torstai 31. toukokuuta 2012

Minäminäminä

Mä ajattelin tehdä kokonaan nyt tämmösen meitsiaiheisen postauksen kun tullut napattua muutamat päivänasukuvat tällä viikolla ja lisäksi ajattelin pyytää teidän apuanne siihen mitä mä oikein laitan lauantaina päälle neidin kummitädin ylioppilasjuhliin! Ja lopussa vielä juttua palautumisesta raskauden jälkeen. Enpä muista milloin oisin viimeksi tehnyt postauksen täysin ja pelkästään itseeni liittyen ellei jotain toivepostauksia lasketa, mutta vaihtelu virkistää! Mä voisin ensin länttäistä (on se sana!) tähän vaikka niitä asukuvia vähän tältä viikolta:

Maanantain asu


Toppi ja bleiseri - H&M
Farkut ja ballerinat - ZARA

Tiistain asu


Liukuvärjätty toppi - H&M
No ne samat farkut ja ballerinat ZARAsta

Tän päivän asu
Kivasti mun naama vääristyy ku toi peilin raja menee tossa :D


Toppi - Seppälä
Leopardivyö - H&M
Chinot ja ballerinat - ZARA

Voisin vielä heittäytyä hurjaksi ja laittaa mukaan tän päivän naaman puoliksi peitettynä aurinkolaseilla tietysti!


Mutta nyt tosiaan sitä asuasiaa, pahoittelen jo valmiiksi huonolaatuisia aamulla meikittä nappaamiani kuvia, mutta en millään jaksanut odotella iltaan asti että Otto tulis kotiin ja meillä ei vieläkään ole sitä kamerajalustaa! Toivottavasti näistä nyt saa jonkinlaisen käsityksen sentään! 

Vaihtoehto 1. H&M Kiiltävä musta leopardikuvioinen mekko



Mä tykkään ihan hirveän kauhean kamalan paljon tästä mustasta mekosta, erityisesti siksi että en oo käyttänyt sitä 1,5 vuoteen koska raskausaikana se ei tietenkään mahtunut mulle, eikä heti raskauden jälkeenkään tietenkään. Ja nyt mulla ei ole kyllä ollut mitään syytä edes pukeutua siihen, paitsi nyt sitten nämä ylppärit! Mutta koska tää mekko on aika sellainen bilemekko niin siksi ajattelin ottaa ihan toisenlaisen vaihtoehdon sille kaveriksi, eli :

Vaihtoehto 2: Gina Tricotin kukkakuvioinen maximekko



MASUikävä :(<3

Tää Ginan sifonkinen maximekko oli mun suurin suosikki raskausaikana kuten osa lukijoistakin varmaan muistaa, mutta täähän on ihan normaali Ginan mekko kokoa XS että voi tuota käyttää vaikkei raskaana olisikaan. Jotenkin mulla ehkä oli vähän orpo olo siinä silti ilman sitä isoa masua, mutta mitä mieltä te olette? Jotenkin tuntuu että toi on ihan isokin kun just ei oo sitä masua, mut ehkä korkkarit auttais? Asusteethan noissa molemmissa mekoissa on avainsana koska väärillä asusteilla toi musta mekko voi olla ihan liian halpa/baarimekko mutta jos asustaa oikein niin siitä saa ihan siistin ja tyylikkään juhlamekonkin. Tuosta maximekosta taas saa varmasti oikein hyvän näköisen jos jalkaan lyö kunnon korot ja kaulaan statement -kaulakorun.

Mulla on myös tosi ärsyttävä ongelma, joka mua on vaivannut oikeastaan koko mun iän. Se liittyy hiuksiin ja se on ihan pyllystä! Vertaistuen toivossa mä laitan kuvan mun hiuksista totaalisen luonnontilassa, katsokaa ja kauhistukaa!



Toi töyhtö! Se raivostuttaa mua ihan suunnattoman paljon, miksi mun muuten ihan kivoissa hiuksissa pitää olla tollanen rasittava töyhtö. Miksi noi vauvahiukset kasvaa ylöspäin aina eikä voi roikkua alaspäin niinkun kaikki muutkin? Miksi, oi miksi? Ja siis en ole noita leikannut, tollasiksi enkä koskaan ole edestä leikannut noin lyhyeksi, noi on vaan uutta hiusta joka kasvaa mutta voi hitto että ottaa päähän. Olenko mä ainoa otsatöyhdön omistava vai onko mulla kenties kohtalontovereita? Joka aamu saa tuon taltuttamiseen kulumaan kyllä monta minuuttia, jos se onnistuu silloinkaan. Näytänpäs muuten sopivan masentuneelta noissa kuvissa (:D)! Ei tää nyt tietenkään niin kauhean vakava asia ole, mutta ois kiva kun noille ois joku keino millä ne sais yhtä suoraksi kuin kaikki muutkin hiukset!

Mä tänään noita mekkoja sovittaessani aloin taas miettimään mun  kroppaa ja sitä mitä sille on tapahtunut raskauden aikana ja sen jälkeen. Mutta enää ei mun mielestä ole oikeastaan huomattavissa mitään merkkejä, raskausarvetkin on vaalentuneet näkymättömiksi vaikken tehnyt niille mitään ja kaikki omat vaatteet menee eikä mahassakaan ole löllönahkaa enää. Ainoa merkki minkä itse vielä huomaan on pieni arpi napakorun reiässä, mutta en usko että sitä kovin moni muu huomaa. Mä oikeesti räjähdin nauruun kun aloin kattelemaan noita mun vanhoja masukuvia jotka on otettu synnytyksen jälkeen, mä muistan kun aattelin sillon että oon ihan pieni, että oon tyyliin samankokonen kun ennen raskautta koska olin vaan niin hämmentyny ilman sitä mahaa! Mut nyt ku kattoo niin on mulla tosiaan ollu "vähän" turvotusta ja kaikkea ylimäärästä muutenkin!

Toi "NYT" kuva on otettu vissiinkin 3 viikkoa synnytyksestä jos en nyt ihan väärin muista!
Mä en tiedä paljonko painoin ton ekan kuvan ottohetkellä mut tokan kuvan ottamisen aikoihin raskauskiloja oli jäljellä vielä seitsemän, painoa oli 53kg
Nää kuvat on tammikuulta, paino oli silloin n. 50kg
Ja tammikuussa ku katoin näitä kuvia nii aattelin että ei hitsit oon palautunut hyvin! Mutta nyt kun katson niin en mä kyllä noissakaan kuvissa ole täysin palautunut vielä.
 Seuraava kuva on sitten bikineissä otettu, ihan vain sen takia että sillä tavalla muutos näkyy parhaiten. Mä oon nähnyt aika monessakin vauvablogissa viimeaikoina bikineissä/alusvaatteissa otettuja ennen-jälkeen -kuvia ja ajattelin sitten repäistä itsekin. Mä aion kyllä laittaa bikinikuvia sittenkin kun mennään Tiaran ja Oton kanssa rannalle ilmojen taas lämmettyä niin en koe että tää eroaisi siitä millään tavalla (paitsi että oon sisällä ja kuvat on huonolaatuisia). Jos se jotakin häiritsee, niin en suosittele katsomaan.

Tänään: Painoa 47kg

Olis mukavaa olla kiinteämpi, mutta se ei onnistu ilman kovaa työskentelyä joten toistaiseksi tyydyn tähän koska mä oon laiska, mulla ei oo aikaa + kaikki muut mahdolliset tekosyyt liikunnan välttämiseksi, eiku! Mä teen 4-6km rivakoita vaunulenkkejä n. 5 kertaa viikossa ja riehun ja leikin Tiaran kanssa monta tuntia joka päivä ja se riittää toistaiseksi. Kyllä tollasen 10 -kilosen mukulan nostelussa ja leikittämisessä saa jo ihan mukavan hien pintaan. 

Olipas mulla taas miljoona toisiinsa liittymätöntä asiaa, toivottavasti tästä sentään sai jotain tolkkua! Mutta siis, kertokaa ihmeessä mielipiteenne että kumman mekon laitan lauantaina! Ja jos teillä on vinkkejä mun töyhtöhyyppä -ongelmaan niin saa kertoa! Kiitos ja kuittaus sekä ihanaa loppuviikkoa kaikille teille<3 

PS: Muistakaa käydä vilkasemassa aiemminkin tänään tehty postaus jos ette ole huomanneet!

122 kommenttia:

  1. Apua, siis musta sun ei tarvii kyllä olla mitenkään enää kiiteämpi? Justiin hyvä noin! :) Ite oon sua 10kg painavampi ja iha tyytyväinen oon itteeni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei se ookaan siitä painosta, vaan siitä että esim. mulla on löllöt reidet :DD! Ja ihan varmasti vaikka mua 20kg painavampikin voi olla täysin tyytyväinen itseensä ja saakin olla, mulla on itellä vaan niin pienet/kevyet/ohuet luut että jos mulla ois 10kg enemmän painoa niin se näkyis heti.

      Poista
  2. mitä itseruskettavaa käytät jos siis käytät?

    VastaaPoista
  3. Itelläni on samantyyppinen hiusonkelma, itelläni nimittäin on "vauvahiuksia" jotka törröttää koko ajan ylöspäin. Ne ei mene edes lakalla alas! Tiedän siis ärsytyksen tunteen :D

    VastaaPoista
  4. Mulla on ihan sama ongelma ton hiustöyhtön kanssa ! :D Jotenkin ne aina ponnahtaa sojottamaan ihan väärään suuntaan vaikka mitä tekis :DD Joten et siis ole yksin ongelmasi kanssa. :D:D

    Ja sun blogi on ihan älyttömän kiva (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JOo älä, siis niin raivostuttavaa :D! Hyvä etten sentään yksin ole :D Kiitoksia vain paljon<3

      Poista
  5. Kohtalontoveri ilmoittautuu! En leikkaa enää ikinä otsatukkaa, siihen tulee TÖYHTÖ ja sit siihen keskelle tulee aina semmone vako, koska nää on niin, mikä se sana oli...RASITTAVAT tai siis luonnontaipuisat se kai oli. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah :DD! Joo siis niin ärsyttävää, mullakin on ollu joskus otsiksen kanssa sama ongelma enkä leikkaa enää ikinä :D!

      Poista
  6. Sulla (myös mulla) on pyörre tuossa otsassa (epä)sopivasti, joten tukka nousee pystyyn :) Ei ikävä kyllä ole mitään tehtävissä, mutta täytyy toivoa, että töyhtöhyyppä-kampaus tulee joskus muotiin :D

    Minusta tuo maximekko ois parempi kesän juhliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kun mulla ei ennen ollu, raskauden jälkeen on toi pyörre tohon sit ilmestyny :( Toivotaan tosiaan että töyhtöhyyppäkampaus tulis muotiin XD Hahaa!

      Poista
  7. Kohtalontoveri! Mulla kylläkin n3kk raskauden jälkeen lähti tukkaa nii mahoton et hiusraja nous nii eestä et sivuilta toosi korkeelle, mut ohimoilta kaikkein eniten ja nyt tällä hetkellä just samanlaiset töyhtöt joiden kans saa taistella päivittäin :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä en oo ainakaan huomannu et mulla olis lähteny kauheesti tukkaa, mut en sitten teidä :O Mut toi töyhtö on kyllä aivan hanurista :D!

      Poista
  8. mä tykkään kyl enemmän tost mustasta :) ja noi vauvahiukset.. mul ne menee sellasel pienel kiharalle ja on muuten tosi hirveen näköset :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahh mulla ei sentään kiharru ne vielä, mut varmaan kohta alkaa kihartuunki ku kasvaa :DD! Ku mulla taipuu kans hiukset jos ne kostuu yhtään...

      Poista
  9. Apua kun oot pikkanen! :-) Sussa ei kyllä raskaus näy missään, onnekas (: Ja mekkoasiaan, niin musta toi ginan kukkamekko on aivan ihana ja sopis tosi hyvin ylppäreihin! Se on niin kesäinen ja raikas jotenkin.. <:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia<3 Mäki oisin halunnu ton kukkamekon laittaa, mut en uskaltanu laittaa sitä tonne myrskyyn ku siinä on niin pitkät helmat et ois menny ihan kuraseksi :(( Toivottavasti kesäl vois muutenvaan sit käyttää sitä :)

      Poista
  10. Toi töyhtö on pyörre ja vissiinkin aika perinnöllinen. Mulla on pyörre takaraivolla ja mun äidillä myös, ärsyttävää... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mulla on tullu tohon kohtaan pyörre vasta raskausajan jälkeen, siksi se ihmetyttää :D! Mulla oli ennen takaraivossa, mut ei oo enää :D

      Poista
  11. Musta on ehkä kivempi:) Johtuu ehkä siitä, että on ihan hassua kattoo tota maximekkoo tollei ilman isoo mahaa päällä ku jotenkin jo totuin kuvitteleen ton masus kanssa sen!:D

    Mulla oli joskus kans toi sama ongelma hiuksissa, mut sit en tie mitä tapahtu, mut ei oo ollu koko töyhtöö varmaa vuotee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah no älä vaan, siis mustaki oli hassu olla se mekko päällä ilman masua :DD!

      Ja mullakaan ei ollu tätä ongelmaa ennen raskautta, mut nyt yhtäkkiä on :((

      Poista
  12. Musta toi musta mekko on kivempi. :) Vaikka molemmat on kyllä toosi ihania! :) Ja ethän sä todellakaan tarvii enää mitään kiinteytystä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki tykkään molemmista kyl, mut sään johdosta sit päädyin mustaan mekkoon :D Ja kyllä mä tartten, kuvat ei kerro sitä miten löllöt mun reidet esim on :DDD

      Poista
  13. Musta toi musta mekko on kivempi :) Vaikka molemmat on kyllä toosi ihania! :) Ja ethän sä todellakaan tarvii enää mitään kiinteytystä! :D

    VastaaPoista
  14. Aivan ihania noi molemmat mekot mut kallistuisin ton maximekon puolelle! Ihanan kesäiset väritkin siinä :)

    Ja joo mulla menee yleensä hiukset ihan kesysti mut aina jos meen nukkumaan vähänkään kosteilla hiuksilla nii sitte ne on aamulla just tota luokkaa... :'D

    Ja herrajjumala ku painat tosi vähän! Ei saa ottaa painoa pois yhtään :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki halusin laittaa sen mut sitten sen kauheen sään takia laitoin mustan ettei maximekko mene pilalle... Ja mä en kans voi mennä nukkumaan kosteilla hiuksilla ku ne taipuu sit ihan ihme asentoihin :DD

      En mä oo "ottamassa" painoa pois ollenkaan, siis tää on mun normaali paino ja tän verran oon painanu 13-vuotiaasta asti kokoajan ellei raskausaikaa lasketa :D

      Poista
    2. 13-vuotiaasta?! Apua!

      Ite alotin 11-vuotiaana cheerleadingin ja olin siihen mennessä aina ollu alipainonen. Harrastuksen alotettuani alko kyllä lihaksia tulemaan ihan kauheesti, just tossa 13 vuoden iässä ja painoo tuli niistä sitte yllättävän paljon! Sen takia tuo tuntuu niin kauheen vähältä tuo sun paino! Voooi :D

      Poista
    3. Mäki oon aina ollu alipainonen vaikka oon syöny tosi paljon :D Ja siis 13-vuotiaana loppu pituuskasvu ja sen jälkeen painokaan ei oo noussut paitsi raskausaikana hetkellisesti :D

      Poista
    4. Joo mäki oisin varmaan vieläkin alipainonen jos en ois treenaamista koskaan alottanu! Pienenä kanssa olin niin hentorakenteinen :D Se on vaa noi aineenvaihdunta ja geenit että jotkut ei vaan liho mutta tärkeintä on että on terve :)

      Poista
  15. kuinka pitkä oot? :)

    VastaaPoista
  16. Täällä toinen otsatöyhtöinen, ja mä en edes saa sitä kuriin koskaan mitenkään (mitä sä teet sille?:DD), NIIN ärsyttävää!!: D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä laitan semmosta Osiksen geeliä ja harjaan sen alaspäin ja sit lakkaa :DD! Mut sekään ei toimi täydellisesti, eikä aina ollenkaan, se on niin raivostuttavaa! :D

      Poista
  17. Mulla myös semmonen kunnon sivupystytöyhtö, ainut mikä mulla on auttanut (ilman hirveetä vaivan näköä ja taistelua) on Schwarzkopfin got2b glued geeli pysyy töyhtö alhaalla kunnes käy suihkussa pesemässä tökötin pois :) Mukava blogi sulla, sait lukijan minustakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä käytän Osiksen geeliä kanssa, mut sekään ei aina toimi täydellisesti :D Kiitos paljon ja ihanaa että tykkäät :) Toivottavasti pysyt lukijana pitkään! :)

      Poista
  18. Oi noi molemmat mekot on aivan ihania! Mutta itse laittaisin maximekon :). Harmittaa etten viime kesänä ostanut tuota samanlaista maximekkoa. Kuolasin sitä niin paljon ja nyt kaduttaa! :(

    http://calledlov3.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se maximekko on kyllä niin ihana ja se oli niin helppo sen masunkin kanssa kun ei puristanu mistään mut näytti kumminki hyvältä :D! Toivottavasti tänäki kesänä tulis ihania mekkoja ginaan :)

      Poista
  19. Eikä, toi sun töyhtös on söpö :---D Mutta tiedän sen ärsyttävän tunteen, kun sitä ei saa kuriin! Mulla oli ennen aikalailla samanlainen, sitten leikkasin poikatukan ja se lähti pois. Tai en ainakaan huomaa sitä enää.
    Laita maksimekko juhliin, se on tosi kiva!
    Ja sulla on just hyvä kroppa!
    Ihan btw, mitä (aikakaus)lehtiä tilaatte/luette?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah se on siis niin ärsyttäväää! Mä vaan yritän kasvattaa pitkää tukkaa nii en yhtään tiiä mitä tekisin tolle XD

      Ja kiitoksia paljon<3 Mä tilaan vauva-lehtee mut sen lisäks ostan jokakuukausi ainaki cosmon, kaksplussan, trendin ja joskus demin :D + Glamourin jajajaaaaa joskus jotai muitakin lehtiä :D

      Poista
  20. Iina mulla on toi sama maximekko:) niin ihana! mut mulla ei istu toi yläosa joten mä käytän sitä aina mun kietaisupaidan kanssa ja siitä tulee täydellinen. Mut mä laittaisin sen, se on paljon kesäisempi! Mut toi musta mekko on kyl muuten upee!! Terkkuja Tiaralle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi ihana! Mäkin oisin halunnut laittaa sen ku se on just kesäsempi, mut eilen ei ollu kyllä yhtään kesänen ilma nii se ois menny pilalle kun se helma on niin pitkä :( Tiaralta ja Otolta terkkuja takas ja nähdään pian :)!

      Poista
  21. oioioi ehottomasti tuo musta lyhyt mekko! mut joo,tosiaan,se kaipaa asustamista,ettei näytä liikaa baarimekolta. mut sen sä osaat varmasti =) ja hiukset jotenki kivasti ni hyvä tulee!

    ja sitte toine asia: syö tyttö syö! :DD herranjestas oot laiha :D oo ilonen, että oot noin hyvässä kunnossa, vaikka oot kerran synnyttäny :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se musta mekko on kyllä ihana ja seon ihan totta et se on liian baarimekko ellei asusta oikein :) Kiitoksia :D! Ja kyllä mä syön, mä rakastan ruokaa mut tää on mun normaalipaino ja mä en liho vaikka mussutan suklaataki vähintään joka päivä XD

      Poista
  22. Ehdottomasti tuo maximekko! Kivan kesänen ja sopii sulle tosi hyvin! :--)

    VastaaPoista
  23. Maximekko ehdottomasti :) Omaan makuun toi musta on liian tollanen köykänen (if u know what i mean :D) ja lyhyt ja epämukavan näkönen :D Nimenomaan biletysmekko, toi maxi sopii paremmin päiväsajan juhliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah se musta mekko ei kyl oo maailman mukavin kun siinä on semmoset korsettiraudatki sivuilla :DD Mut mun mielestä siitäkin saa päivämekon kun asustaa oikein :)

      Poista
  24. Apua oot todella kaunis tossa kuvassa maxi päällä ja hiukset ihanasti laitettuna!!:) toi toinenkin mekko on kyllä ihana! Vaikee valinta,mut kumpikin sopii hyvin kyseisiin juhliin mun mielestä :) oon kyl kateellinen et näytät tolta synnytyksen jälkeen,ite painan enemmän vaikka oonki laihtunu yli 10kg!:D
    Mullakin on tossa edessä pieni töyhtö,ja esim ponnarin teko on yhtä tuskaa ku en saa sitä töyhtöä mukaan ponnariin,nii yritän aina lakan avulla saada sen pysymään haha! En oo kommentoinut ku netti ei oo toiminu,mut tää sun blogi vaan piristää aina! Älä vaan lopeta,koska oot mun ehdoton suosikkibloggaaja :) Ihan mahtavaa kesää teille (: Ja oot varmasti kaunis noissa juhlissa,mihin asuun päädytkään.<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia vain ihanasta kommentista<3 Ihana kuulla että mun blogi piristää, en oo kyllä lopettamassa bloggailua ja sun ihana kommentti piristi mua! Ja mulla on ihan sama et ponnarin teko on yhtä tuskaa ku sojottaa vaan toi töyhtö XD Lakkakaan ei auta, toivottavasti noi nyt ees kasvais tosta nii sais ne helpommin johonkin suuntaan!

      Ihanaa kesää sinulle :)<3

      Poista
  25. ginan maximekko! IHANA!

    VastaaPoista
  26. Mulla on pahempi töyhtö :DDDDD sata kertaa! Mulla nousee pitkätki hiukset pystyy :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah voi ei! Mut pitkät hiukset saa sentään kiinni jotenkin, paremmin ainaki ku noi lyhyet haivenet :D

      Poista
  27. mun mielestä ehkä toi musta mekko :) toi maximekkokin on hieno mut näyttää jotenki orvolta ilma tota masua :D ja oon niin kateellinen sun kropasta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se maximekko näyttää siis niin orvolta ilman masua, vaik ihana onkin :D! Ja hei ei mun kropasta kantsi olla kateellinen, kyllä tässä on vielä työsarkaa ihan riittämiin :D

      Poista
  28. musta toi eka mekko on parempi! ihana Tiara tuolt peilist kurkkailee :)

    VastaaPoista
  29. Maximekko ehottomasti! On mustakin kyllä kaunis, mutta tossa maxissa on tosi ihanan kesäset värit ja kuosi, ja sopisi musta ehkä paremmin juurikin ylppäreihin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se maxi ois kyllä ollu enemmän kesänen, mut en uskaltanu sen kauhean myrskyilman takia laittaa ettei mee helmat pilalle :(

      Poista
  30. Mun mielestä toi maximekko on kivempi näin kesäjuhliin :-) Vaikka molemmat on kyllä tosi nättejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan totta et se on paljon kesäsempi kyllä! Kiitoksia :)

      Poista
  31. Musta toi maxi kukkamekko on parempi:) mut on toi toinenkin varmaan kiva, kun asustaa oikein!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kesäsempi kyllä ja kevyempi, sopii päiväjuhliin :) Mut oli pakko laittaa se musta!

      Poista
  32. musta mekko ehdottomasti :-) mites ois vaikka mustat sukkikset sen kanssa? ei näyttäis niin lyhyeltä ja tulis yhtenäinen?

    mulla oli joskus myös tuollainen töyhtö! ei se onneksi kauaa ollut mutta monena aamuna sen kanssa tappelin.. itse sain sen parhaiten vahalla alas, käänsin tavallaan muitten hiusten alle vahalla :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustaan mekkoon päädyin! Ja sukkiksetkin oli, mut ei mustat :D!

      Toi töyhtö on kyllä omiaan aiheuttamaan hepuleita aamuisin :DD Mäki oon yrittäny Osiksen glued -geelil aina laittaa, se onnistuu vaihtelevasti :D!

      Poista
  33. Voi että näytät jotenki erityisen kauniilta noissa ekoissa päivänasu-kuvissa! (: Ja ehkä se musta mekko vaik on se maximekkoki kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon<3 Ja mustaan mekkoon päädyin!

      Poista
  34. Toi maximekko, aivan ihana! <3 Laita se. :) muutenkin on luvattu kylmää keliä lauantaiksi, niin pitkä helmakin vähän lämmittää. :)

    ja toi töyhtö löytyy täältäkin! Jotenkin se kait liittyy raskauteen ja hormoneihin. Multa ainakin tippui ihan jäätävä määrä hiuksia synnytyksen jälkeen. Hiusraja oikein pakeni! Ja sit alkoi kasvaa takaisin myöhemmin, niin kyllä. Töyhtö tuli tännekin. Nyt poikkasin itselleni otsiksen niin sain sen piiloon. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki tykkään siitä, mut vaikka se pitkä helma ois tosiaan ollu ihana ja lämmittäny nii samalla se ois menny kuraseksi ja pilalle kun oli liian kauhee ilma, siksi laitoin sen mustan :/

      Ja joo mäki aattelin et voisko se liittyy raskauteen ku se on sen jälkeen ilmestyny, mö en tosin huomannu et mulla ois lähteny tukkaa mut kai sitä sitten on lähteny :D Katoinkin sun blogista sun otsista, kivalta näytti :)!

      Poista
  35. Moi muru ! Jos äiti sais päättää, niin laittaisit tuon maxi-mekon, se on oikeesti niin ihana ja kevyt, siihen mukaan joku jakku, että jos sataa tai on kylmä. Olet kyllä niin ihana tuon töyhtösi kanssa, mietipä mun töyhtöä, älä tee ainakaan sitä mokaa minkä minä tein, eli älä leikkaa juuresta poikki, anna vaan kasvaa ! Terkkuja ja herkkuja ! t. Mummumamma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MOi äitiii<3 Hahaa en tehny samaa mokaa enkä aio tehdä :DD! Terkkuja ja herkkuja XD<3 Oot paras äitsykkä<3

      Poista
  36. maximekkonen ja mulla on KAKS tollasta töyhtöä!

    samassa kohdassa ku sullaki ja toinen töyhtöpaholainen on niskassa, kun mul on hiukset silleen oikeepuoli lyhyt et korva näkyy ja vasen sitte pitkä, niin tietty oikeella puolella niskassa on tollasta lyhyttä karvaa joka törröttää just sivulle päin, ei pysy lakalla eikä pinnillä piilossa vaan karkaa aina omille teilleen. Jos se olis edes 3cm pidempi niin sais kunnolla pinnillä piiloon muttakun eiiiiii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voieii, kaksi töyhtöä on varmasti jo tosi ärsyttävää kun yksikin saa kiitettävän hepulin aikaseksi :D! Toivottavasti sun töyhtö kasvaa äkkiä niin saa pinnillä piiloon! Ois kyllä ihanaa jos toi mun omaki töyhtö kasvais :D

      Poista
  37. No nii just... Jotkut on täydellisiä tekemättä mitään ja sit on mun kaltasia laiskoja joista tuskin tulee ikinä hyvännäkösiä. Hehhe..

    Toi eka mekko on ihana! Mut tosiaan aika bilemekon tapanen, ehkä toi toinen sopis etikettiin paremmin.. Vaikka paskaako sillä on väliä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No heiiii, höpönhöpön! Mä oon kaukana täydellisestä :DD Ja niin no mä en oo niin etiketti -ihminen myöskään, laitan sitä päälle mikä hyvältä tuntuu :D

      Poista
  38. Hups, sulla näyttää iiärrästä tulleen vähän noita pirullisia läikkiä ympäri kehoa. Kannattaa ennen juhlia kokeilla kevyesti kuoria ihoa noilta alueilta, niin tasoittuu sävyerot erityisesti kainalon seuduilta. Heti kaunistaa päivetystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tässä 5v itseruskettavaa käyttäneenä tullut huomattua että niitä läikkiä tulee aina tasaisin väliajoin ir merkistä tai käyttötavoista riippumatta :) Eiköhän se ole aika itsestäänselvyys että ne kuoritaan pois heti kun ne irtoaa, kukapa haluais seepralta näyttää! :D

      Poista
  39. no huhhu miten hyvä kroppa sulla! vihlaisi ihan kateus vatsanpohjassa :D oot supermamma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heii höpönhöpön, ihan normi kroppa on! :D Kiitoksia paljon :D<3

      Poista
  40. laita se maximekko, sopii paremmin ylppärijuhliin ( minun mielestäni )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan totta et ois sopinu paremmin, mut oli pakko laittaa se musta ettei toi maximekko menny pilalle :(

      Poista
  41. Kun sanoit jossain postaukses että se on jokasen oma asia polttaako,niin oon samaamieltä siinä,mutta jos Tiara alkaa polttamaan niin etkö puutu siihen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se riippuu missä iässä Tiara alkaa polttamaan, ei mulla oo mitään oikeutta päättää siitä sen jälkeen kun Tiara on täyttänyt 18, mutta ennen sitä teen kyllä kaikkeni ettei Tiaraa tupakka kiinnostais :)

      Poista
  42. Toi maximekko on mun mielestä ehdottomasti parempi vaihtoehto ylppäreihin, vaikka toi bilemekkokin on tosi ihana! :) Mutta laita se maxi, ja lisää vaikka joku vyö tissien alle niin muuttuu hieman juhlavammaksi, paljon rannekoruja ja korkkarit!

    Aika hauskaa muuten, ennen kun kirjoitit tosta sun hiusongelmasta, niin katsoin noita ylempiä kuvia silleen "aaaw mikä tukka, mäki haluan" :D Oon haaveillu tommosesta pitkästä polkasta jo kauan, tää mun sivusiili ei vaan oikeen mitenkään muutu polkkatukaks vaikka kuinka yritän sille puhua järkeä :D Mutta, mulla tulee tommonen töyhtö myös, ja sen saa alas föönäämalla ns. ristiin. Eli siis puhaltaa sillä föönilla otsahiuksia ensin oikeelta puolelta, sitten vasemmalta. Eikä missään nimessä kannata föönata yläpuolelta, vaan nimenomaan sivusta. Vaikee selittää, mut kannattaa koittaa tota ristiin föönaamista.

    Kiva kun teit välillä itsestäsikin postauksen. Vaikutat niin ihanan positiiviselta ja iloiselta ihmiseltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se maxi olis ollut ihana! Mut hitsi ku oli se kamala myrsky nii en halunnu pilata sen mekon pitkiä helmoja :/

      Ja arvaa mitä, mä meinasin leikkaa itelleni sivusiilin samalla ku vetelin Otonki tukan lyhkäseks, mut sit päätin et eiku mä kasvatan :DD Ja tää puolipitkä fleda on ihan ok mut kyl mä niiin venaan että nää kasvaa! Hei kiitos muuten tosta sun töyhtövinkistä, testasin sen jo toimivaksi :)!

      Kiva että tykkäsit ja kiitoksia paljon<3 Mahtavaa kesää sulle!

      Poista
  43. nyt oli pakko ryhdistäytyä ja kommentoida sun blogia, kun olen sitä jo niin kauan miettinyt :D ensiksi on ihan pakko sanoa, miten paljon olet aikuistunut ja muuttunut! joskus ihailin sun kuvia ja vaatteita irc-galleriassa, sitten ehk joku pari kk sitten löysin tän sun blogin ja mietin että WOOT voiko tämä olla sama ihminen? olet ihanan positiivinen ja iloinen nuori nainen :) laita leopardimekko, se on aivan ihana!! ja i feel u, ton hiustupsun kaa! itelläni ihan täsmälleen samassa kohdassa, ihan täsmälleen samanlainen ja niiiin ärsyttävä töyhtö... välillä tuntuu et toi töyhtö syö mut vararikkoon koska siihen menee niin paljo hiuslakkaa et sen sais pysymään ees vähä kurissa :D mut koitetaan pärjätä töyhtöinemme, ihanaa kesää teille koko perheelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että kommentoit! Hahaa aika hauska että oot jo siellä nähnyt mut! Gallerian kulta-ajoista on kyllä tullut muututtua vähän joo :D! Kiitoksia paljon<3 Ja mulla kans töyhtö on kunnon hiuslakkasyöppö vaikkei se edes auta paljoa... Kannattaa muuten koittaa Osiksen Glued -geeliä, sillä saa ne alas aika hyvin eikä myöskään jää hiuksiin mitään limasta pintaa vaan se geeli kuivaa ihan näkymättömäksi! Ihanaa kesää myös sinulle :)

      Poista
  44. olit kyl upeimmillasi kun olit raskaana :) <3 toi maximekko ihan täydellinen äitiysmekko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia <3 Oli se kyllä, ikävä masua :( :D

      Poista
  45. Maximekko on ihana, laita ihmeessä se! Paljon kesäisempikin :))

    Ja et oo ainut töyhtöhyyppä.. tosin mulla ihan noin pahasti ei nouse mutta just samassa kohdassa hiuksissa on tommonen ongelma et hiukset nousee :DD

    Ja et näytä enää ollenkaan siltä että olisit edes synnyttänyt lapsen :---D Hyvässä kunnossa oot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kun mulle on löytyny niin paljon kohtalotovereita tän töyhdön kanssa :DD! Ja mulla toi on ihan kamala, siis se on aina _IHAN_ pystyssä :DD
      Kiitoksia vain<3 Lämmittää kyllä mieltä positiiviset kommentit omasta kropasta raskauden jälkeen, kun raskausaikana pelotti että saako sitä omaa kroppaa ikinä takas sellasena kun se oli :DD

      Poista
  46. Mulla on just samassa kohdassa tuollainen töyhtö :D

    Maximekko on todella kaunis ja juhlava, musta mekko sopii baariin. Laita maximekon kanssa vyötärövyö, korostaa hoikkuuttasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa ihanaa että mulla on kohtalotovereita töyhdön kans! Maximekko olis ollut niin ihana jos sää olis ollut vain parempi ja oisin sen uskaltanut laittaa :(

      Poista
  47. Mulla ollu sama ongelma hiusten kanssa pari vuotta sitte, jakauksen siirtäminen tais auttaa mulla. Tosiaan pitkään aikaan ei oo enää ollu, täytyy varmaan koputtaa puuta ku menin sanomaan ton ääneen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahaa mäki siirsin nyt jakauksen keskelle sen kunniaksi kun hiukset on kasvanu tarpeeksi keskijakausta varten, eilen töyhtö pysyi ainakin piilossa mut jospa mäki koputan sitä puuta vaan ettei se tule takas XD

      Poista
  48. musta mekko on ihanan mallinen, maksimekkokin kiva silti ja sopi varsinkin tosi hyvin kun olit raskaana!!=))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se maximekko oli kyllä ihana äitiysmekko, mä en tiiä osaanko ees käyttää sitä ilman mahaa :D

      Poista
  49. Mä oon maksimekon kannalla :)

    Ja täällä kans töyhtö-kohtalontoveri :D Mulla on myös muualla kun tossa otsalla semmosia pikkuhiuksia, jotka sojottaa kattoon. Näyttää vähän joltain ufolta, kun päästä lähtee semmosia parin kolmen sentin pituisia "antenneja" :D Mun salaiset aseet on semmonen piikkikampa ja toosi pitävä lakka. Painan sillä kamman piikillä töyhtöt alas ja sit suihkis lakkaa päälle. Se lakka on se avainsana ;) Mä haluisin seuraavaks kokeilla tätä http://www.lily.fi/juttu/viikon-valinta-fudge-hair-cement

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on niitä koko otsan täydeltä mut onneks vaan toi yks kohta on noin paha! Hei toi hius sementti kuulostaa tehokkaalta ainakin nimen perusteella, kiitos vinkistä :D!!

      Poista
  50. mullaki on töyhtö-ongelma! :--D mulla on viel nii paksut ja vahvat hiukset etten saa sitä _mitenkää_ taltutettua niin oon vaa tyytynyt kohtalooni ja jättäny sen rauhaan <//3 :--D

    mutjoo, toi maksimekko on aivan ihana ja sulla on aivan upea kroppa ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mut hei sä oot onnekas ku sulla on paksut ja vahvat hiukset, oispa mullaki! :DDD

      Kiitoksia paljon ja ihanaa kesää sulle <3

      Poista
  51. Moikka Iina! :) Mää tässä ajattelin, kun säkin oot käynyt lukion ja näin, että oliko sulla itellä sillon vanhojentansseja? :) Jos oli, nii olis tosi kiva jos tekisit siitä postauksen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Mä en tanssinu vanhojen tansseja, mua harmittaa se ihan älyttömästi :(

      Poista
  52. maximekko ehdottomasti! :) antaa kivaa väriä ja on muutenkin tommonen pirtsakka kesänen yo-juhliin! onkohan sulla sitten semmonen pieni pyörre kohta tossa mistä noi hiukset taipuu ylöspäin :) mullaki on takana semmonen ja siitä aina vähä hankalampi saada hiukset nätisti..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihanan kesänen mekko! Ja kai mulla on, mut mulla on tainnu myös mun huomaamata lähtee paljon tukkaa raskauden jälkeen tosta edestä ja sit ne kans kasvaa kaikki yhtäaikaa takas :D tai niin luulen ainakin.... Mulla oli kans pienempänä takaraivossa pyörre ja se oli tosi rasittava!

      Poista
  53. Tuo maksimekko ehdottomasti! Musta on upee, mut liian tumma mun makuun kesäjuhliin. Mulle itelleni vois tulla vaivautunu olo niin pikkusessa mekossa päiväjuhlissa kun mummot ja papat yms. vanhempi juhlaväki kattelis paheksuvasti. Joten suosittelen maxia :) Jos niis juhlis on jatkot nii sit ehdottomasti musta sinne! Lisää näitä sua käsitteleviä postauksia, mukavaa vaihtelua, vaikka tiera onkin ihana<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, no ei mua onneksi katsottu paheksuvasti, sain kehujakin mun mekosta :D! Ja jatkot oli mut mä en menny ku tulin Tiaran ja Oton kans kotiin hengaileen :)) Tiara on maailman ihanin ja kiva et tykkäsit, kiitos!

      Poista
  54. maksimekko ehdottomasti, näyttää tosi hyvältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyl ihana, mut nyt en voinu laittaa ku oli nii kökkö ilma :(

      Poista

Kiitos kommentistasi♥