torstai 6. lokakuuta 2011

Hiuspostaus

Nyt on päässä 60cm sileää hyväkuntosta hiusta! Alko oleen jo niin turhauttavaa yrittää laittaa hiuksia niil vanhoilla pidennyksillä et olin jo luovuttanu, nyt on taas ihanaa kihartaa ja tehä kampauksia! Otto on kyllä niin kultanen ku se jaksaa aina laittaa noi hiukset mulle, tosin mä lupasin sille et se saa pelaa koko tän loppupäivän jos se laittaa mulle pidennykset. Mut ei se ees oo pelannu koko päivää, eikä mua tietenkää haittaa jos itte teen blogii ja Otto pelaa. Mun mielest ihan toimiva järjestely! :D Tässä ois vähän kuvamateriaalia hiusoperaatiosta:






Värjäsin siis omat hiukset ja puolet pidennyksistä tolla syvällä tummanruskeella ja puolet pidennyksistä jätin sen värisiksi mitä ne oli (Rapunzelin mukaan tummanruskea, mun mielestä keskiruskea tai suklaanruskea). Mun mielest on kiva ku on vähän tommost elävyyttä eikä ihan tasaväriset hiukset, näyttää luonnollisemmalta. Nyt nää on tänää ollu vaa tällee tylsästi suoristettuna ja auki koska tuol oli nii järkyttävä ilma ja mentii kauppaa nii kelasin et turha mun on alkaa näitä kihartaan ku ne menis kumminki pilalle tuol hirmumyrskyssä, mut huomen kyl kiharran nää jos vaan jaksan ku haluun tietää milt nää näyttää kiharrettuna! :D Tässä on muuten kuvaa mun päivän sadeasusta:



 Päivän asu:
Tuulitakki ja leggingsit - H&M
Neule - Gina Tricot
Kumisaappaat - Nokian Hait♥

Tehtiin tänää tortilloi pitkäst aikaa ruuaksi ja oli niin hyvää! Onneksi kerkesin kumminkin ottaa teille uudet kuvat mun masusta ennen tortillaturvotuspömppistä kun kerran lupasin:



Laitoin vertailun vuoksi noi viime viikolla otetut kuvat tohon, en viime viikol ees tajunnu kui iso toi pömppis viel oliki! Mun napaki roikku tollee alempana jotenki, nyt se on normaalikohdassa. Tai sit kumminki ens viikol otan uudet kuvat ja mietin et miks oon kelannu täl viikol et mun maha on pienentyny normaaliks :D:D Mut onhan mul tietty vielki sitä löysää nahkaa et jos istun nii tulee sellai löllö siihen mut jos seison nii on jo aika hyvin lähteny se pömppö. Mut ens maanantaina on pikkuneidin punnitus neuvolassa nii aattelin sit itekki käydä siel vaa'alla samalla nii saisin vihdoin tietää et mikä mun paino on tällä hetkellä.
                     Ostin muuten tänään kauppareissulla apteekista niitä jekovit-tippoja pikkuselle ja huomenna ajattelin kokeilla ekan kerran sit antaa yhden tipan. Kiitos hirmuisesti vinkeistä teille ja toivottavasti noi nyt sit ei aiheuttais masuvaivoja! Mä vastailen kommentteihin heti tän postauksen jälkeen. Semmosta mulla ois tänään kysyttävänä et kuinka usein teidän vauvoilla on hikka? Ku meidän pikkuneiti oli masussa jo kova hikkaamaan mut nykyäänki pikkusella on hikka ainaki sen kolme kertaa päivässä ja saattaa kestää vaikka kuinka kauan. Ei se sitä näytä haittaavan ollenkaan, mut ku itsestä se on nii sydäntäsärkevän kuulosta! Aina yritän jotenki et se hikka loppuis mut ei mikään tunnu auttavan. Pitääkö mun vaan antaa pikkusen hikkailla rauhassa vai onko hikan karkotukseen olemassa jotain takuuvarmoja konsteja? Tässä on meidän uninen pieni hikkaneiti♥:


Pikkuneiti on oppinu pelleilemään tuttipullolla, se pitää joka kerta huijata syömään ku aina pieni työntää vaan kielen eteen ja kerää maitoa suuhun jonka sit pullauttaa ulos. Mut sit ku sen pullon saa oikeaan osotteeseen nii syö kyllä nii kiltisti ja pitää aina kädellä pullosta kiinni. Se on nii sulosta ku pieni käsi pitää kiinni jättimäisestä pullosta, ja se oikeesti pitää kunnolla kii, tänäänki päästin itte irti pullosta ja se pysy samassa kohdassa :D. 

Mutta nyt voisin alkaa vastailemaan noihin eilisiin kommentteihin ja katsoo samalla sivusilmällä BB:tä. Pakko sanoo tähän loppuun taas kerran, et ootte maailman parhaita lukijoita. Teiltä saa PARHAITA vinkkejä ja ihania päivänpiristyskommentteja, kiitos niin paljon ihanat♥♥ Ja hyvää yötä myöskin♥

44 kommenttia:

  1. ihanat hiukset :) <3 niin söpö vauveli on hihih!

    VastaaPoista
  2. sä sanoit jolleki jossai tuol kommenteis et sun mahas menee jo kuopalle muka nyt ku seisot... ei iha kyl... :DD mut tosi hyvin toi on lähteny anyway. :o enkä nyt tarkottanu mitenkää loukkaavasti tätä kommenttia, tiedä sitten miten sä tän otat.

    VastaaPoista
  3. meillä oli hikkaa alussa tosi paljon :) ja edelleen välillä (poika täyttää maanantaina 6kk)

    ei oo menoa haitannut ;)

    VastaaPoista
  4. En tiedä onko multa jääny huomaamatta sun teksteistä, mutta imetätkö ollenkaan?:)
    jos et niin onko sulla joku 'syy' siihen..?(ellei ole liian henk.koht. kysymys)

    enkä pahalla, itsekään en pystynyt imettään eri syistä

    VastaaPoista
  5. Ei siitä hikasta tarvi välittää mun mielestä ollenkaan. Vastasyntyneilä ja varsinkin ennenaikasilla on tosi paljon näin sanoo mulle kaks ennenaikasta synnyttäny :)) Ihanat pidennykset ja mun mielestä sun maha ei voi enää kyllä tosta paljon pienetä tai se hävii :D tottakai sitä vähän sitä nahkaa jää mutta ei nii paljon koska oot nii nuori. Tsemppiä kaikkeen ja toivottavasti se painoki nyt nousis !

    VastaaPoista
  6. oi noi hiukset on ihanat ♥

    ja joo ei kyl uskois et oot synnyttäny ihan vasta ! :o

    VastaaPoista
  7. Eipä meillä kauheesti ollu masuvaivoja, mutta parina yönä oli yhtä valvomista ku pikkusella oli maha sekasin niin päätettiin sitte että helpompi pikku prinssilläkin olla jos vaa antaa sitä cuplatonia. :) meillä kans hikkaillaan paljo, varsinki sillon ku se päättää puklata ja sitte niellä osan takas nii hikkahan siitä tulee heti. myös kylmä aiheuttaa vissiin pienillä hikkaa joten äiti sano että hikka lähtee pois ku käärii vaikka peittoon että sillä on tosi lämmin ja sitte vaikka silittelee selkää tai päätä tai jotain mihin se sitte rupee keskittymään niin unohtuu hikka. meillä ainaki auttaa aina tuo lämmin ja sitte oon laulanu ja silitelly nii se kuuntelee tarkkaan ja keskittyy muuhun. :) mutta eihän se hikka tosiaan vaarallista oo :D

    VastaaPoista
  8. Voi oon kade sun masulle :) Tosi hyvin oot kyllä päässy masusta eroon :) Kerrothan sitten mitä pikkusen masu tykkäs vitamiinista.. Tosi ihanan näköset nuo pidennykset ja sulla on aina tosi kivoja vaatteita :)
    Joka päivä pitää monta kertaa käydä kattoo jos oisit kirjotellu jotain uutta, tuo omiinkin päiviin piristystä tää sun blogi :)
    Pitää olla silmät auki joskus kunhan tuut pikku neitin kans ouluun jos teijän vaikka bongais jossain ;)

    Ihanaa alkavaa viikonloppua teidän pikku perheelle :)

    VastaaPoista
  9. Aluksi kattoin ettei sulla oo masua ollenkaaa( siis viime viikolla) mutta nyt se vahanki on lahteny pois.
    JA ihana asu sulla, tykkaan varsinki sun sadeasusta :D
    Ihana tuulutakki, kiva ettei niitenkaan tartte aina olla sellasii tylsia :D
    Ja ihan ylisopo perhe ootta♥

    VastaaPoista
  10. moii! meillä oli kanssa jatkuvasti hikka, mutta ei siihen oikee mitää konsteja ollu millä ois saanu pois, tai no aina kun poika joi maidon hikka hävis mutta saatto tulla hetken päästä uudestaan :/ ajan kanssa se meni sitte ohi :) sulla ei kyllä oo yhtää enää masua :) ja sun synnytyksestä vasta on tosi vähän aikaa! itelläniki on vielä mahaa ja nicon syntymästä 8 kk! en tiedä että ovatkohan noi anonyymit itse synnyttäneet vai elävätkö he jossain ihme luulossa kun on synnyttänyt niin maha on samanlainen kuin joskus 15 kesäsenä! ärsyttää vaan että tulevat sulle jatkuvasti avautumaan asiasta, ja kaikenlisäks kun sulla ei todellakaan oo enää mitää mahaa ja synnytyksestä on niin vähän aikaa! jätä iina ne omaan arvoonsa! kyllä me äipät tiietää nää maha jutut ;)

    VastaaPoista
  11. Ihanat hiukset! :)

    Iidalla oli kanssa tosi usein hikka, sitä oli kyllä inhottava kuunnella kun mietti että kyllä ittee ainakin häiritsee älyttömästi jos itellä on :D Mutta nyt ei sitten enään isompana oo kyllä ollut.

    Hyvin on kyllä masus palautunut :)

    VastaaPoista
  12. Ihanat hiukset! :)Oot kyllä tosi kaunis. :> Ja aivan ihana myös tuo H&M tuulitakki, rakastuin siihen! :D

    VastaaPoista
  13. Tajusin nyt vasta että missä asut!
    Itsehän muutin tuosta 7B:stä pois toukokuussa. :D

    VastaaPoista
  14. Eliel hikkaili kans vastasyntyneenä tosi usein. Neuvolassa ne vaan sano, ettei se haittaa vauvaa millään tavalla, eikä vauva välttämättä edes huomaa sitä. Eli antaa hikkailla vaan. :)

    VastaaPoista
  15. Mä muistan vieläkin, kun nyt jo 2,5-vuotias pikkusisko oli pienenä vauvana ihan älyttömän kova hikottelemeen. Se oli jotenki niin häiritsevää, kun tuntui, että se on niin iso reaktio pienelle lapselle. Hikka näyttää ihan erilaiselta aikuisella ja pienellä lapsella. :D

    VastaaPoista
  16. meillä on kans hikkaa edelleen päivittäin ainakin kerran. tyttö on nyt 3kk.

    pakko kysyä, et miten sä saat oton laittamaan sulle pidennykset? tai siis et miten se osaa? :D mietin vaan, et jos mun miehen pitäis mulle pidennykset laittaa (jos käyttäisin vielä) ni ne olis ihan miten sattuu tai se nyt ei ensinnäkään varmaan edes suostuis :D

    ja toi teiän tyttö on niin söpö! tulee ihan ikävä sitä aikaa ku meiän tyttö oli vielä noin pieni ja "uus" :') vaik eipä toi 3kk tyttökään nyt niin kovin iso kuitenka vielä oo :)

    VastaaPoista
  17. sulla on toi ihana H&M:n takki!! mä oon ihan rakastunu tohon ja mua on harmittanua aina kun en ostanu tota!:D

    VastaaPoista
  18. Mä tykkään noista hiuksista ihan törkeen paljon ♥ ja sublime moussen värit on parhaimpii xD !
    Eikääää, liian suloinen vaavi ♥ tai ei tietenkää voi olla liian sulonen.

    VastaaPoista
  19. ihanat hiukset!<3 aww, ku rakastan pidennyksii, toivottavasti munki pidennykset tulee ens viikolla ni mies pääsee niit taas laitteleen hiuksiin :) sun masus on palaitunut tosi hyvin :) laiheliini oot ! :) ja piskunen on niin ihana <3 - fani

    VastaaPoista
  20. Vitsit oot toipunu nopeesti! Ja ihanat noi vaaleenpunaset Hait, mullaki on tommoset mut mustat ja noi on kyllä paljon kivemmat :))

    VastaaPoista
  21. Meidänkin tyty hikkailee tosi usein. Neuvolasta vinkattiin et voi kokeilla antaa tuttipullosta vähän vettä tai imettää, mut meillä se ei ole auttanu. Ruokailun jälkeen kannattaa myös röyhtäyttää hyvin, josko se auttais. Mitään takuuvarmaa konstia ei kai ole, mut kyllä se siitä. :)

    Niin söpönen pikkuneiti teillä! ;>

    VastaaPoista
  22. Sinähän voisit vaikka noitten pidennysten (mentyä huonoiksi) jälkeen kokeilla olla kuukauden ilman niitä! Näytät hyvältä noissa lyhyemmissäkin hiuksissa!:)Ja näytät paljon terveemmältä kuin ennen kun olet saanut vähän painoa lisää :) Ei ollenkaan paha juttu! Onnea perheenlisäyksestä ja hyvää loppusyksyä♥

    VastaaPoista
  23. mitä toi ruskee on sun navan kohal? lähteeks se pois siit aikanaa

    VastaaPoista
  24. paljo tollaset hiuspidennykset oikee maksaa?

    VastaaPoista
  25. Tykkaan tuosta sun proud mama -lookista! Se pukee sua tosi hyvin :) Mun mielesta et todellakaan nayta silta, etta oisit synnyttany vasta! Ja oot palautunu tosi hyvin. Hih, miltahan tuo mun aupairperheen aiti nayttaa naitten sun kuvien jalkeen!
    Olin laittamassa jotakin muutaki kommenttia, mutta nyt pyrkii yks haisunaata syliin. Haju on niin kammottava etta silmissa sumenee! HAHA:D Etta pakko menna tekemaan asialle jotaki!

    VastaaPoista
  26. Niin ja ihaillaan muuten aina yhessa tan perheen lasten kans sun blogia, se on niin kiva!:)
    Ja mun kommentit suostuu lahtemaan vaan ja ainoastaan jos kaytan Google Chromea...:o

    VastaaPoista
  27. Tosi ihanat hiukset! (: Ja oot kyllä hurjan nätti muutenkin! ^^

    VastaaPoista
  28. Vau, noi hiukset on kyllä kadehtiddatavat :D !

    VastaaPoista
  29. Ihanat hiukset!!♥ Ja taas ylisöpö kuva pikkusesta (:
    Oot muute palautunu ihan hemmetin hyvin! :))
    -Aino

    VastaaPoista
  30. On kyllä huima ero tullu viikossa sun mahaan!! :)

    Joonalla oli kans vauvana ja on edelleenkin usein hikka, mutta ei kai sille oikei mitää voi tehä. joskus sillä menee ohi kun annan sille juotavaa, mutta joskus taas ei :)

    VastaaPoista
  31. Hei aivan huikeeta :----D aattelin aina et vauvamasulla kestää miljoona vuotta lähtee pois, mut just hyvin on lähteny pois.
    Ja hei, noi hiukset on aivan ihanat, sopii sulle mielettömän hyvin :----)
    ps. hait on rakkaus<3

    VastaaPoista
  32. Anonyymi 22.47: Kiitos paljon♥ :)

    Anonyymi 22.52: En kyllä mun mielestä oo mistään kuopasta puhunu mitään ku ei mulla ennen raskauttakaan ollu maha kuopalla, mut se mua vaan mietityttää et jos itsekin tiedät että sun kommentti on sellainen jonka voi ottaa pahallaKIN niin minkä takia sun pitää sanoo se? Musta itsestä ainakin on mukavempaa sanoa ihmisille sellasia asioita joista tulee hyvä mieli mut noh kukin tavallaan.

    Jensku: No hyvä, kai meilläki sitten vaan hikkaillaan :D

    Anonyymi 23.23: Oon kyllä kirjottanu täälläkin siitä et meillä ei onnistunut imetys tarpeeksi hyvin kun neiti ei jaksanu imee kun oli nii pieni raasu ja sit sairaalassa annettiin tuttipulloa ja tottui siihen ja nyt ei osaa enää imeä rinnalta vaikka on yritetty. Pikkunen saa pumpattua rintamaitoa ja korviketta pullosta :)

    Anonyymi 23.35: No hyvä jos ei se hikka haittaa! :D Mua vaan säälittää ku se oikee nytkähtää aina ku tulee iso hikka mut ei kai siitä sit oo mitää haittaa :D Ja kiitos hirmuisen paljon♥ Kaikkea hyvää sulle :)

    Anonyymi 0.04: Aww kiitoksia kiitoksia♥♥

    Sanna: No hyvä ettei oo masuvaivoja :). Ja joo meki aina kääritään pikkunen peittoon ja silitellään selästä tai masusta nii se on välillä vähän helpottanu hikkaa, mut välillä se vaan jatkuu vaikka mitä tekis. Mut onneksi ei oo vaarallista :).

    Piipero: Kiitoksia hirmupaljon kaikista kehuista, kiva että tykkäät blogista♥ Ja me tullaan ainaki jouluna pariksi päiväksi Ouluun, eikun bongailemaan ja moikkailemaan! Hyvää viikonloppua sullekin :)♥

    Anonyymi 5.37: Hahah itekki aattelin viimeviikolla ettei mul oo enää masuu mut nyt ku kattoo nii olihan sitä, se vaa tuntu nii pienelt sen jättimasun jälkeen :D:D Ja kiitos kovasti :))♥

    Minna: Mooi! :) No tuo hikka näyttää olevan sitten ihan tosi yleistä ja normaalia, turhaan panikoin :D Mä jätän noi tyhmät anonyymit omaan arvoonsa, tiiän kyllä itse et onko mulla mahaa vai ei, ainaki paremmin kun ne :D Oot ihana kun välität, kiitos :)♥ Ja hyvät viikonloput teille!

    Ansku: Voi kiitos♥ Ja niin nimenomaan siks se tuntuu nii kauheelta ku itestä aina hikka tuntuu tosi inhottavalta, mut ei se noita pieniä näytä haittaavan onneksi samalla tavalla :) Ja hyvä kuulla et vähenee sit kun tulee isommaksi :)

    Anonyymi 8.40: Aww kiitti♥ Joo mäki tykkään siitä, ostin sen joskus ihan alkukeväästä ku en tienny viel raskaudesta ja sit mua harmitti ku se ei mahtunu koko keväänä/kesänä kunnolla päälle mut nyt voi viel onneksi hetken käyttää ennen ku tulee liian kylmä :D

    VastaaPoista
  33. Emmi: hahah aijaa, me just muutettiin toukokuun alussa tähän :D:D Hassua!

    Sirkku: No niin kai se on, tuntuu vaan hassulta et pikkusia ei haittaa hikka ku ittee oma hikka ärsyttää ihan hirveenä :D

    Nanne: No niin näyttääki, pienet oikeen nytkähtää kunnolla aina kun ne hikkaa.. :( :D Mut onneksi se ei oo vaarallista :)

    Jenni: No mä näytin Otolle Rapunzelin nettisivuilta sen teippienkiinnitys opteusvideon ja sen jälkeen se sisäisti oikeen hyvin sen tekniikan ja aina nää on päässä hyvin pysyny :D Ja Otto suostuu kun se tietää et kuin paljon rahaa siinä säästyy et ne kiinnittää itte ku et menis kampaajalle... Ja on tuo mies muutenki nii kultanen et kyllä se suostuu ihan hyvää hyvyyttäänki :) Mut jos sun mies suostuu yrittään nii näytä se video, siitä kyl oppii hyvin ja paremmin ku pelkästään selittämällä! :) Ja joo ei se 3kk viel mikää iso tosiaan oo, mut tiiän ton tunteen, itekki ku selailin vauvalehtee ja siin oli kuva 5h ikäsestä vauvasta nii tuli ikävä synnytystä ja sitä alkuhuumaa tai silleen, vaikka onhan tää 2viikkonenki viel tosi uutta ja ihanaa :D

    Essi: Hahah mä muistan ku löysin ton takin ja olin ihan onneni kukkuloilla :D

    Jarno: Kiitos kulta♥ Ja nii onki, maailman helpoin levittää, täydellinen lopputulos ja ihana tuoksu! Oot ihanin♥

    Anonyymi 11.49: Voi kiitos paljon :)) Pidennyksey on kyl ihanii :)

    Nora: Aww kiitos!♥ Ja hait on kyl parhaat, ostin noi joskus 7-luokalla ja hyvät on edelleen! :D Noita vaaleenpunasia ei ees vissiin myydä enää, tai en oo ainakaan nähny, mut mustat on kyl siitä hyvät et menee kaikkien vaatteiden kanssa :)

    Anonyymi 14.04: Meillä auttaa kans joskus jos syöttää maitoa pullosta, joskus taas ei pullo kelpaa hikassa ollenkaan.. Ja kiitos paljon :))♥

    Anonyymi 14.31: No mä tiiän etten ois tyytyväinen ilman pidennyksiä, olin toissakesänä yhen kuukauden ilman ja kokoajan kaipasin pitkää tukkaa :D Mutt kiitti hirmuisesti ja hyvää loppusyksyä sinnekin päin!♥ :)

    Anonyymi 16.38: Se on pigmenttiä jota raskauden aikana saattaa tulla, toisilla lähtee pois ja toisilla ei, ainakin se vaalenee ajan myötä :)

    Lotttasi: Noi oli 177 euroa :)

    Kape: Voi kiitos hirveenä! :) Hauska että sun aupairperheen lapsetki vilkuilee mun blogia :D Meiän pikkuneiti ei viel oo niin haisunäätä ku on niin pieni viel, mut kummipoika kyl osaa tehdä semmoset tavarat vaippaan että heikompia huimaa :D Hauskaa viikonloppua sinne Kanadaan! :)

    Wää: Aww kiitoksia♥

    Peppii: Hihi kiitti :D♥

    Aino: Aww kiitos paljon♥♥

    Anna: On se kyl vähän muuttunu viikossa joo, toivottavasti viel muuttuis tänki viikon aikana yhtä paljoN :D:D Ja niinhän tuo näyttäis nyt olevan että hikalle ei vaan voi mitään :( Mut onneksi se ei haittaa noita pienempiä, meitä äitejä (ainakin mua :D) vaan säälittää.. :D

    Fashion victims: Voi kiitos hirmupaljon♥ Ja joo hait tosiaan on rakkaus, ihanan yksinkertaset mut kumminki tyylikkäät ja tosi kestävät! :)

    VastaaPoista
  34. Höh eikö myydä :-((( Pitää varmaan värjätä ne mun mustat pinkeiks hihi..

    VastaaPoista
  35. Meijän Henrillä on tosi usein hikka, se oli masussaki kova hikkailemaan. Me annetaan juoda sen vettä aina vähän, nii sillä lähtee hikka yleesä :) Kannattaa siis kokeilla sitä.

    VastaaPoista
  36. Ihanan pitkät hiukset! Teijän pikkunen on niiin sulonen ja pieni!:) Ei oo pitkä aika, ku meijänki poika oli kirpun kokonen :D

    VastaaPoista
  37. Älä oo niin kamalan herkkä :)

    VastaaPoista
  38. Aika noloa laittaa kuva jossa vedät mahaa sisään. :D Selkäsikin on ihan eri asennossa ja rinta rottingilla kun vertaa ekaan masukuvaan.

    Mut siis joo "menee ihan kuopalle".
    Odotetaan puoli vuotta ja voidaan sitten yhdessä nauraa sun sanomisille.

    VastaaPoista
  39. voi luoja joitakin ihmisiä.. olettaako ne että raskauden jälkeen on heti sellanen pyykkilauta vatsa.. hyvin on pienentyny massu ja eihän se nyt voikkaan täysin kadota parissa viikossa!

    VastaaPoista
  40. Nora: Haha joo värjää vaan :D Onnistuukohan se :D

    Laura: Okei joo, pitääpä kokeilla tota vettä! Kiitos vinkistä :)

    Juuli: Voi kiitos :))♥ Ja nii onhan se viel nii pikkunen, mut tosiaan äkkiä noi lapset kasvaa! :D

    Anonyymi 0.49: ? Jaa mitenköhän mä nyt oon ollu herkkä :D

    Anonyymi 12.26: Luuletko oikeesti että oot itte joku "ainoa fiksu joka näkee miten asiat todellisuudessa on"? Eiks sulla yhtään hälytyskellot soi päässä ku katot näitä muita kommentteja ja huomaat olevas täydellisen yksin sun mielipiteen kanssa? :D Onnea sulle ja sun silmille jotka taitaa olla silmälasien tarpeessa :--D Ja voi kuule mä en sunlaisten pellejen kanssa naura yhdessä yhtään millekkään, korkeintaan sulle ittelles :D

    Anonyymi 18.51: No nimenomaan :D Ja mä en ymmärrä miten mun maha voi koskettaa jonku random pellen elämää noin paljon XD

    VastaaPoista
  41. Uiuiuijj.. ihana pikkuinen <3 on kyllä niin äitinsä näkönen :) Missä muuten otat aina noita kuvia itsestäs, kun ei näytä teidän kodilta tuola taustalla? :)

    VastaaPoista
  42. On kyllä suloinen pikkunen :)

    Ennen - jälkee kuvat ois kivemmat, ellet ois tossa jälkeen kuvassa selkeästi vetäny mahaa sisään.. Eron huomaa heti, ennen kuvassa oot selkeesti ihan normaalisti, jälkeen kuvassa rinta koholla -> vedät vatsaa sisään.. Mutta silti hyvin sulta on painoa jo lähteny :)

    VastaaPoista
  43. Ihana vauva sulla. :) Sun banneri ois hyvä jos siinä olis sun ja vauvan kuva ja vaikka sun rakkaanki kuva. :) Silleen että ois just monta kuvaa! Ja mun mielestä on just huippu että postaat usein! Luen aina sun blogia ja ootan innolla seuraavaa postausta!!

    VastaaPoista
  44. mÖISITKÖ NOI VAALEAN PUNAISET HAIT VAIMOLLE,JOKA ON METSÄSTÄNYT NIITÄ JO VUOSIA !TAI VAIHTO VALKOISIIN TRETORNIN SAAPPAISIIN JOISSA VAALEANPUNAISET NAUHAT TAKANA JA VAALEANPUNAINEN VUORI ! MIKÄ KOKO?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥