaPoista
  2. mullekkaa ei näkyny :(

    VastaaPoista
  3. ei mullekkaa, ois kiva jos näkyis! :)

    VastaaPoista
  4. mullakaan ei toi video näkynyt :(

    VastaaPoista
  5. Nyt pitäis näkyy, hyvä et sanoitte! :)

    VastaaPoista
  6. Nyt näky:-) ihana video!! Lisää näitä

    VastaaPoista
  7. Voi sulosuus pikkusta! hei kiva postaus! : ) ja video näkyi!

    VastaaPoista
  8. ihana video :) ootte oton kanssa näyttävän näkönen pari :) ja ihana pieni tyttö <3 täällä viikonloppu on mennyt hyvin paitsi meidän herra on ollut aika aamuvirkku, kuudelta huudellut että äiti ja isi ylös! anoppilassa oltu syömässä ja eilen sitten illasta saatiin miehen kanssa vähän laatuaikaa ja oltii ystävä pariskunnan kanssa keilaamassa :) hyvää sunnuntaita sinnekkin!

    VastaaPoista
  9. oi miten ihana video! :)
    ois kiva, jos viitsisit, niin kävisit kattomassa mun blogin, ja laittaisit vähän kommenttia mitä olit mieltä :) ois kiva kuulla mielipide ns. ammattilaiselta :D kiitos jo etukäteen! :)

    http://howyouseetheworldhow.blogspot.com/

    VastaaPoista
  10. "se on meiän ihana pallero" ihan kun se vastais siihen et "niin oon" :D aivan ihana<3

    VastaaPoista
  11. tuli tässä mieleen, että alatte kohta varmaan leluja hankkimaan; mun nyt 9kk vanha pikkusisko sai nimiäislahjaks tälläsen http://lelupuoti.valmiskauppa.fi/sophie-the-giraffe-lahjapakkauksessa-p-1524.html
    eli tollanen kirahvi :D on tykänny ihan mielettömästi! ite oon aikeissa ostaa tollasen omalle pienelle sit sillonku sellasen aika tulee :)

    VastaaPoista
  12. Ihana video :DD Duckface! Ootte tosi sulonen perhe!♥

    VastaaPoista
  13. Voi että kun mulle tuli jotenkin hyvä mieli tosta videosta! Äsken olin vielä ihan maassa, kun masentaa tällähetkellä taas vähän kaikki. Mutta tosiaan, tulin hirveen iloseks! :D Ootte sulosia yhessä ja valtavasti onnea teille, te ootte ansainnu kaiken hyvän! ♥

    VastaaPoista
  14. Oi awws ootte sulosii :D ♥♥♥

    VastaaPoista
  15. Teidän vauva on kyllä niin suloinen:)!

    VastaaPoista
  16. Tulee kauhea vauvakuume ku kattoo näitä kuvia :D

    VastaaPoista
  17. ihana tyttö <3 vauvakuume vaan nousee ;D

    VastaaPoista
  18. Oi! Ihana ylläri!! ♥ On toi kyllä sulonen!♥ Ja mä en nyt oikee tässä elämäntilanteessa pysty hankkii lapsii... Vaikka kovasti haluisinki (:
    Ja toi on ihana kuva,jossa pikkusella on karvapuku päällä! :)

    VastaaPoista
  19. Ihania kuvia pikku prinsessasta ja koko perheestä :,) tykkkäään ^^

    VastaaPoista
  20. voi ihana :') iha ehottomasti lisää näitä! aww :3

    VastaaPoista
  21. ai ku oli kiva tulla katsomaan sun blogia ku siellä odotti pieni video ylläri, aivan ihana <3 ootte kyllä todella ihana perhe :)

    VastaaPoista
  22. Toi video piristi ihan kamalasti mun maanantaipäivääni! Ootte kyllä ihania :) ♥ Ehdottomasti lisää videopostauksia, kunhan vaan jaksatte niitä väsäillä!

    VastaaPoista
  23. aivan ihania kuvia ja kiva video :))

    http://thelittlenotebook2.blogspot.com/

    VastaaPoista
  24. Anonyymi 19.43: Kiitos paljon! Joo pitäis tehdä useemmin, ei se nyt nii vaikeeta oo ees! :)

    Amrjo: Kiitti! Ja hyvä että näkyi :)

    Minna: Voi kiitos paljon ihanuus♥ Meidän neiti onneksi on viel toistaseksi ainakin aamutorkku, mut eiköhän siitäkin viel kehkeydy aamuvirkku ajanmittaan ku niin noilla lapsilla tuppaa usein käymään :D Ja ihana että saitte viettää laatuaikaa! Hyvää alkanutta viikkoa teidänkin perheelle :)♥

    Amalia: Aww, kiitos paljon :) Ja hei en mä mikää ammattilainen tosiaankaan oo mut kävinpäs vilkaisemassa kumminkin! :)

    Maryanneh: Haha joo älä ku se alkaa just siin kohtaa möliseen :DD meidän hassu vauveli ♥

    Laura: Joo noi Sophie The Giraffet on ihanii, must tuntuu et meille on tulos ristiäislahjaks sellanen! Kattelin noit jo raskausaikana mut sillon jäi viel kaupan hyllylle mut jos vaikka tosiaan sit sais lahjaksi, kiitti vinkistä :)

    Karo: IHANA KARO♥

    Natasha: Voi kiitti :)♥

    Nora: Aww, kiitti Noora! :D Meiän höpsö vauva tekee monta kertaa päivässä duckfacen äitiinsä tullu eiku :DDD

    Roosa: Voieii, toivottavasti sulla pysyy ilonen mieli ja ihana kuulla et video vähän piristi! Kiitos ihan hirmupaljon♥ Ja kaikkea hyvää sulle :)

    Anonyymi 21.53: Hihii kiitos paljon :D♥ Me ollaan tämmönen höpsö pikkuperhe :D

    jjnn: Onhan tuo ihana palleroinen♥

    Ansku: Kiitos Ansku ihanainen♥ :)

    Tanja: Hahah on noi vauvat kyl ihania, varmana mulki tulee uus vauvakuume kunhan toi pieni vähän kasvaa ;D

    Anna: On se kyllä, ja samaa sanon sulle kuin edellisellekkin et eiköhän meilläki podeta koht uutta vauvakuumetta ;DD

    Aino: Kiva että tykkäsit :) Ja voit kyl tulla leipoo ja askartelee meidänki neidin kaa sit ku se osaa jos askartelukaveria kaipaat (ym :D) Ja kyllä sulki viel se aika koittaa et saat oman pienen palleroisen :)♥ Mä oon halunnu nii kauan pukee ton karvapuvun sille mut se on ollu aina liia iso ja on se vielki vähän mut ihan sama :D!

    KzzKzz: Voi kiitti, kiva kun tykkäät :))

    Anonyymi 14.58: Pitää vähä useemmin kuvailla niit videoita! Kiitos♥♥

    Fani: Kiva et tykkäsit yllärivideosta ja kiitos!!♥ :)

    Emmi: Aww ihana kuulla et piristi! Kiitos paljon!♥ Ja pitää alkaa jaksamaan, tota oli ihan hauska tehdä :)

    Laura: Kiitos hirmuisesti :)♥

    Anonyymi 22.20: Kiitos kovasti :))

    VastaaPoista
  25. mä tykkään ihan hirveesti tästä sun blogista, sinä ja sun pikkunen ootte ihania! :- )

    VastaaPoista
  26. Ootte IHANIII <3 oikeesti mulleki oot saanu vauvakuumeenpoikasta aikaan :) Onneks löysin sun blogin, tuun täst niin hyvälle tuulelle!! Ja haluun viel sanoo et oikeesti sä tunnut niin kypsält mut silti nuorekkaalta, ja mä oon jo 25, mut sä tunnut paljon semmoselt viisaammalta ihmiseltä ku vaik mä :)

    VastaaPoista
  27. hihii miten söpöinen, pikku vauvat on niin söpöjä ja hassuja ja kun ne ei osaa vielä kohdistaa katsettakaan kunnolla ja ilmeilevät hupsusti niin tuitui ♥

    VastaaPoista
  28. Puhut kauheen epäselvästi.. Onko sulla ärrä vika??

    kuvittelin äänes ihan erilaiseks. :)

    VastaaPoista
  29. Ihana blogi, oot tosi kaunis ja vauva suloinen ku mikä :) <3

    VastaaPoista
  30. Hei Iina! Voisitko kertoa, minkä merkkinen tuo teidän vaavin "leikkipaikka"/alusta on, jossa on mm. se vilkkuva valo? Oliko se kallis? Käytättekö vaaville minkäänlaista sitteriä? Ovatko olleet hyviä ne anti-mahavaivatuttipullot, joita joskus kerroit ostaneesi? Kertoisitko kiltti niidenkin merkin ja nimen, muistelenkohan oikein, että ne oli Citymarketista? Olisi kiva nähdä myös teidän vauvan "hoitopöytä" missä vaihdatte vaipat ym., oletteko saaneet siihen ympärille kaiken tarpeellisen ja miten? Kuva :)

    Anteeksi näin monet kysymykset, mutta pikkuhiljaa alkaa mietityttää, mitä kevätvauvalle pitäisi alkaa ostella.. Nyt 14.vko tosin vasta, mutta hiljaa hyvä tulee. Ja kunhan tää pahoinvointi hellittää, ei mikään kovin ihana juttu täällä Malesian kuumuudessa. Kiitti!

    VastaaPoista
  31. Emi: Voi kiitos paljon, kiva et tykkäät♥

    Anonyymi 0.41: No en kyllä oo ketään viisaampi, mutta kiitos kun puhuit noin kivasti musta! :) Ihana että tykkäät ja kiva et kommentoit♥♥ :)

    Lotta: No niinpä ne on niin hassuja kun tuijottelee vaan seiniä! :D Paitsi tän viikon aikana neiti on kasvanu ihan hirveesti ja alkanu seuraileen tapahtumia ja tuijottamaan esim peilistä itteensä :D!

    Anonyymi 13.25: Oi kiitos tästä ihanasta kommentistasi, jatka samaan malliin♥

    Sini: Voi kiitos ihana Sini♥ :)

    Janika: Toi leikkimatto on Tiny loven kick'n'play muistaakseni, ainakin tiny love -merkkiä mut en muista mallin nimee välttämättä oikein ja se maksaa uutena 79€, meidän oma löytyi kirpparilta 15€ hintaan ja oli kyllä maailman paras löytö! Ja ihan kun uusi, patteritki toimi viel :) Ja joo on meillä sitteri, kattele vaik noita tageja tosta sivusta nii löydät semmoset postaukset missä oon kertonu vauvantarvikkeista ku siel lukee esim "vauvantarvikkeet". Sitteri on ollu tosi hyvä varsinkin niinä ihan ekoina viikkoina :) Anti-mahavaivatuttipullot on nimeltään Ainu MAM anti-colic ja niitä saa kyllä melkeenpä mistä vaan, on meidän lähi s-marketissakin :) Ne on tosi hyviä, meillä ei oo ollu masuvaivoja ollenkaan :) Hoitopöytänä meillä on pesukone jonka päällä ikean hoitoalusta, kätevästi vessassa lavuaarin vieressä ja pyykkikorin :) Kysymykset ei haittaa, on kiva vastailla mut parempaa ja kattavampaa tietoa saat tosiaan jos selailet tosta tagilistasta nii löydät monta postausta joissa on lisätietoa noista jutuista ja muistakin vauvantarvikkeista :) Ja kyllä se varmasti jo mietityttää, mäki mietin jo ajoissa kaikkea :) Onneksi pahoinvointisi jo helpottaa ja tsemppiä! Ihanaa joulunodotusta! :)

    VastaaPoista
  32. Hei Iina, kiitos kun jaksat ja ehdit vastailla, kurkkailen myös nuo tagit :) Ihanaa joulunodotusta myöskin (mun perhe tulee tänne lomailemaan 3 viikoksi joulun aikaan!) ja teillähän on nimenantojuhlatkin ennen sitä! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥